top of page

READY FOR 
ADOPTION

These animals are ready to be adopted.

Contact us for more information.

Image-empty-state.png

Elvis is maar een baby!

0.3

year(s) old

Elvis is een pluizige mooie baby. Sociaal, speels, houdt ervan met hem bezig te zijn, gehoorzaamt, is rustig. Komt meteen met iedereen in contact. Houdt van kinderen.
Leert lopen aan de lijn.
Gevaccineerd, gewicht 8kg.
Geschatte geboortedatum 20 november 2023g
Thuislose moeder beviel van 5x puppies in de vrieskou, drie van hen stierven van de kou, twee konden op tijd gered worden. De baby's groeiden op in warmte met menselijke zorg.

More
Image-empty-state.png

Rocky! uw pluche vriendje!

0.3

year(s) old

Rocky is een pluizige mooie baby. Sociaal, speels, actief, rustig. Komt meteen met iedereen in contact. Houdt van kinderen. Leert lopen aan de lijn.
Gevaccineerd, gewicht 8kg.
Geschatte geboortedatum 20 november 2023g
Zijn thuislose moeder beviel van 5 puppy's in vriesweer, drie van hen stierven van de kou, twee van hen werden op tijd gered.
De baby's groeiden op in warmte met zorg van een mens in een tijdelijk gezin.

More
Image-empty-state.png

Flortje is een leuk kereltje! op zoek naar thuis!

0.1

year(s) old

Flortje is geboren in de late lente op 23.04.2023 in een oud verlaten huis.
Toen hij en zijn broer nog heel jong waren, werden ze door vrijwilligers gevonden en opgevangen. Het bleken heel vrolijke, grappige puppies te zijn. Ze raakten bevriend met een kat en kleine kinderen. Nu wonen ze in een tijdelijk pleeggezin en hebben ze goede hoop dat ze opgemerkt worden. Flor heeft het meest gewone uiterlijk voor een hond, maar zijn hart is het meest liefdevol en trouw.
Flor is kalm en zachtaardig, geduldig en wijs. Hij houdt van spelen. Gewend aan 3 keer per wandeling, gecastreerd en kent de riem. Geef hem je liefde en zorg, hij zal je hetzelfde antwoorden. Flor 53 cm, 25 kg. Geschikt voor gezinnen met kinderen, honden en katten.

More
Image-empty-state.png

Goward

0.4

year(s) old

Howard en zijn broertjes zijn actief, vrolijk, gevaccineerd en klaar voor hun nieuwe gezinnen. De jongens wegen nu ongeveer 15 kg en zijn ongeveer 40 cm groot. Ze lopen goed aan de lijn, zijn gewend aan 3 keer een wandeling. Drie puppies van dominokleur, drie liefdevolle harten en een zee van positiviteit. Open de deuren van je huis voor ze, geef ze hoop en liefde. Babies wachten heel erg op je.

More
Image-empty-state.png

Nikita is lief! Wordt haar gezin!

0.5

year(s) old

Nikita en 4 andere puppy’s zijn op straat geboren, gelukkig zijn ze allemaal door vrijwilligers gevonden en naar het asiel gebracht.
Nikita is de belichaming van warmte, tederheid, vreugde, ze is een eiland van geluk en harmonie. Het kleine meisje geen ras, maar ze heeft een groot hondenhart, ze zal van je houden, zij zal voor altijd een poot van vriendschap uitsteken.
Nikita is vriendelijkheid, schoonheid, speelsheid en charme in één hond. Alles aan deze kleine meid zegt dat ze in alles de beste zal zijn: thuis, tijdens het spelen, op reis en in het leven in het algemeen! Nikita is erg intelligent en attent. Nieuwsgierig en verstandig. Ze luistert zo goed naar mensen, dat je zou denken dat ze de menselijke taal volledig begrijpt.
Ze heeft een prachtige, vriendelijke persoonlijkheid, ze is de meest positieve, vrolijke en aanhankelijke persoon in haar grote familie, klaar om urenlang te knuffelen, mensen haar liefde en
aandacht.

More
Image-empty-state.png

Simona

0.4

year(s) old

Simona is erg actief, maakt graag wandelingen en is bevriend met andere honden. Het is tijd voor haar om haar familie te vinden. Ze past in elk gezin, ook in dat met kinderen. De puppy is actief, vrolijk, gevaccineerd. Het meisje weegt nu ongeveer 11 kg en is ongeveer 40 cm hoog. Ze loopt goed aan de lijn, is gewend aan 3 keer een wandeling. Simona is op zoek naar haar enige familie en liefhebbende papa en mama. Open de deuren van je huis voor haar, geef haar hoop en liefde. De kleine meid wacht heel erg op jou.

More
Image-empty-state.png

Yuppie is een pittig pup! Wordt haar gezin!

0.5

year(s) old

Yuppie is onze popje, het liefste wezen, sierlijk en sociaal. Een speelbal met een ongewoon uiterlijk en vriendelijke, zielvolle ogen.
Ze is nooit verdrietig, ze speelt graag met andere puppy's en speelgoed, maar ze vindt het vooral leuk om met mensen om te gaan.
Klaar om urenlang met mensen te knuffelen en ze haar liefde en aandacht te geven.
Op deze momenten zal Yuppie zwijmelen van geluk en non-stop kwispelen met haar staart in verrukking. Een opmerkzaam, intelligent meisje, haar blik is altijd levendig en nieuwsgierig: ze vangt elke beweging op,
reageert op het woord en de intonatie, een ijverige student met interesse neemt kennis van alles om haar heen. Dit is een periode waarin ze nieuwe dingen leert, omgaat met de wereld en leert hoe ze zich moet gedragen in gezelschap van mensen.
Het kleine meisje is zo vriendelijk en ruimdenkend.

More
Image-empty-state.png

Chocoladka

1

year(s) old

Chocoladka zit al in het asiel sinds ze een puppy was. Ze werd onder de poort van het asiel afgezet in een doos. Ze zeggen dat het moeilijk is voor zwarte honden om een thuis te vinden. Maar wij denken dat het niet van de kleur afhangt - in 2024 zou Chocoladka haar thuis moeten vinden, en ze zal zeker reageren met liefde, tederheid en toewijding! Chocoladka is een heel zachtaardige, aanhankelijke, kalme hond, maar voorzichtig! Houdt van knuffelen en kussen! Ze is vriendelijk met honden, maar kan niet voor zichzelf opkomen. Ze wordt lastig gevallen door andere honden in het asiel, dus hebben we besloten om Chocoladka uit het asiel naar een thuis in Brussel te brengen! Met katten is ze rustig! Chocoladka loopt goed aan de lijn, leert gemakkelijk nieuwe dingen - een zeer capabele meid. Ze heeft ongewone oren), dan gespreid, dan gevouwen!

More
Image-empty-state.png

Lucy is een lief vosje!

0.9

year(s) old

Op zoek naar een thuis is een charmant vossenmeisje met een luxueuze rode vacht genaamd
Lucy. Een eindeloos charmante hond, met haar gratie en uitstraling.
Ze lijkt zo op een boselfje of zeker een vosje.
Lucy is gered uit een zakencentrum waar de directie dreigde de puppy te vergiftigen, die toevallig op het terrein was. Ze werd dagenlang verborgen gehouden door de werknemers van het bedrijf dat ruimte huurde in het centrum.
Als je naar Lucy kijkt, is het moeilijk te geloven dat iemand deze prachtige hond iets aan zou willen doen. Gelukkig kwamen de vrijwilligers achter dit verhaal en hebben Lucy gered.
Lucy is een zeer aanhankelijke, contactuele en intelligente meid. Ze leert snel en gemakkelijk
commando's en schiet goed op met andere honden.
Temperament - matig actief.

More
Image-empty-state.png

Porthos is een hond met glimlach!

3

year(s) old

Kijk naar deze lieverd! Onze Porthos is ontzettend knap.
Hij heeft een prachtige dikke vacht. Vriendelijk en zeer aanhankelijk met alle asielvrijwilligers en met iedereen die hij kent. Bij het eerste contact in eerste instantie is hij wat voorzichtig, je moet een beetje geduld hebben, hij zal zich openstellen en op het contact ingaan. Gewend aan de riem, trekt niet
Past in elk gezin met honden. Vertoont nooit agressie.

More
Image-empty-state.png

Toby

2

year(s) old

Toby is een geweldige hond, hij is lief voor iedereen en kan goed overweg met alle honden. Fantastisch met kinderen. Toby loopt heel goed aan de lijn, trekt niet. Hij is zindelijk en maakt niks kapot. Hij verzameld graag sokken, pantoffels, kussens en kleedjes op zijn plaats maar hij maakt niks kapot.
Toby is rustig in huis, en komt graag knuffelen. Is bij ons wel gevoelig op de darmen, wij voeren hem brokken op basis van rijst, broccoli en zalm, dit gaat goed.
Maak tijd en bezoek geze lieverd
Hij is het zeker waard! Tobi bevindt zich in een fostergezin in Nederland.

More
Image-empty-state.png

Charlotje

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Darcy pup

0.9

year(s) old

Als kleine puppy overleefde Darcy in een dorpje in de buurt van Moskou. Niemand wilde haar daar hebben. Ze kreeg geen eten en Darcy was al blij met een stukje brood dat haar soms werd toegeworpen. Ze werd per geluk opgemerkt door een meisje dat door het dorp liep. Ze vroeg hulp aan vrijwilligers en het kleine meisje werd gered.
Darcy is een heel vriendelijk meid. Ze kan goed opschieten met zowel honden als katten. Ze is speels, zoals een puppy van haar leeftijd hoort te zijn. Loopt heel goed aan de lijn. Gewend aan het stadsleven. Behandeld en gevaccineerd.

More
Image-empty-state.png

Nora is een heerlijk kind!

1.5

year(s) old

Nora is nog absoluut een kind, het meisje is pas 1,5 jaar oud, ze heeft veel aandacht nodig, actieve wandelingen, speelgoed en alles wat er in haar kindertijd niet was en ze heeft het nu nodig! Nora kan thuis nog steeds een pestkop zijn, maar alles is op te lossen als je met haar werkt.
Op dit moment is Nora behandeld tegen parasieten, gevaccineerd en gesteriliseerd.
Nora is indelijk, loopt goed aan de lijn, gaat rustig om met andere honden/katten en kleine kinderen, over het algemeen een heel vriendelijk kind! Vriend van honden en katten. Blaft niet.
55 cm 16 kg

More
Image-empty-state.png

Peppa! wat een schatje!

0.8

year(s) old

Peppa, 05.2023, 18 cm, 5 kg, gevaccineerd, verwerkt, gechipt, heeft een paspoort, NIET steriel.

Peppa werd samen met haar zusje Olly gevonden door een vrijwilliger in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). De meisjes woonden vlakbij de markt in de stad, ze waren klein en zwak. De vrijwilliger nam de meisjes mee naar huis. De meisjes werden behandeld en gevaccineerd en na 2 maanden werden ze naar een opvang in Moskou gestuurd om een thuis voor ze te vinden.
In het asiel in Moskou toonde Peppa zich een bescheiden, zachtaardig meisje. Door haar leeftijd is het meisje erg beweeglijk en speels. Ze is bevriend met honden, katten storen haar niet. Past in elk gezin dat bereid is een kleine pup op te voeden en te beschermen. Peppa zal opgroeien tot een kleine hond tot 8 kg met een schofthoogte van 28 cm.

More
Image-empty-state.png

Smirna is een leuke persoonlijkheid!

1

year(s) old

Smirna, geboortedatum: 01.09.2022, lengte: 58 cm, gewicht 15 kg.

Smirna vertrouwt iedereen die ze ontmoet, ze is niet agressief, aanhankelijk, zachtaardig meisje. Vanaf de eerste minuten is ze voor altijd van jou.
Het is interessant met haar, met haar heldere persoonlijkheid zal Smirna niemand onverschillig laten.
Smirna verblijft in een fostergezin in Brussel. Maak tijd en bezoek deze lieverd!
curator NM/ OL

More
Image-empty-state.png

Molly! een familiehond!

1

year(s) old

Hier is onze lieverd: Molly
Molly is een vriend van kinderen, leuke mensen en water!
Loopt goed aan de lijn na een actieve wandeling. Op fietsen, auto's reageert niet.
Goed gesocialiseerd, niet bang voor auto's en lawaai van de stad. Kan goed overweg met honden, speelt graag met ze. Het is beter om met grote honden te plaatsen / spelen, want Gretta speelt aanhoudend en actief. Woont nu samen met katten en een hond.

More
Image-empty-state.png

Fidel is op zoek naar zijn gezin! Ontdek hem!

0.4

year(s) old

Onze Fidel is schattig, je kunt niet anders dan om hem lachen.
Je kunt niet anders dan glimlachen. Hij staat open voor de wereld en alles wat nieuw is.
Fidel is een zeer intelligente en leergierige jongen, maar in het asiel waar hij woont krijgt niet genoeg aandacht van mensen. Op de leeftijd van twee maanden kwam het jongetje met zijn zusjes en broertje in een groot weeshuis terecht, maar dat heeft hem niet hem niet gebroken, noch heeft het zijn vrolijkheid en openheid. Integendeel, socialiseren is wat hij het liefst doet in zijn leven. Hij zoekt mensen die tijd met hem willen doorbrengen, hij mist knuffels zo erg dat, als je hem gaat aaien, hij zwijmelt van genot.

More
Image-empty-state.png

Candy! 35 cm op zoek naar geluk!

0.8

year(s) old

Candy is een echt schatje, een zoet meisie.
Delicaat, lief en heel begeerlijk. Een meisje met een bijzonder karakter, dat graag bij mensen is.
Ze is met iedereen bevriend, onverschillig tegenover katten, dol op kinderen! Kandi is pas 9 maanden oud, ze is een actieve en vrolijke pup. Ze zal heel klein worden. Ze is getraind om drie keer per dag te wandelen.
Candy's verhaal lijkt op honderden andere verhalen van kleine hondjes. Het meisje werd op straat gezien door vrijwilligers en kon zo'n schoonheid niet voorbij laten gaan, en Candy was zo blij met hen dat ze geen meter bij hen vandaan ging. We zijn op zoek naar de beste ouders die haar een thuis en een gezin kunnen geven. Het ligt in jullie macht om het vervolg van Candy's verhaal gelukkig te maken.

More
Image-empty-state.png

Peanut! Wat een schatje!

1

year(s) old

Peanut, geboren op 01.06.2022. 7kg. 30 cm, gevaccineerd, gechipt, gecastreerd, heeft een paspoort.

Peanut was niet echt niet dakloos, maar leefde ook niet in een huis.
Hij leefde zijn hele korte leven aan een ketting in een afgelegen dorp bij een oudere vrouw. De onfortuinlijke jonge mooie hond werd opgemerkt door vrijwilligers. Maandenlang moesten ze de oude vrouw overhalen om de baby weg te geven. Peanut moest 1700 km met de auto reizen naar Moskou. In het asiel in Moskou liet Peanut zich zien als een "ideale" hond.
Wat valt er te zeggen over de "ideale" hond: mooi, zachtaardig, kan met alle honden en katten overweg, is dol op kinderen. Zeer slim en lijkt vanaf het eerste woord te begrijpen wat er tegen hem gezegd wordt.
Peanut, een vent met een delicate mentale organisatie, dus een persoon die weet hoe hij met kleine honden moet omgaan en in staat is om zijn liefde te geven en stabiliteit te bieden, hem thuis te geven, het vertrouwen dat hij nodig is.
Ik en Peanut verliezen de hoop niet dat er ergens precies zijn persoon is en dat hij zeker naar Peanut zal komen!!!!

More
Image-empty-state.png

Klepa! 37 cm exhuishond op zoek naar gezin!

2

year(s) old

Hier is onze lieve Klepa-boy, hij heeft een vriendelijk karakter. Zeer dol op volwassenen en kinderen, gesocialiseerd op 100% . Uitstekend tijdens wandelingen aan de lijn, met katten is geen ervaring. Kan op een appartement of huis wonen. Compact, niet groot formaat.
Zeer dol op spelen, socialiseren, past in elk gezin. Klepa is een Maatje en een echte vriend. Hij is zeer aanhankelijk.

More
Image-empty-state.png

Darcy

1

year(s) old

Maak kennis met Darcy, een charmante 1-jarige mannelijke herder mix met een gewicht van 26 kg en een lengte van 65 cm. Darcy is gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en parasietvrij en is klaar om zijn nieuwe thuis te vinden.

More
Image-empty-state.png

Laura

2.7

year(s) old

Laura is een klein hondje, wit van kleur, wijs en aanhankelijk. Laura leert snel de gevestigde orde in huis kennen en volgt deze op. Laura vindt een goede maaltijd niet erg en ze houdt ook van spelen. Ze is dol op mensen.

More
Image-empty-state.png

Cappelina een engeltje!

0.4

year(s) old

Toewijding en intelligentie, schoonheid en waardigheid, liefde en vreugde. Dit alles komt je huis binnen als je Capellina binnenlaat. Ze is een klein meisje, maar in haar schuilt een hele constellatie van emoties, die ze je graag zal geven.

Capella werd met haar drie broertjes gevonden in een doos bij een bushalte. Een vrouw die de vrijwilligers belde, zei dat ze zag dat een man de doos bij de bushalte zette en wegreed. Toen ze in de doos keek zag ze 4 puppies vredig slapen op een deken en besefte niet eens wat er met ze gebeurd was. Het was gewoonweg onmogelijk om ze op straat achter te laten en vrijwilligers brachten de kleintjes naar een pleeggezin. Capella en haar broertjes zijn onderzocht door een dierenarts en hij zei dat de baby's ongeveer 3 maanden oud zijn, dat ze gezond zijn en dat alles in orde is. Dus we hebben een nieuwe aanwinst, kom ze ontmoeten!

More
Image-empty-state.png

Lino! wat een wonder!

0.4

year(s) old

Een reutje; LINO
Klein teder geluk is klaar om bij je in huis te komen, op de bank, in je hart. Lino is heel sociaal en vrolijk, aanhankelijk en attent. Hij houdt van spelen, zoals alle kinderen, houdt van lekker eten, zoals alle jongens en zal je aanbidden, zoals alle honden doen.

More
Image-empty-state.png

Pavlov

1.5

year(s) old

Wij stellen voor: Pavlov
Lief en social is deze zoete jongen!
Sugar boy is 1.5 jaar oud.
Zeer aanhankelijk, lief en tam
Mensgericht: geen gram agressie, noch naar mannen, vrouwen, kinderen, noch naar andere honden.

Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.

Past in elk gezin

More
Image-empty-state.png

Baby Malysh op zoek naar geluk!

3

year(s) old

Wat weten over deze lieverd, Baby Malysh: deze hond is heeft een klein hartje
Als een pup werd Baby weggehaald bij slechte mensen. Ze sneden in zijn oor en sneden zijn onderlip eraf. Baby is meer dan een jaar in het asiel geweest. In die tijd zijn al zijn wonden geheeld en Baby heeft goede hoop om een thuis te vinden.

More
Image-empty-state.png

Pianino 6 kg liefje zoekt thuis!

1

year(s) old

Wij stellen voor deze lieverd: Pianino
Pianino leefde met haar baasje in de stad van Yalta aan de zee.
Haar baasje wordt zwaar ziek - en Pianino was gewoon op straat gezet.
Zij was snel opgemerkt door de vrijwilligers en in een fostergezin gebracht
Nu zoekt deze kleine een warm thuis en lief baasje - want ze weet hoe belangrijk het is
Kijk naar haar oorgjes en geef haar warmte en liefde
Pianino, geboren 14.02.2022, 6 kg, 35 cm
Curator NM/ OL

More
Image-empty-state.png

Bim_

0.9

year(s) old

Bim is 10 maanden oud. - Dalmatische mestizo, witte kleur met zwarte vlekken - kunstkleur! Zeer vriendelijke hond, is goede vrienden met honden en katten, gedraagt zich goed met kinderen. Kan alleen thuis blijven.

More
Image-empty-state.png

Choco heeft kleur van opal en hart van een vriend!

0.1

year(s) old

Onze Choco is snel, actief, aanhankelijk, onafhankelijk, met een ongelooflijke paleo-papal kleur, vergelijkbaar met een vos-zwarte marmot, of met een bos kat.
Trouwens, en karakter op Choco dezelfde vos-kat, het meisje heeft een scherpe en onderzoekende geest, nieuwsgierig, slim en sluw.
Zo'n exemplaar!

Het meisje kan goed opschieten met mensen, zowel mannen als vrouwen, en nog beter met kinderen, want zij is ook nog een kind, dus ze hebben zoveel gemeen en ze speelt graag met ze en knabbelt heerlijk uit hun handen.

Choco geniet van elke gelegenheid om met mensen te socialiseren, aan de lijn te lopen en rond te rennen.
Sociaal en gezellig 100%, ze houdt ervan om nieuwe plaatsen te verkennen en met speelgoed te spelen.
Een lief, intelligent kind.

More
Image-empty-state.png

Adel

0.4

year(s) old

Adel, 4 maanden oud. Ze is vrolijk, speels en houdt van knuffelen! Zo naïef, lief en contactvaardig. Ze speelt met zowel grote als kleine honden. Heel kinderlijk gehecht aan mensen.

More
Image-empty-state.png

Tigi

3

year(s) old

Tigran (Tigi) lijkt een stoere gast, maar hij is een mooie en lieve hond op zoek naar het vriendelijkste hart en de zachtste handen.
Geboren 25.12.2020, gevaccineerd, gecastreerd, gechipt, heeft een paspoort.
Tigi werd meegenomen uit dodingsstation van Kutska. Hij vloog 7500 km per vliegtuig naar Moskou in de hoop een familie te vinden.

More
Image-empty-state.png

Ani Luka 54 cm slim en lief!

2

year(s) old

Ani Luka is een lieve schoonheid, slim, intelligent meisje, altijd in een vrolijk en lief, open voor de wereld.
Ze voelt mensen perfect aan, probeert hem in alles te behagen, staat klaar om met jouw te zijn en je dagen te kleuren met leuke spelletjes, wandelingen en liefde.
Ze begroet je altijd met een glimlach, rent vrolijk mee tijdens een wandeling en knuffelt je achteraf dankbaar.
Haar favoriete bezigheid is een leuke wandeling maken en spelen.
Ani Luka is makkelijk en gelukkig te trainen, leert snel
Zij leert snel commando’s en loopt rustig aangelijnd. Met honden ravotten vind ze zeer leuk.

More
Image-empty-state.png

Lily

4

year(s) old

Gentle Lily wacht op haar baasjes!
Baby Lily is, net als haar naam, een zachtaardig en aanhankelijk meisje.
De vriendelijke en vrolijke schoonheid wacht om opgemerkt te worden, bespeeld en geaaid te worden.
Je hoeft maar een wandeling te maken en de voorpootjes van dit slimme meisje liggen al op je borst te wachten om geaaid en gekrabd te worden.
Lily is heel sociaal, sluit vriendschap met andere honden, een mens van haar leven is zeer belagrijk voor haar, Vrienden maken met Lily is gemakkelijk.

More
Image-empty-state.png

Bob en Vzhik leuk koppeltje laat niemand onverschillig!

3

year(s) old

Het lieve koppel Bob en Vzhik zal niemand onverschillig laten, want het zijn twee brokken vreugde en positiviteit, liefde, geven en absoluut vertrouwen.

Hun weg naar huis werd traag, omdat de twee broertjes op het verkeerde moment en op de verkeerde plaats werden geboren, waar ze verzorgd, geliefd en op de arm gedragen zouden moeten worden.
Bob en Vzhik hebben samen veel meegemaakt, elkaar gesteund en beschermd, zo goed als ze konden en overleefd, maar nu zijn alle nare dingen voorbij en zijn ze op de goede weg en rennen ze over de finishlijn naar hun nieuwe thuis.

More
Image-empty-state.png

Demi zwart wit schoonheid

1

year(s) old

Demi's verhaal, dit verhaal gaat over hoe een kleine puppy, die bijna geen kans had om te overleven op een enorme bouwplaats, kreeg een overlevenskans van het lot. Demi werd als kleine puppy gevonden in de koude winter. Ze was erg mager en bang. Tussen de grote honden die de bouwplaats bewaakten, leek ze nog kleiner en weerlozer. Er was maar één oplossing: Demi van de straat halen. Er werd een tijdelijk fostergezin voor haar gevonden.

More
Image-empty-state.png

Mashenka 53 cm liefde

2

year(s) old

Mashenka is een gemakkelijke hond.
Masha weet alles, ze is een heel rustige en evenwichtige hond. Masha heeft een stabiele psyche. Ze ziet alles om zich heen met liefde en positiviteit. Past in elk gezin met katten, met honden, alsook goed geselschap voor oudere mensen.
Ze is bereid om uren aan je voeten te liggen of te spelen als je dat wilt.

More
Image-empty-state.png

Ringo is een lieve herder!

0.7

year(s) old

Ringo is de aardigste jongen van het type herder. Zeer aanhankelijk, slim en vrolijk. Gehecht aan mensen, niet opdringerijk. Kan goed overweg met honden en katten. Hij kan met iedereen meteen overweg. Aan de riem wandelen is uitstekend

Werd door vrijwilligers gevonden nabij een winkelcentrum.
Woont momenteel in het asiel.
Volledig gevaccineerd, gezond, gecastreerd

Geschatte geboortedatum: april 2023

More
Image-empty-state.png

Stepka

4

year(s) old

Wij stellen voor: ons Stepka:
Stepka komt van Karelië, helemaal in het noorden, naast Finland. Hij nu woont in een opvanggezin
Wat weten wij over Stepka:
Geboortedatum - 01.06.19, in de schaft - 60 cm, gewicht - 24 kg.
Gecastreerd
Loopt goed aan de riem, kan trekken in het begin, maar met beetje begeleiding stopt met trekken

More
Image-empty-state.png

Dina

3

year(s) old

Dina is looking for a home. Dina is 3 years old. Very well-mannered dog.
Perfectly walks on a leash. Likes other dogs company and children of all ages.

More
Image-empty-state.png

Venja

1

year(s) old

Hier is ons Venja. Een moie reu.
Venyja is aanhankelijk, contact, vriendelijk, goed met katten, uitstekend aan de lijn.
We zoeken een gezin zonder kleine kinderen voor de jongen. Onze Venja is bang voor kleine kinderen

Geboortedatum 20.05.2022

Hoogte 50 cm, gewicht 17 kg.

More
Image-empty-state.png

Melody

0.6

year(s) old

In het goede koninkrijk, in het hondenrijk, verscheen een kleine prinses Melody. Ze was zo zachtaardig dat ze smolt als een sneeuwvlokje bij de aanraking van mensenhanden. Haar oren bereidden zich voor op
de belangrijkste gebeurtenis in het leven van elke prinses-kroning.., Daarom wezen ze zo nadrukkelijk naar boven en leken ze nu al langzaam werden als de statige, puntige oren van edele honden. Mooie Melody-slim, delicaat en sierlijk, door haar jonge leeftijd.

More
Image-empty-state.png

Sonja

6

year(s) old

Onze Sonja - Sonechka is een ongelooflijk aandoenlijk en delicaat meisje, voor wie een persoon absoluut alles wordt in deze wereld. Haar pure hondenziel wil altijd tederheid en liefkozingen en elke keer als ze iemand ziet, begint Sonya te dansen van de overvloed aan gevoelens. De kleine meid houdt van knuffelen (in de letterlijke zin van het woord), geen ontmoeting of wandeling gaat zonder. En als ze in je ogen kijkt met haar donkere grote kralen van onder de wimpers, kun je smelten van deze blik.
Sonia heeft een klassieke grijs-witte kleur, een witte borst en lichte sokken aan haar voeten. Maar voor alle uiterlijke "gewoonheid" is er iets subtiel speciaals in deze hond. Of het nu de zijdezachte vacht is (die boven verwachting glad en aangenaam lijkt), of die directe oprechte blik, haar vertrouwdheid en bereidheid om toegewijd te zijn aan haar persoon, dit alles kan niet anders dan wederzijdse, eerbiedige gevoelens voor haar opwekken.

More
Image-empty-state.png

Floris

2

year(s) old

Floris is een onuitputtelijke bron van vreugde en positiviteit.
Ze is altijd in een stemming, altijd klaar om te socializen en nieuwe kennissen te maken. Haar energieke aard is benauwd in haar voliere en als ze wel gaat wandelen, is ze echt gellukig.

More
Image-empty-state.png

Dina

7

year(s) old

Onze Dina is heel nieuwsgierig! Het meisje zit nooit stil, is heel actief, vrolijk en heel nieuwsgierig, wil als een kind overal aan meedoen. Heel gezellig, de grappenmaker kan op je schoot klimmen, of je lang niet meer loslaten en als een klein mannetje op zijn achterpoten in een knuffel gaan staan.
Dankzij haar aanhankelijke karakter kan Dina goed opschieten met haar soortgenoten en met mensen aan wie ze zich sterk hecht. Geweldig aan de lijn, prachtig en gehoorzaam. Ze zal een geweldige metgezel en vriend zijn voor jou en je gezin.

More
Image-empty-state.png

Arni

4

year(s) old

Arnie is een grote, heldere, sneeuwwitte, zelfstandige, zelfverzekerde en knappe hond. Qua gedrag is hij actief, positief, energiek en absoluut zelfredzaam.
Arnie houdt van wandelen, als het mooi weer is loopt hij graag lange afstanden met zijn baasje. Als het regent, ligt hij graag aan de voeten van zijn baasje terwijl deze op het terras thee zit te drinken, Arnie stoort zijn baasje niet en kijkt graag uren naar de druppels die vallen.

More
Image-empty-state.png

Bond

6

year(s) old

Bond is een knappe, jonge en zeer aanhankelijke jongen.
Bond is een ongelooflijk rustige en aanhankelijke hond die veel aandacht nodig heeft.... De jongen heeft een weinig benijdenswaardig leven achter de rug: eerst op straat, nu in een asiel. Bond socialiseert graag met mensen, loopt goed mee tijdens een wandeling en heeft de riem onder de knie! Bond kijkt uit naar vrijwilligers, rent het winterhuis uit en doet er alles aan om ze aandacht voor hem te laten hebben en met hem te laten praten.

More
Image-empty-state.png

Buddy

1

year(s) old

Buddy kwam als puppy naar het asiel en bracht zijn jeugd door in een kleine kooi. Maar hij heeft zijn vriendelijke en vrolijke karakter niet verloren.

More
Image-empty-state.png

Elza

5

year(s) old

Elza. Een lief teefje.
Een echte pointer. Alle eigenschappen komen overeen met het ras. Intelligente, evenwichtige, mooie en sterke hond!
Elza's verhaal is verbazingwekkend. Ze kwam zelf naar het huis van de vrijwilliger. Ze liep gewoon naar de poort van het huis en na een uitnodiging kwam ze binnen en bleef daar. Elza had kennelijk een tijdje op straat gezworven, want ze was erg mager en at gulzig voedsel. Ze is nu veilig bij een fostergezin. Ze eet en slaapt. We zoeken een gezin zonder katten liefst met kennis van het ras!

More
Image-empty-state.png

Kito

7

year(s) old

Hier is ons Kito!
Kito is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Kito. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Kito!
We begrijpen nog steeds niet waarom zo'n spectaculaire en aantrekkelijke vent in het asiel verblijft, want alle gasten zijn dol op hem! Vrolijk, statig, ongelooflijk knap (zijn zachte en glanzende vacht maakt je gek, zelfs in een asiel!), vriendelijke Kito reageert altijd vrolijk op alle tekenen van aandacht. Kito is dol kinderen en van andere dieren.
Kito loopt goed aan de lijn, is gehoorzaam en heeft veel potentieel - hij heeft alleen een beetje aandacht en liefde nodig. Kijk maar eens goed naar deze jongen, zijn vriendelijkheid zal je zeker overhalen! Geef deze jongen een thuis, zo'n hond is een schat!

More
Image-empty-state.png

Solja

2

year(s) old

Hier is ons Solja, dochter van Kira, 2 jaar oud, gewicht 20 kg, hoogte 53 cm.
Mooie zonne kleur en grappige oortjes
Zachtaardig, speels, actief, houdt van veel wandelen. Zeer contactvaardig, geen agressie in deze lieverd. Is gesteriliseerd en volledig gezond.

More
Image-empty-state.png

Valencia

1

year(s) old

Valencia, geboortedatum 18-05-2022, iets ouder dan 1 jaar. Valencia werd gevonden in een doos op straat in het dorp Vyoshki in de regio Moskou. Haar zus Marta werd bij haar gevonden, dezelfde roodharige schoonheid, ze werd meer dan een half jaar geleden geadopteerd in Estland.
Valencia woont in een geweldig pleeggezin in een flat waar ze geliefd en verzorgd wordt. Maar elke hond wil zijn eigen thuis en zijn echte baasjes, zodat het voor altijd zou zijn. Ze is een zeer aanhankelijke, gehoorzame, mensgerichte hond. Leeft met katten en andere honden naast elkaar in absolute vriendschap. Erg dol op kinderen.

More
Image-empty-state.png

Maxim een zonnige hond!

2

year(s) old

Maxim is het toonbeeld van vriendelijkheid en weldadigheid. Zijn ziel staat open voor de wereld en
Maxim is klaar om de hele wereld te omarmen. Omdat Maxim oprecht gelooft dat de wereld mooi is, dat het leven mooi is, zou iedereen van elkaar moeten houden. Hij is geboren met een gevoel van universele liefde en geluk.
En zelfs de wrede wetten van het weeshuisleven konden Maxim nog niet bederven.

More
Image-empty-state.png

Basil

0.11

year(s) old

Basil heeft een heerlijk karakter, hij is een volgzame, vriendelijke, gevoelige (zelfs een beetje verlegen), aanhankelijke en zeer zachtaardige jongen.
Voor zijn leeftijd kun je Basil rustig noemen, met een gemiddelde activiteit, hij zal nooit op je hoofd springen of je omver lopen, dat is voor hem absoluut niet vreemd.
Maar hij zal tegen je aan kruipen, in een knuffel gaan zitten, je neus likken en dan weer wegrennen om met zijn vriendjes te gaan spelen.

More
Image-empty-state.png

Gretta

1

year(s) old

Gretta is erg mensgericht, het is wenselijk dat mensen vaker bij haar zijn. Houdt van spelen, strelen en knuffelen. Zeer vriendelijke hond.
Zal voor met beloning commando's met plezier uitvoeren.
Past bij actieve mensen die van lange wandelingen houden. Houdt van zwemmen. Bij voorkeur in een huis met omheind terrein.
Kan met zeker kinderen, honden en katten.
Is nu gewent aan drie keer per dag te wandelen.

More
Image-empty-state.png

Plombir

1

year(s) old

Wij stellen voor: Plombir
Plombir zoekt gezin, hij is precies een jaar oud.
Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.
Zeer aanhankelijk, lief en tam

More
Image-empty-state.png

Christofer

3.5

year(s) old

Hier is ons Christofer!
Een echte Jack Russell. Christopher is een echte vertegenwoordiger van dit ras! Hij is heel actief en leergierig! Gezond. Houdt van eten, wandelen en in de buurt van een persoon zijn. We zoeken voor Christopher een gezin zonder kleine kinderen en honden. Helaas heeft onze jongen met beide een negatieve ervaring. Als je de jongen wilt ontmoeten, kom dan naar hem toe. Hij wacht op je.

More
Image-empty-state.png

Dyrek

7

year(s) old

Wij stellen voor: Ons Dyrek
Als je naar deze lieve jongen kijkt, zijn sterke poten, waanzinnig mooie kleur, zijn pluizige staart met een wit puntje, dan wil je hem gewoon knuffelen en kussen.

More
Image-empty-state.png

Malta

0.6

year(s) old

Malta. Een meisje. Alles aan deze puppy zegt dat ze de beste gaat worden. De beste in alles. In spelletjes, in reizen, in het leven thuis en in het huisje! Malta is heel intelligent en oplettend, heel verstandig en geduldig. Ze luistert zo goed naar mensen dat je zou denken dat ze onze taal begrijpt. Malta werd, net als haar zusjes Nice en Monaco, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef haar een kans!

More
Image-empty-state.png

Monaco

0.6

year(s) old

Monaco. Een meisje. Zeer intelligent, ongewoon contact, zoals alle puppies nieuwsgierig. Teder en heel knuffelig meisje. Leert alles gewoon op de vlieg. Houdt van kinderen, kan goed opschieten met familieleden, tolerant tegenover katten. Als je een trouwe en intelligente vriend wilt, dan is Monaco wat je nodig hebt! Monaco werd, net als haar zusjes Nitsa en Malta, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes werden opgevangen en kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef ze een kans!

More
Image-empty-state.png

Gosha

8

year(s) old

Wij stellen voor ons Gosha:
Als je naar Gosha's foto kijkt, denk je waarschijnlijk dat hij een herdershond is? Nou, dat is hij niet. Gosha
- is een metis van een kat. Hij is net zo gezellig, aanhankelijk, tastbaar, net iets meer en hij spint als
als een echte kat.

More
Image-empty-state.png

Barry

0.9

year(s) old

Onze Barry is charmant!
Je kunt niet anders dan naar hem glimlachen. Onze vrolijke worst op pootjes.

Hij is de meest positieve, vrolijke en aanhankelijke van zijn grote familie. Hij staat klaar om urenlang te knuffelen en zijn liefde en aandacht aan mensen te geven.
Barry is gewoon dol op mensen.
Maar ook om te rennen, spelen met vriendjes Barry met alle vier de pootjes VOOR, want spelen is beweging, vreugde en altijd een goed humeur.

More
Image-empty-state.png

Elsa - een pointer hond

5

year(s) old

Elsa. Een lief teefje.
Een echte pointer. Alle eigenschappen komen overeen met het ras. Intelligente, evenwichtige, mooie en sterke hond!

More
Image-empty-state.png

Ronja zij is in Brussel

2

year(s) old

Wij stellen voor; ons Ronja is een lieve hond als zij zich veilig voelt en ontspannen is. Ze kan goed alleen thuis zijn, loopt goed aan de lijn, kan los lopen, luistert naar haar naam en andere commando's (zoals naar haar plaats gaan als dat moet).
Ronja is een echt roedeldier en heeft haar gezin graag bij elkaar.
Vreemde katten tijdens het wandelen vindt ze interessant.
Met kippen en konijnen van haar gezin doet ze niks.
Met eigen kinderen van het gezin is ze heel lief. Als het te druk wordt met veel mensen en kinderen (feestje, bezoek etc) voelt ze zich niet op haar gemak.
Wij zoeken een rustig gezin voor Ronja zonder (kleine) kinderen. In een rustige omgeving. Liefst met een andere hond als speelmaatje en om haar meer zekerheid te geven
Ronja is nu ongeveer 2 jaar
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes

More
Image-empty-state.png

ANITA

1

year(s) old

schoonheid

More
Image-empty-state.png

Aramis

2

year(s) old

Aramis heeft pluizig vacht en is erg knap.
Vriendelijk, matig actief hij houdt van mensen, komt onmiddellijk met iedereen in contact. Communiceert uitstekend met kinderen. Getraind aan de lijn de lopen. Past in elk gezin, ook met honden.

More
Image-empty-state.png

Asja

0.8

year(s) old

Asya - een mestizo yorkie van 8 maanden oud, werd gevangen. Vrolijk, speels, erg gehecht aan mensen.

More
Image-empty-state.png

Baranya

1

year(s) old

Baranya, bijzondere schoonheid uit Abchazië

More
Image-empty-state.png

Barosh

0

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Belza

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Bereginya

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Bingo

5

year(s) old

Bingo is pure positiviteit! Hij stopt geen seconde in zijn zoektocht om de wereld rondom hem te verkennen en nieuwe kansen en vrienden te vinden.

More
Image-empty-state.png

Bongo

5

year(s) old

Bongo is een heel verstandige hond, hij is heel rustig en speelt alleen als het gepast is. Hij houdt van rust en, natuurlijk, van een goede maaltijd!

More
Image-empty-state.png

Bonya

0

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Bruce 1

6

year(s) old

Bruce. Een favoriet van de vrijwilligers.
Bruce is een vrolijke, vriendelijke en extraverte hond.
Hij houdt ervan om bij mensen te zijn, wandelt en loopt goed aan de lijn.

More
Image-empty-state.png

Bruks

5

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Cammi

1

year(s) old

Deze kleine zonnestraal met de prachtige naam Cammi kwam een maand geleden in het asiel aan. In het begin was ze verlegen, maar toen opende ze zich als een kleine wilde bloem en bleek ze het liefste schepsel te zijn.

More
Image-empty-state.png

Cash

4

year(s) old

CASH! De energie en vriendelijkheid van deze hond is zijn visitekaartje.
Cash is een lachende hond, klaar om de wereld te omarmen!
Hij maakt graag wandelingen en speelt graag met iedereen om hem heen, zowel mensen als honden. Hij is ongelooflijk open en vriendelijk.

More
Image-empty-state.png

Cherry

1

year(s) old

Family dog

More
Image-empty-state.png

Chess

3

year(s) old

Echte positieve hond! Houd van mensen, ondanks zijn trieste geschiedenis. Chess was op de straat geboren .

More
Image-empty-state.png

Chukky

3

year(s) old

Chukky, ~3 y.o. ~10 kg ~40 cm

More
Image-empty-state.png

Cleo

0.8

year(s) old

Nog echt jong en leuke hondje! Ze woont in de pleeggezin met andere honden en kleine kinderen. Makkelijke karakter. Altijd positief, vriendelijk, niet druk.

More
Image-empty-state.png

Cosmos

6

year(s) old

Hier is ons Cosmos!
Cosmos is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Cosmos. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Cosmos!

More
Image-empty-state.png

Cuba

1

year(s) old

Het is een ras pomsky ( een mix van husky en pomerans spitz),

More
Image-empty-state.png

Deyma

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Dipsy

3

year(s) old

Een jonge en sierlijke schoonheid met een perfect karakter, ze aanbidt iedereen om haar heen! Ze is een heel zachtaardig, aanhankelijk hondje, ze heeft menselijke aandacht nodig

More
Image-empty-state.png

Elon

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Elvis een speciale hond!

2.6

year(s) old

Elvis is 12,5kg, ongeveer 45-47cm groot, ongeveer (dierenarts schatting) 2,6-3 jaar oud. Hij is een aanhankelijke, zachtaardige hond. Met alle gezinsleden zal hij vriendelijk zijn, maar hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen

More
Image-empty-state.png

Emily 1

2

year(s) old

Deze hond heeft geen speelgoed of traktaties nodig, hij heeft de aandacht en het gezelschap van mensen nodig.

More
Image-empty-state.png

Emmy

year(s) old

Zachte jonge Emmy ( 10.05.2022)

More
Image-empty-state.png

Fanta

0.5

year(s) old

Meet Fanta, the embodiment of affection, fun, and joy! This delightful 5-month-old girl is in the midst of discovering the world and absolutely adores socializing.

More
Image-empty-state.png

Fifi

1.5

year(s) old

Fifi: lief karakter, rustig, speels en grappig

More
Image-empty-state.png

Fred

5

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Goldie

1