top of page

READY FOR 
ADOPTION

These animals are ready to be adopted.

Contact us for more information.

Image-empty-state.png

Mieke Muis

6

year(s) old

Zachte, tedere Mieke Muis kwam naar het asiel met haar broers en zussen in het hele nest . Ze waren allemaal erg aanhankelijk en sociaal van jongs af aan.

More
Image-empty-state.png

Maya puppy

0.5

year(s) old

Wij stellen voor; Maya
De kleine meid ziet er goed uit. Vrolijk, opgewekt, heel actief en ongewoon positief. Houdt van lekkers, aandacht en wandelingen. Zal een trouwe metgezel en vriend zijn. Zal klein en netjes opgroeien. Al haar broertjes en zusjes zijn helaas op straat gestorven, alleen Maia had geluk want zij is opgehaald door vrijwilligers. Als je haar een gelukkig leven wilt bezorgen in je gezin, kom haar dan ontmoeten!

Gewicht 7kg, hoogte 27cm.

Niet gesteriliseerd door de leeftijd.

More
Image-empty-state.png

Rihanna

1

year(s) old

Maak kennis met Rihanna - de mooiste en enigste in haar soort.
Ze heeft een artistieke uitstraling, draagt een zachtbruine jas vacht en witte sokken, met reekleurige vlekken op haar linkervoet. een kleurrijk accent op haar uiterlijk, donkere kraaloogjes en een staart -
een perpetuum mobile machine. Rihanna is gematigd speels, gematigd ondeugend, vrolijk en opgewekt met iedereen.

More
Image-empty-state.png

Rocky

1

year(s) old

Rocky is onze kleine jongen, vriendelijk, aanhankelijk, onwerkelijk pluche knap. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - alles in overtreffende trap. Pluche oren, lieve uitstraling, vol menselijkheid en energie, kloppend door de rand.

More
Image-empty-state.png

Solja

2

year(s) old

Hier is ons Solja, dochter van Kira, 2 jaar oud, gewicht 20 kg, hoogte 53 cm.
Mooie zonne kleur en grappige oortjes
Zachtaardig, speels, actief, houdt van veel wandelen. Zeer contactvaardig, geen agressie in deze lieverd. Is gesteriliseerd en volledig gezond.

More
Image-empty-state.png

Valencia

1

year(s) old

Valencia, geboortedatum 18-05-2022, iets ouder dan 1 jaar. Valencia werd gevonden in een doos op straat in het dorp Vyoshki in de regio Moskou. Haar zus Marta werd bij haar gevonden, dezelfde roodharige schoonheid, ze werd meer dan een half jaar geleden geadopteerd in Estland.
Valencia woont in een geweldig pleeggezin in een flat waar ze geliefd en verzorgd wordt. Maar elke hond wil zijn eigen thuis en zijn echte baasjes, zodat het voor altijd zou zijn. Ze is een zeer aanhankelijke, gehoorzame, mensgerichte hond. Leeft met katten en andere honden naast elkaar in absolute vriendschap. Erg dol op kinderen.

More
Image-empty-state.png

Varja

0.5

year(s) old

Hoi, en ik ben Varja.
Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste en de mooieste! Ik hou er niet alleen van om vastgehouden te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem te voelen en de veiligheid van je huis. Ik wil echt voelen en begrijpen dat ik je familie ben en dat er een plekje voor mij is in je hart. Ik realiseer me dat je er een klein kind bij krijgt dat ondeugend zal zijn, zoals alle

More
Image-empty-state.png

Atos a fairytale prince!

1

year(s) old

ATOS, 14.02.2022 jaar, 55-57 cm schofthoogte, 18 kg, gevaccineerd, gecastreerd, gechipt, behandeld tegen parasieten, heeft een internationaal paspoort.
In elk leven is er een beetje sprookje nodig!
En je hoeft niet ver te gaan! ATOS staat al op je te wachten, een knappe jongeheer die elk commando of trucje meteen in de vingers heeft.
Hij heeft zeker voorouders als herdershond in zijn familie: je kunt het zien aan haar pluchen uiterlijk en scherpe geest

More
Image-empty-state.png

Vesta

3

year(s) old

Wijstellen voor: Vesta
Vesta is een droomhond binnen het gezin. Ze heeft naar mensen die ze kent: familie en vrienden - nog geen enkele keer slecht of verkeerd gereageerd.
Zij is geweldig met kinderen: woont met een kind van (1,5j) - waar trekken aan de staart en oren zonder dat ze hierop reageert.

More
Image-empty-state.png

Hazel

1

year(s) old

Hoe vaak vrijwilligers geen woorden hebben om te vertellen wat voor fantastische honden in het asiel zijn. Hoeveel liefde, vriendelijkheid en begrip ze te geven hebben voor niets. Als je onze Hazel leert kennen, als je maar één keer met haar praat, dan laat je dit kleine meisje met haar oneindig liefde, hart, zachte en zachtaardige aard. Hazel is de meest tengere en sierlijke van haar vijf zusjes.

More
Image-empty-state.png

Maxim een zonnige hond!

2

year(s) old

Maxim is het toonbeeld van vriendelijkheid en weldadigheid. Zijn ziel staat open voor de wereld en
Maxim is klaar om de hele wereld te omarmen. Omdat Maxim oprecht gelooft dat de wereld mooi is, dat het leven mooi is, zou iedereen van elkaar moeten houden. Hij is geboren met een gevoel van universele liefde en geluk.
En zelfs de wrede wetten van het weeshuisleven konden Maxim nog niet bederven.

More
Image-empty-state.png

Misty

2

year(s) old

Misty is een van de 8 puppy’s die in een doos werden afgezet bij de poorten van het lokaal asiel
op een ijskoude februarinacht. Ze was toen een piepklein brokje van 2 maanden wiens leven
afhing van de genade van mensen. De baby's in de opvang werden opgenomen en behandeld.
Vijf van die doos zijn al lang naar huis en zijn huisdieren geworden.

More
Image-empty-state.png

Basil

0.11

year(s) old

Basil heeft een heerlijk karakter, hij is een volgzame, vriendelijke, gevoelige (zelfs een beetje verlegen), aanhankelijke en zeer zachtaardige jongen.
Voor zijn leeftijd kun je Basil rustig noemen, met een gemiddelde activiteit, hij zal nooit op je hoofd springen of je omver lopen, dat is voor hem absoluut niet vreemd.
Maar hij zal tegen je aan kruipen, in een knuffel gaan zitten, je neus likken en dan weer wegrennen om met zijn vriendjes te gaan spelen.

More
Image-empty-state.png

Lamina

0.11

year(s) old

Lamina is een zachtaardige, aanhankelijke en ongelooflijk tactiele tienerhond die sociaal en mensgericht is.
Een echt meisje-meisje.

Lamina werd als baby met haar moeder naar het asiel gebracht, waar ze haar kindertijd heeft doorgebracht.
Mama en een deel van Lamina's broers en zussen hebben al een thuis gevonden en wonen in gezinnen, het meisje zelf en haar 3 broers wachten en dromen ook om nodig en geliefd te zijn.

More
Image-empty-state.png

Bayko

2

year(s) old

Wie is onze Bayko?
Bayco is eenn lieve reu van 2 jaar
Bayko is een Super lieve hond, heel aanhankelijk, sociaal, heel goed met kinderen, gaat prima mee in de wagen, prima aan de lijn, zindelijk.
Hij is speels, een enorme fletskont
Naar zijn gezin en de kinderen is hij van het eerste moment zalig! Een echte pleaser, knuffelen,…

More
Image-empty-state.png

Mary

1.5

year(s) old

Mary is een wonder, ondanks haar leeftijd is ze een nieuwsgierig hondenkind gebleven van de "alles willen weten en alles willen testen" serie.

More
Image-empty-state.png

Thelma

8

year(s) old

Thelma's leven begon gelukkig. Ze had een huis en een baasje van wie ze hield en die haar verwende. Toen Thelma een respectabele dame werd, verscheen er een grappige puppy als een teckel in huis. Het was alsof Thelma was teruggekeerd naar haar zorgeloze kindertijd, en zij en Tosha hadden veel plezier en streken samen. Het gelukkige leven van Thelma en Tosha eindigde toen hun baasje ziek werd en het moeilijk voor hem werd om voor de honden te zorgen. Hij ging nauwelijks met ze wandelen en gaf ze te eten wat hij moest. Toen de eigenaar overleed kwan Thelam in het asiel terecht

More
Image-empty-state.png

Beerke

1

year(s) old

Hier is ons Beerke!!! Zwarte ogen, vurige vacht en een warm, vol liefde hart. Beerke was een van de eersten die in de winter van 2023 in het nieuwe asiel aankwam. Door zijn karakter, jeugdigheid en betrouwbaarheid is hij lieveling van iedereen. Hij communiceert geweldig met andere honden, vreemden en is dol op lekkers, zoals alle kinderen.

More
Image-empty-state.png

Elbrus

1

year(s) old

Elbrus verscheen in het asiel, je zou kunnen zeggen, onlangs, ongeveer een half jaar geleden, en werd meteen ieders favoriet, want het is onmogelijk om niet van zo'n hond te houden! Hij is gewoon "Apollo" in de hondengemeenschap. Jong, sterk en vol energie! Niet voor niets kreeg hij zo'n trotse naam, die kracht, schoonheid, majesteit concentreert

More
Image-empty-state.png

Lukjasha

0.5

year(s) old

Hoi, ik ben Lukjasha. Ik ben klein, maar ik ben al een persoonlijkheid. Ik hou ervan om in mijn armen gehouden te worden, ik slaap ook graag met mijn neus in de warme nek van iemand. Natuurlijk hou ik van lekker eten, want ik ben een jong groeiend organisme. Ik weet nog niets van de wereld en alles is nieuw voor me, geluiden, smaken, andere dieren.

More
Image-empty-state.png

Piccolina

0.4

year(s) old

Hoi, ik ben Piccolina. Mijn broertjes Arno, Vinnie, Leo en Domino zijn reeds geadopteerd en wonen in Belgie
Nu is de beurt aan mij;
Ik ben klein, maar ik ben al een persoonlijkheid. Ik hou ervan om in mijn armen gehouden te worden, ik slaap ook graag met mijn neus in de warme nek van iemand. Natuurlijk hou ik van lekker eten, want ik ben een jong groeiend organisme.

More
Image-empty-state.png

Dadeltje

1

year(s) old

Hier is ons Dadeltje - Finik en hij is ongelooflijk). Wees niet verbaasd, het is niet zomaar een stijlfiguur.
Ongelooflijk is de beste eigenschap voor Finik. Het is zeldzaam voor een hond om alle beste eigenschappen combineert: slim, knap, vriendelijk en attent. En ja, dit is onze Finick. Ongelooflijk lieve en vrolijke jongen met een makkelijk karakter.

More
Image-empty-state.png

Gretta

1

year(s) old

Gretta is erg mensgericht, het is wenselijk dat mensen vaker bij haar zijn. Houdt van spelen, strelen en knuffelen. Zeer vriendelijke hond.
Zal voor met beloning commando's met plezier uitvoeren.
Past bij actieve mensen die van lange wandelingen houden. Houdt van zwemmen. Bij voorkeur in een huis met omheind terrein.
Kan met zeker kinderen, honden en katten.
Is nu gewent aan drie keer per dag te wandelen.

More
Image-empty-state.png

Bella

1

year(s) old

Ons Bella is teder en lief in elke zin.
Onze kleine Bella is de kleinste de kleinste van het nest, de rustigste en meest ingetogen.
Bella werd als pup van 2 maanden naar het asiel gebracht en woont daar nu met haar broertjes en zusjes
Maar dit kleine meisje is echt ongewoon mooi: gouden vacht glinsterend in de zon, ogen met de kleur van honing, en zijzelf, als zoete honing, snuit en neus, als een vos, wenkbrauwen en oren hoekig. Als je een minuut in haar ogen kijkt je begrijpt meteen haar karakter: een heel goedaardig, aanhankelijk meisje, gezellig, altijd dicht bij iemand, subtiel zijn stemming aanvoelend. stemmingen, begrijpen met een half woord. Ze zou slechts een seconde van je andacht, één blik.

More
Image-empty-state.png

Stella

1

year(s) old

Hier is ons Stella!
Stella is een mooie en lieve hond met een warme kleur.
Onze Stella heeft alles van een gelukkig leven: mooi, helder van kleur, kraaloogjes, hazelnootkleurig, witte sokjes aan haar voetjes, schortje op haar borst, zachte oren, zwarte leren neus.
Favoriete bezigheid - spelen en menselijk gezelschap, favoriete plek om te kussen is de snuit. Stella is vriendelijkheid en charme, vrolijkheid en ontroering in één hond.

More
Image-empty-state.png

Plombir

1

year(s) old

Wij stellen voor: Plombir
Plombir zoekt gezin, hij is precies een jaar oud.
Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.
Zeer aanhankelijk, lief en tam

More
Image-empty-state.png

Polja een lieve schat

0.4

year(s) old

Hoi, en ik ben Polja.
Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste en de mooieste! Ik hou er niet alleen van om vastgehouden te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem te voelen en de veiligheid van je huis

More
Image-empty-state.png

Christofer

3.5

year(s) old

Hier is ons Christofer!
Een echte Jack Russell. Christopher is een echte vertegenwoordiger van dit ras! Hij is heel actief en leergierig! Gezond. Houdt van eten, wandelen en in de buurt van een persoon zijn. We zoeken voor Christopher een gezin zonder kleine kinderen en honden. Helaas heeft onze jongen met beide een negatieve ervaring. Als je de jongen wilt ontmoeten, kom dan naar hem toe. Hij wacht op je.

More
Image-empty-state.png

Dyrek

7

year(s) old

Wij stellen voor: Ons Dyrek
Als je naar deze lieve jongen kijkt, zijn sterke poten, waanzinnig mooie kleur, zijn pluizige staart met een wit puntje, dan wil je hem gewoon knuffelen en kussen.

More
Image-empty-state.png

Flint

0.4

year(s) old

Hoi, ik ben Flint. Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste! Ik hou er niet alleen van om opgepakt te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem te voelen en de veiligheid van je huis.

More
Image-empty-state.png

Malta

0.6

year(s) old

Malta. Een meisje. Alles aan deze puppy zegt dat ze de beste gaat worden. De beste in alles. In spelletjes, in reizen, in het leven thuis en in het huisje! Malta is heel intelligent en oplettend, heel verstandig en geduldig. Ze luistert zo goed naar mensen dat je zou denken dat ze onze taal begrijpt. Malta werd, net als haar zusjes Nice en Monaco, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef haar een kans!

More
Image-empty-state.png

Monaco

0.6

year(s) old

Monaco. Een meisje. Zeer intelligent, ongewoon contact, zoals alle puppies nieuwsgierig. Teder en heel knuffelig meisje. Leert alles gewoon op de vlieg. Houdt van kinderen, kan goed opschieten met familieleden, tolerant tegenover katten. Als je een trouwe en intelligente vriend wilt, dan is Monaco wat je nodig hebt! Monaco werd, net als haar zusjes Nitsa en Malta, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes werden opgevangen en kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef ze een kans!

More
Image-empty-state.png

Confetti

1

year(s) old

Confetti is een jong, mooi, aanhankelijk, vriendelijk meisje.
Ze werd naar de rand van de stad gevonden dicht bij een ravijn op een vuilnisbelt gegooid. Confetti zat een week op één plek totdat vrijwilligers haar meenamen. Nu is het meisje in een tijdelijk fostergezin Qua karakter is Confetti een vriendelijk, nieuwsgierig en erg leergierig meisje.

More
Image-empty-state.png

Bagira

3

year(s) old

Bagira

More
Image-empty-state.png

Gosha

8

year(s) old

Wij stellen voor ons Gosha:
Als je naar Gosha's foto kijkt, denk je waarschijnlijk dat hij een herdershond is? Nou, dat is hij niet. Gosha
- is een metis van een kat. Hij is net zo gezellig, aanhankelijk, tastbaar, net iets meer en hij spint als
als een echte kat.

More
Image-empty-state.png

Aramis - jouw vriend!

1.5

year(s) old

Mag ik mezelf voorstellen: Ik ben Aramis. Mijn naam spreekt voor zich. Ik ben een verfijnde hond, met fijne gelaatstrekken en een licht, bijna zwevend figuur. Ik weet dat ik van de zon hou en van zwemmen in het water. Ik weet dat ik een geweldige wandelaar ben en een super springmachine. Ik weet dat ik sierlijk ben en heel graag buitan speel. Ik kan heel goed aan de lijn lopen. Alle toiletzaken zijn buiten!

More
Image-empty-state.png

Barry

0.9

year(s) old

Onze Barry is charmant!
Je kunt niet anders dan naar hem glimlachen. Onze vrolijke worst op pootjes.

Hij is de meest positieve, vrolijke en aanhankelijke van zijn grote familie. Hij staat klaar om urenlang te knuffelen en zijn liefde en aandacht aan mensen te geven.
Barry is gewoon dol op mensen.
Maar ook om te rennen, spelen met vriendjes Barry met alle vier de pootjes VOOR, want spelen is beweging, vreugde en altijd een goed humeur.

More
Image-empty-state.png

Elsa - een pointer hond

5

year(s) old

Elsa. Een lief teefje.
Een echte pointer. Alle eigenschappen komen overeen met het ras. Intelligente, evenwichtige, mooie en sterke hond!

More
Image-empty-state.png

Ronja zij is in Brussel

2

year(s) old

Wij stellen voor; ons Ronja is een lieve hond als zij zich veilig voelt en ontspannen is. Ze kan goed alleen thuis zijn, loopt goed aan de lijn, kan los lopen, luistert naar haar naam en andere commando's (zoals naar haar plaats gaan als dat moet).
Ronja is een echt roedeldier en heeft haar gezin graag bij elkaar.
Vreemde katten tijdens het wandelen vindt ze interessant.
Met kippen en konijnen van haar gezin doet ze niks.
Met eigen kinderen van het gezin is ze heel lief. Als het te druk wordt met veel mensen en kinderen (feestje, bezoek etc) voelt ze zich niet op haar gemak.
Wij zoeken een rustig gezin voor Ronja zonder (kleine) kinderen. In een rustige omgeving. Liefst met een andere hond als speelmaatje en om haar meer zekerheid te geven
Ronja is nu ongeveer 2 jaar
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes

More
Image-empty-state.png

Dolce een perfecte hond wacht op jullie in Brussel

2

year(s) old

Dolce is een zacht, warm zonnetje in ons asiel.
Maar helaas... Dolce heeft geen thuis en geen familie.
als pup van 3 maanden en woont er nog steeds, ze verlicht de muren van een smerig verblijf met haar vriendelijkheid en schoonheid.

More
Image-empty-state.png

Dina

3

year(s) old

Dina is looking for a home. Dina is 3 years old. Very well-mannered dog.
Perfectly walks on a leash. Likes other dogs company and children of all ages.

More
Image-empty-state.png

Aramis

2

year(s) old

Aramis heeft pluizig vacht en is erg knap.
Vriendelijk, matig actief hij houdt van mensen, komt onmiddellijk met iedereen in contact. Communiceert uitstekend met kinderen. Getraind aan de lijn de lopen. Past in elk gezin, ook met honden.

More
Image-empty-state.png

Badgik, hij heeft drie poten🐾

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Baloe

3

year(s) old

Baloe, een reu, 3 jaar, zoekt vriendelijke en zorgzame handen.
Ongelooflijk aanhankelijk, intelligent. Speels, vriendelijk. Erg dol op zijn baasjes, goed met katten en andere honden.

More
Image-empty-state.png

Banan.

0

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Belza

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Bingo

5

year(s) old

Bingo is pure positiviteit! Hij stopt geen seconde in zijn zoektocht om de wereld rondom hem te verkennen en nieuwe kansen en vrienden te vinden.

More
Image-empty-state.png

Bongo

5

year(s) old

Bongo is een heel verstandige hond, hij is heel rustig en speelt alleen als het gepast is. Hij houdt van rust en, natuurlijk, van een goede maaltijd!

More
Image-empty-state.png

Bruce 1

6

year(s) old

Bruce. Een favoriet van de vrijwilligers.
Bruce is een vrolijke, vriendelijke en extraverte hond.
Hij houdt ervan om bij mensen te zijn, wandelt en loopt goed aan de lijn.

More
Image-empty-state.png

Cammi

1

year(s) old

Deze kleine zonnestraal met de prachtige naam Cammi kwam een maand geleden in het asiel aan. In het begin was ze verlegen, maar toen opende ze zich als een kleine wilde bloem en bleek ze het liefste schepsel te zijn.

More
Image-empty-state.png

Cash

4

year(s) old

CASH! De energie en vriendelijkheid van deze hond is zijn visitekaartje.
Cash is een lachende hond, klaar om de wereld te omarmen!
Hij maakt graag wandelingen en speelt graag met iedereen om hem heen, zowel mensen als honden. Hij is ongelooflijk open en vriendelijk.

More
Image-empty-state.png

Cashemir

1

year(s) old

Hij zal goed passen in een gezin met kinderen, hij zal vrolijk achter speelgoed aanrennen en al het plezier van kleine vriendjes delen.

More
Image-empty-state.png

Cashemir

1

year(s) old

Jonge actieve Cashemir ( 25.06.2022), 45 cm en 11 kg. Als het in je leven aan plezier ontbreekt, zal Cashemir dit snel verhelpen: hij is energiek, nieuwsgierig, beweeglijk en sociaal.

More
Image-empty-state.png

Chess

3

year(s) old

Echte positieve hond! Houd van mensen, ondanks zijn trieste geschiedenis. Chess was op de straat geboren .

More
Image-empty-state.png

Chukky (Brussels)

3

year(s) old

Chukky, ~3 y.o. ~10 kg ~40 cm

More
Image-empty-state.png

Cleo

0.8

year(s) old

Nog echt jong en leuke hondje! Ze woont in de pleeggezin met andere honden en kleine kinderen. Makkelijke karakter. Altijd positief, vriendelijk, niet druk.

More
Image-empty-state.png

Cosmos

6

year(s) old

Hier is ons Cosmos!
Cosmos is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Cosmos. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Cosmos!

More
Image-empty-state.png

Daisy 2

0

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Darcy

0.6

year(s) old

Darcy was found alone on the street. He now lives with a foster family. Darcy is very sweet, friendly and easy-going, very affectionate towards his owner. He is very social, and gets along well with even the unfamiliar dogs in the streets. He is very intelligent and trainable.

More
Image-empty-state.png

Destiny

1

year(s) old

Destiny is zacht in elke zin. Onze baby Destiny is de kleinste van het nest, de rustigste en meest bescheiden. Haar uiterlijk is heel mooi en haar ogen zijn vol warmte.

More
Image-empty-state.png

Deyma

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Elvis een speciale hond!

2.6

year(s) old

Elvis is 12,5kg, ongeveer 45-47cm groot, ongeveer (dierenarts schatting) 2,6-3 jaar oud. Hij is een aanhankelijke, zachtaardige hond. Met alle gezinsleden zal hij vriendelijk zijn, maar hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen

More
Image-empty-state.png

Emily 1

2

year(s) old

Deze hond heeft geen speelgoed of traktaties nodig, hij heeft de aandacht en het gezelschap van mensen nodig.

More
Image-empty-state.png

Emmy

year(s) old

Zachte jonge Emmy ( 10.05.2022)

More
Image-empty-state.png

Gera

3.3

year(s) old

Whant to bring hapiness to your home?
Gera is a companion dog, a family friend. 2.5 y.o.
Gera is always happy.
She is an intelligent and kind girl. She will follow you at home so you will never feel lonely again :)
Likes long walks, jogging.
Kind, perfectly gets along with dogs of any size, indifferent to cats. Loves children.

More
Image-empty-state.png

Happy

4

year(s) old

Happy is een geweldige en vriendelijke hond! Hij is aangetrokken tot mensen, goed gesocialiseerd, houdt van kinderen en wordt goed behandeld door andere honden. Hij zal goed passen in een gezin met een regelmatige levensstijl. Samen wandelen in het bos, spelen met speelgoed en tijd doorbrengen met mensen zijn Happy's favoriete bezigheden.

More
Image-empty-state.png

Iris

1

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Jackie

2

year(s) old

Jackie

More
Image-empty-state.png

Janna

3

year(s) old

Janna , liefste hond!

More
Image-empty-state.png

Jessie: 11kg - 40 cm 1.5 y.o.

1.5

year(s) old

Jessie, een ideale gezelschapshond!

More
Image-empty-state.png

Julia

1

year(s) old

Julia zeer goed overweg met alle honden en katten, raakt nooit in conflict.
Slim en snel van begrip. Loopt goed aan de leiband, trekt niet. Als hij alleen blijft, jankt of blaft hij niet. Zeer vriendelijk met kinderen.

More
Image-empty-state.png

KITO

1

year(s) old

Kito heeft zich alleen van de positieve kant laten zien: zeer lief, niet confronterend, kan goed overweg met kinderen, katten, zal in elk gezin passen.

More
Image-empty-state.png

Keytel

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Klawa

6

year(s) old

Klawa, je trouwe vriend

More
Image-empty-state.png

Kosmos

7

year(s) old

Hier is ons Kosmos!
Kosmos is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Kosmos. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Kosmos!

More
Image-empty-state.png

Lilibeth

3

year(s) old

Lilibeth is een leuke hond. Vriendelijk. Mensgericht. Ze woont in de pleegezin met andere dieren. Maar voor Lilibeth liever de enige hond zijn ( ze kan jaloers zijn voor attentie) .

More
Image-empty-state.png

Lisko

1

year(s) old

Lisko is onze kleine jongen, een vriendelijke, aanhankelijke, onwerkelijke pluche hond. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - al het beste in hem. Pluche oren, schattig uiterlijk, vol menselijkheid en energie, over de rand slaand. Lisco is zelfverzekerd genoeg, met een nieuwsgierige neus en intelligente blik, een goed groeiende hond, betrouwbaar, intelligent, gehoorzaam. Niet verlegen, niet bang, houdt van mensen, hij deelt gul zijn warmte en glimlach met iedereen: komt aan zijn voeten, geeft een klopje en daar, je bent getekend door geluk!

More
Image-empty-state.png

Lucas

1

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Lyalya 1

4

year(s) old

Lyalya is een bescheiden, teder meisje met matige activiteit, zeer zachtaardig en aanhankelijk. Bij het ontmoeten van nieuwe mensen aarzelt zij een beetje, maar als zij oprechte aandacht voelt, wordt zij snel moediger.

More
Image-empty-state.png

Macey

0.5

year(s) old

Macey is een heel aparte kleine dame. Zoals alle puppies is ze zeer actief en levendig, maar wat haar onderscheidt van de groep zijn haar alerte ogen en de manier waarop ze probeert de situatie in de leefruimte en tijdens de wandeling onder controle te houden.

More
Image-empty-state.png

Marfusha

1

year(s) old

Marfusha heeft alle componenten van een gelukkig leven: een mooie, heldere kleur, kraaloogjes, witte sokjes aan haar voeten, een schort op haar borst, zachte oren, een zwarte leren neus en zachte warmte die uit heel haar lichaam komt. Haar favoriete bezigheid is spelletjes spelen en communiceren met haar mens, haar favoriete plek voor kusjes is haar snuit.

More
Image-empty-state.png

Mila

0.6

year(s) old

Wij stellen voor - ons Milatje - tederheid in elke aanraking.
Onze kleine Mila is de kleinste in het nest, de zachtste en nederigste

More
Image-empty-state.png

Monty

7

year(s) old

Wij stellen voor: Monty! een eeuwige optimist
Hij is al lang in het asiel, maar hij ziet eruit als een twee maanden oude pup die met zijn mama en zusjes naar het asiel kwam. Desondanks is Monty niet teruggetrokken, niet wanhopig en klaar om zijn liefdevolle en zorgzame baasjes te vinden.

More
Image-empty-state.png

Nancy 1

3

year(s) old

Nancy straalt een buitengewoon positieve energie uit, die alles om haar heen verlicht, maar zij is erg op haar hoede voor alles wat nieuw is, dus is er wat meer geduld en begrip met haar nodig om haar zover te krijgen dat zij zich openstelt.

More
Image-empty-state.png

Nora 2

12

year(s) old

Nora is een anti-stress hond. Ze heeft veel charme en levenslust. Nora aanbidt alle mensen en staat 24 uur per dag klaar voor gezelschap. Nora is bereid om met elke gast te gaan wandelen of gewoon te gaan zitten knuffelen, gewoon om dicht bij een persoon te zijn. Nora mist veel aandacht en genegenheid in het asiel, ze is zo aangetrokken tot mensen

More
Image-empty-state.png

Nord

0.6

year(s) old

Wij stellen voor: NORD
De kleine, jonge, zeer slimme jongen Nord kwam bij ons van onervaren adoptanten. Zij misrekenden zich door twee puppybroertjes mee naar huis te nemen. Eén pup in huis is een orkaan en twee een tyfoon. Nu zijn beide broers Nord en Puff op zoek naar nieuwe gezinnen. Ze zijn actief, nieuwsgierig en erg sociaal!

More
Image-empty-state.png

Petryk, erg schattig! Kom hem ontmoeten in regio Brussel :)

year(s) old

lieve pup Petryk - ter adoptie

More
Image-empty-state.png

Poesha 1

3

year(s) old

Poesha 2, 56 cm in shoulders, 26 kg

Poesha is een rustige hond. Heeft stabiele geest. Ze is kalm en vriendelijk. Echte mensgericht. Houd van attentie. Loopt goed aan de lijn, trekt niet.

More
Image-empty-state.png

Puff

0.6

year(s) old

Wij stellen voor: PUFF
De kleine, jonge, zeer slimme jongen Puff kwam bij ons van onervaren adoptanten. Zij misrekenden zich door twee puppybroertjes mee naar huis te nemen. Eén pup in huis is een orkaan en twee een tyfoon. Nu zijn beide broers Nord en Puff op zoek naar nieuwe gezinnen. Ze zijn actief, nieuwsgierig en erg sociaal!

More
Image-empty-state.png

Pusha

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Pushkin

1.5

year(s) old

Pushkin, geboren op 01.10.2021. 33 kg, 66 cm schofthoogte, gevaccineerd, gecastreerd, heeft een paspoort. Pushkin is een gekruiste Russische Borzoi. Pushkin werd gered uit Yakutia en naar Moskou gebracht (9.000 km van Moskou).

More
Image-empty-state.png

Ralisa

6

year(s) old

Ralisa is het soort hond dat van aandacht houdt, ze is van alle kanten goed: mooi, intelligent en gewoonweg aanbiddelijk.

More
Image-empty-state.png

Sirius

3

year(s) old

Hier is onze Sirius! Als een geheime planeet - zwart met een witte ster op zijn borst. Zeer aardig, aanhankelijk, lief. Alles wat genoeg is voor echte vriendschap!
Sirius is een prachtige hond met een grote, mooie ziel.

More
Image-empty-state.png

Skazka

4

year(s) old

Ons Skazka (vertaald van sprookje) is de ziel van gezelschap. Ze doet graag alles, zolang er maar iemand in de buurt is. Ze heeft zoveel vreugde en direct plezier, ze is onvermoeibaar speels, maar tegelijkertijd ligt ze graag bij je op de bank.

More
Image-empty-state.png

Snoopy 2

2

year(s) old

Snoopy is knap als een god, gebouwd als een cipres.
Maar Snoopy's belangrijkste kwaliteit is zijn positiviteit. Hij ontvangt iedereen met vreugde en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht.

More
Image-empty-state.png

Soda (Brussel)

1.8

year(s) old

Kleine Soda is op zoek naar een thuis

More
Image-empty-state.png

Solaris

2

year(s) old

Hier is Solaris, dochter van Kira, 2 jaar oud, gewicht 20 kg, hoogte 53 cm.
Mooie zonne kleur en grappige oortjes
Zachtaardig, speels, actief, houdt van veel wandelen. Zeer contactvaardig, geen agressie in deze lieverd. Is gesteriliseerd en volledig gezond.
NM

More
Image-empty-state.png

Sushi

2

year(s) old

Sushi :)

More
Image-empty-state.png

Tajna

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Teddy

5

year(s) old

Wij stellen voor: Teddy, een lieve en vriendelijke reu
Teddy verblijft nu in een fostergezin. Hij is erg aangepast aan het huis. Hij is zindelijk, loopt uitstekend aan de lijn, klimt perfect de trap op, is goed met andere honden en negeert de kat die bij de foster woont.

More
Image-empty-state.png

Tibet

5

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Tobik

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Toby

1.5

year(s) old

Toby is de broer van een familie van 8 puppies - ondanks zijn ernstige uiterlijk is hij een perfect goedaardig en onbevangen kind, 43 cm schofthoogte en een gewicht van 10 kilo

More
Image-empty-state.png

UMKA 1

3

year(s) old

We hebben onze kleine meid die naam niet voor niets gegeven. Er is een bekende oud russische tekenfilm over een beertje op de noordpool "Umka zoekt een vriend" gezien. Nee, onze Umka is helemaal geen beer, maar ze is net zo dapper en zal alles doen om haar echte vriend te vinden.

More
Image-empty-state.png

Winnie

7

year(s) old

Winnie is vrolijk en communiceert graag met iedereen. Hij is even gemakkelijk in de omgang met vrouwen als met mannen, hij houdt van kinderen, hij is vriendelijk met honden van beide geslachten en staat neutraal tegenover katten, hij doet nooit iemand kwaad. Hij is een groot berenjong, een echte goede Winnie de Poeh.

More
Image-empty-state.png

Winnie

7

year(s) old

Wij stellen voor: ons Winnie
Winnie is vrolijk en communiceert graag met iedereen. Hij is even gemakkelijk in de omgang met vrouwen als met mannen, hij houdt van kinderen, hij is vriendelijk met honden van beide geslachten en staat neutraal tegenover katten, hij doet nooit iemand kwaad. Hij is een groot berenjong, een echte goede Winnie de Poeh.

More
Image-empty-state.png

Wolga 2

2

year(s) old

Wij stellen voor:
Wolga 2. 01.01.2021 geboortejaar (schatting). 45 cm, 12 kg, gevaccineerd, verzorgd, gechipt, gesteriliseerd, heeft een paspoort.

Wolga 2 is vanuit de stad Astrakhan (1700 km van Moskou) naar het onderkomen in Moskou gekomen. Wolga heeft een rustig en teder karakter. Ze is klein, slechts 45 cm schofthoogte, ongeveer twee jaar oud. Wolga is goed getraind, goed met andere honden en katten, leert makkelijk aan. Ze heeft geen agressie en domineert niet.

More
Image-empty-state.png

Yarko

7

year(s) old

Yarko is een zeer zachtaardige en aanhankelijke jongen die graag geaaid en aangesproken wordt, bij de eerste de beste roep komt hij af en stelt zijn hoofd voor een aaitje. En na een lange scheiding rent hij naar zijn geliefde vrijwilligers toe, omhelst hun schouders en piept van geluk. Het is een heel speciaal gevoel wanneer zo'n grote hond je omhelst en je verdrinkt in de aanblik van zijn fluwelen ogen.

More
Image-empty-state.png

Zabava

4

year(s) old

Wij stellen voor ons Zabava:
Een zeer mesngerichte hond is onze Zabava
Ze is kijkt in de ogen van elke bezoeker. Hoe ze op straat is beland weten we het niet. Zabava kent alle commando's goed en is gewend om in een huis te wonen, zij is ook zindelijk

More
Image-empty-state.png

Zina

7

year(s) old

Zina is ons meisje: ze loopt en socialiseert perfect met andere honden, eet met plezier lekkers uit de handen van vrijwilligers en kijkt iedere gast met ongelooflijk mooie ogen aan.

More
Image-empty-state.png

Zina (jr)

2

year(s) old

Zina wil jullie graag ontmoeten :)

More
bottom of page