top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Piccolina

Hoi, ik ben Piccolina. Mijn broertjes Arno, Vinnie, Leo en Domino zijn reeds geadopteerd en wonen in Belgie
Nu is de beurt aan mij;
Ik ben klein, maar ik ben al een persoonlijkheid. Ik hou ervan om in mijn armen gehouden te worden, ik slaap ook graag met mijn neus in de warme nek van iemand. Natuurlijk hou ik van lekker eten, want ik ben een jong groeiend organisme.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

02/09/23

Hoi, ik ben Piccolina. Mijn broertjes Arno, Vinnie, Leo en Domino zijn reeds geadopteerd en wonen in Belgie
Nu is de beurt aan mij;
Ik ben klein, maar ik ben al een persoonlijkheid. Ik hou ervan om in mijn armen gehouden te worden, ik slaap ook graag met mijn neus in de warme nek van iemand. Natuurlijk hou ik van lekker eten, want ik ben een jong groeiend organisme. Ik weet nog niets van de wereld en alles is nieuw voor me, geluiden, smaken, andere dieren. Ik ben nergens bang voor, want mijn moeder zorgt voor me en niemand heeft me ooit pijn gedaan, maar ik ben het zat om bij mijn broers te wonen en ik wil echt de favoriet zijn. De persoon die voor ons zorgt, vertelt me dat ik zo lief en schattig ben dat ik binnenkort de beste baasjes ter wereld zal hebben. Schiet op en neem me mee, ik ken je nog niet maar ik mis je nu al!

Geboortedatum 20.04.2023
Piccolina blijft klein, haar moeder weegt 7 kg

Gevaccineerd, niet gestiriliseerd door de leeftijd gezond.
curator: NM/ Lu

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page