top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Beerke

Hier is ons Beerke!!! Zwarte ogen, vurige vacht en een warm, vol liefde hart. Beerke was een van de eersten die in de winter van 2023 in het nieuwe asiel aankwam. Door zijn karakter, jeugdigheid en betrouwbaarheid is hij lieveling van iedereen. Hij communiceert geweldig met andere honden, vreemden en is dol op lekkers, zoals alle kinderen.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

02/09/23

Hier is ons Beerke!!! Zwarte ogen, vurige vacht en een warm, vol liefde hart. Beerke was een van de eersten die in de winter van 2023 in het nieuwe asiel aankwam. Door zijn karakter, jeugdigheid en betrouwbaarheid is hij lieveling van iedereen. Hij communiceert geweldig met andere honden, vreemden en is dol op lekkers, zoals alle kinderen. Beerke loopt perfect aan de lijn, en tijdens het wandelen glanst zijn vacht zo verleidelijk in de zon dat het lijkt alsof naast je de zon loopt. Van onze jongen gaat zoveel warmte en charme uit dat je geen afscheid van hem wilt nemen. Elke winter in het asiel is een enorme klap voor de gezondheid van de hond. Laat Beerke niet nog een winter in het asiel doorbrengen, geef hem de liefde en warmte van jouw huis. En Beerke zal je zijn liefde en toewijding geven.

Gecastreerd, gevaccineerd, gechipt.

Hoogte in de schoft 50cm, gewicht 25kg.

Leeftijd 1 jaar
NM/KP An
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page