top of page

Klaar voor adoptie

Deze dieren wachten om geadopteerd te worden.

Image-empty-state.png

Cipollino hij is is Almere

0.5

year(s) old

Cipollino heeft het koppie van een boefje met vleermuisoortjes maar hij is juist een heel braaf pupje. Hij speelt heel graag met andere honden en vooral met zijn metgezel Chance. Hij is erg aanhankelijk naar mensen toe, hij slaapt graag op schoot en het liefste met zijn zusje erbij. Vreemden vindt hij eerst een beetje spannend maar zodra deze hem een brokje geven beschouwd hij ze direct als vriend.
Cipollino is ook een erg leuke hond voor kinderen omdat hij zo graag speelt en knuffelt. Cipollino woont nu tijdelijk in een gezin met een 8 jarige en een 10 jarige maar heeft ook contact gehad met kinderen van 1, 2 en 4 jaar, hij is daar ook vriendelijk tegen. Cipollino heeft geen trauma, hij is soms een beetje onzeker maar dat is voor zijn leeftijd normaal. Hij moet natuurlijk alles nog leren maar hij slaapt de nacht door zonder geluid te maken, hij loopt aan de riem en de zindelijkheidstraining gaat de goede kant op. Hij heeft nog geen contact gehad met katten maar gezien zijn jonge leeftijd zal dat geen problemen opleveren.
Cipollino is een hondje die er voor een pup grappig uitziet en hij is heel zachtaardig, leergierig en knuffelig. Hij zoekt een thuis waar hij lekker kan spelen met mensen en/of honden, veel geaaid wordt, het liefst op schoot mag slapen, veel beweging krijgt zodra hij daar groot genoeg voor is en niet teveel alleen is. We verwachten dat hij een middelmaatje wordt.

More
Image-empty-state.png

Snow Boy

0.9

year(s) old

Wij stellen voor: SNOW
Snow is echt een liefdevolle hond en hij is dol op knuffelen. Tegelijkertijd is hij heel zelfstandig en heeft hij graag zijn ruimte om dutjes te doen, met zijn speelgoed te spelen en van zijn botten te genieten. Hij knabbelt nog wel aan zijn handen en vingers, maar dat is heel speels en ook te verhelpen bij consequente correcties.

More
Image-empty-state.png

Lollypopje

0.1

year(s) old

Hier is ons Lollypopje!
Lollypopje is een heel vriendelijk meid. Ze kan goed opschieten met zowel honden als katten. Ze is speels, zoals een puppy van haar leeftijd hoort te zijn. Loopt heel goed aan de lijn. Gewend aan het stadsleven. Behandeld tegen parasieten en gevaccineerd.

More
Image-empty-state.png

Chance is een schatje!

0.5

year(s) old

Een reutje; Chance
Klein teder geluk is klaar om bij je in huis te komen, op de bank, in je hart.
Een beetje liefde, warmte, aandacht - en Chance is van u!
Chance is woont met zijn broertje Bono, Is sociaal en vrolijk, aanhankelijk en attent. Hij houdt van spelen, zoals alle kinderen, houdt van lekker eten, zoals alle jongens en zal je aanbidden, zoals alle honden doen.

More
Image-empty-state.png

Pieter

3

year(s) old

Hier is ons Pieter,
Pieter is 3 jaar oud, een echte en zuiver frans bulldogje
Kan als beter als enige hond, niet zo dol op poesjes, kan ook een tweede hond zijn bij een grote hond.
Kinderen geen probleem, maar geen kleine kinderen, kan jaloers gedraag tonen en niet alle kleine kinderen hebben daar begrip voor
Pieter is erg kieskeurig en is dol op alle volwassenen; mannen, vrouwen! HIj is jullie vriend

More
Image-empty-state.png

Darik is een zonnetje in jouw leven!

4

year(s) old

Darik: Maak kennis met een immens positieve hond met een gemakkelijke, vrolijke, een intelligente, vriendelijke en aanhankelijke jongen. Zo noemden we hem - Dar, of liefkozend Darik, zoals alle vrijwilligers hem noemen. Zijn hele wereld is een mens, hij is gelukkig als hij maar in zijn buurt is Over auto's gesproken. Darik voelt zich erg op zijn gemak in de auto, zit op de achterbank en kijkt nieuwsgierig naar het landschap dat buiten het raam flikkert. Gewoon een geboren reiziger

More
Image-empty-state.png

Divna is speels en lief!

0.1

year(s) old

Divna (10 maanden oud) droomt van een thuis!
Mooie Divna - slim, zachtaardig en sierlijk, door haar jonge leeftijd speels en sociaal.
Welgemanierd, leergierig, met geïnteresseerd in het leren van alles wat nieuw is, slim, waarvoor het de tijd is om de wereld samen met een man te leren kennen.
Baby geeft altijd mensen tederheid en vrolijke stemming, haar kleine maar warm hart is klaar voor grote liefde. Goedaardig, open voor

More
Image-empty-state.png

Markje!

1

year(s) old

Ons Markje;
Mark, hele lieve en aanhankelijke jongen, is gekocht als Labrador, maar de tijd verstreek en de persoon zag dat het een kruising was en heeft hem bij het asiel ingeleverd met een paspoort waarin staat dat het een Labrador is, volgens naukeurige externe gegevens is hij niet raszuiver, maar een nauwe kruising van Labrador.

Socialiseert uitstekend met mensen en honden, heeft nog geen katten gezien, maar dat zou geen probleem moeten zijn.
Loopt goed aan de lijn, reageert op een bijnaam, kent enkele commando's.

More
Image-empty-state.png

Telman! CV van uw ideale hond !

3

year(s) old

Hello! Ik ben Telman, ik ben een hond

Geboortedatum 20.01.2021 Lengte, Gewicht 63 cm, 25 kg. Gecastreerd
Loopt aan de lijn perfect, als de lijn wordt gespannen gaat hij een stapje langzamer. Vertoont geen agressie, geen longeerbewegingen naar honden.
100% gesocialiseerd, uitstekend met vreemden en kinderen. Perfect met huisdieren. Met vreemden op straat eerst zal nooit karakter tonen, kan alleen waarschuwend reageren op de agressie van een onbekende reu, houdt er niet van als vreemden actieve tieners op hem springen, kan grommen, maar zal niet beledigen.
Leeft met andere honden en katten, is dol op puppy's.
Jachtinstinct - nee
Kan zonder riem lopen, rent niet ver weg, komt naar de roep.
Woont in een grote drukke stad. Ideaal om zowel in de stad als op het platteland te wonen.
Kent tijdens het wandelen het commando staan, kan het commando zit en wacht uitvoeren.
Is 100 procent mensgericht

More
Image-empty-state.png

Bonya een kleine wonder!

0.5

year(s) old

Maak kennis met Bonya, een aanhankelijk, lief meisje.
Vrijwilligers vonden de baby's langs de kant van de weg - het is een wonder dat ze niet onder de wielen van passerende auto's zijn gevallen.
Mama is een klein hondje, duidelijk een teckel kruising en is helaas dood naast de pups gevonden, papa is onbekend.
De baby is 5 maanden oud.
Bonya is actief, speels, nieuwsgierig, steekt haar nieuwsgierige neus overal in.

More
Image-empty-state.png

Jessie is een zonnehaasje!

0.5

year(s) old

Maak kennis met Jessie, het zonnehaasje.
Vrijwilligers vonden de baby's langs de kant van de weg - het is een wonder dat ze niet aangereden zijn door passerende auto's.
Mama is een klein hondje, zeker eeb teckelkruising en is helaas dood naast de pups gevonden, papa is onbekend.
De baby is 5 maanden oud.
Jessie is vrolijk, speels, nieuwsgierig, steekt haar nieuwsgierige neus overal in.

More
Image-empty-state.png

Shani! wat voor een schatje

0.5

year(s) old

Maak kennis met Shani - een lief, aanhankelijk meisje.
Vrijwilligers vonden de baby's langs de kant van de weg - het is een wonder dat ze niet onder de wielen van passerende auto's zijn gevallen.
Mama (een tekel kruising) was een klein hondje, ze was dood naast de pups gevonden, papa is onbekend.
Het kleine meisje is 5 maanden oud.
Shani is actief, speels, nieuwsgierig, ondersteunt altijd spelletjes met haar nestgenootjes.
Ze houdt, net als alle baby's, van aandacht, genegenheid en communicatie met mensen.
Word verliefd, bel!!!
We geven je jouw geluk!!!!
Gewicht 8 kg.
Hoogte 32 cm.
gevaccineerd

More
Image-empty-state.png

William een familiehond!

0.11

year(s) old

William werd in april 2023 geboren in een gezin met een huishond.
Ze hielden heel veel van hem, hij was een kleine krulhaar, heel vrolijk en zachtaardig puppy. Maar het gezin moest verhuizen naar een andere stad en ze konden de puppy niet meenemen. Dus kwam de puppy in een tijdelijk gezin terecht. William is actief, intelligent en schiet goed op met alle dieren en kinderen. De jongen is volledig gezond, gevaccineerd en klaar voor een nieuw leven in een liefdevol gezin. Hij houdt ervan om veel tijd buiten door te brengen, rennen, spelen. Een actief gezin, ook met kinderen, zou perfect zijn voor William.

More
Image-empty-state.png

Rocky! uw pluche vriendje!

0.3

year(s) old

Rocky is een pluizige mooie baby. Sociaal, speels, actief, rustig. Komt meteen met iedereen in contact. Houdt van kinderen. Leert lopen aan de lijn.
Gevaccineerd, gewicht 8kg.
Geschatte geboortedatum 20 november 2023g
Zijn thuislose moeder beviel van 5 puppy's in vriesweer, drie van hen stierven van de kou, twee van hen werden op tijd gered.
De baby's groeiden op in warmte met zorg van een mens in een tijdelijk gezin.

More
Image-empty-state.png

Flortje is een leuk kereltje! op zoek naar thuis!

1

year(s) old

Flortje is geboren in de late lente op 23.04.2023 in een oud verlaten huis.
Toen hij en zijn broer nog heel jong waren, werden ze door vrijwilligers gevonden en opgevangen. Het bleken heel vrolijke, grappige puppies te zijn. Ze raakten bevriend met een kat en kleine kinderen. Nu wonen ze in een tijdelijk pleeggezin en hebben ze goede hoop dat ze opgemerkt worden. Flor heeft het meest gewone uiterlijk voor een hond, maar zijn hart is het meest liefdevol en trouw.
Flor is kalm en zachtaardig, geduldig en wijs. Hij houdt van spelen. Gewend aan 3 keer per wandeling, gecastreerd en kent de riem. Geef hem je liefde en zorg, hij zal je hetzelfde antwoorden. Flor 53 cm, 25 kg. Geschikt voor gezinnen met kinderen, honden en katten.

More
Image-empty-state.png

Goward

0.4

year(s) old

Howard en zijn broertjes zijn actief, vrolijk, gevaccineerd en klaar voor hun nieuwe gezinnen. De jongens wegen nu ongeveer 15 kg en zijn ongeveer 40 cm groot. Ze lopen goed aan de lijn, zijn gewend aan 3 keer een wandeling. Drie puppies van dominokleur, drie liefdevolle harten en een zee van positiviteit. Open de deuren van je huis voor ze, geef ze hoop en liefde. Babies wachten heel erg op je.

More
Image-empty-state.png

Simona

0.4

year(s) old

Simona is erg actief, maakt graag wandelingen en is bevriend met andere honden. Het is tijd voor haar om haar familie te vinden. Ze past in elk gezin, ook in dat met kinderen. De puppy is actief, vrolijk, gevaccineerd. Het meisje weegt nu ongeveer 11 kg en is ongeveer 40 cm hoog. Ze loopt goed aan de lijn, is gewend aan 3 keer een wandeling. Simona is op zoek naar haar enige familie en liefhebbende papa en mama. Open de deuren van je huis voor haar, geef haar hoop en liefde. De kleine meid wacht heel erg op jou.

More
Image-empty-state.png

Lucy is een lief vosje!

0.9

year(s) old

Op zoek naar een thuis is een charmant vossenmeisje met een luxueuze rode vacht genaamd
Lucy. Een eindeloos charmante hond, met haar gratie en uitstraling.
Ze lijkt zo op een boselfje of zeker een vosje.
Lucy is gered uit een zakencentrum waar de directie dreigde de puppy te vergiftigen, die toevallig op het terrein was. Ze werd dagenlang verborgen gehouden door de werknemers van het bedrijf dat ruimte huurde in het centrum.
Als je naar Lucy kijkt, is het moeilijk te geloven dat iemand deze prachtige hond iets aan zou willen doen. Gelukkig kwamen de vrijwilligers achter dit verhaal en hebben Lucy gered.
Lucy is een zeer aanhankelijke, contactuele en intelligente meid. Ze leert snel en gemakkelijk
commando's en schiet goed op met andere honden.
Temperament - matig actief.

More
Image-empty-state.png

Porthos is een hond met glimlach!

3

year(s) old

Kijk naar deze lieverd! Onze Porthos is ontzettend knap.
Hij heeft een prachtige dikke vacht. Vriendelijk en zeer aanhankelijk met alle asielvrijwilligers en met iedereen die hij kent. Bij het eerste contact in eerste instantie is hij wat voorzichtig, je moet een beetje geduld hebben, hij zal zich openstellen en op het contact ingaan. Gewend aan de riem, trekt niet
Past in elk gezin met honden. Vertoont nooit agressie.

More
Image-empty-state.png

Charlotje

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Darcy pup

0.9

year(s) old

Als kleine puppy overleefde Darcy in een dorpje in de buurt van Moskou. Niemand wilde haar daar hebben. Ze kreeg geen eten en Darcy was al blij met een stukje brood dat haar soms werd toegeworpen. Ze werd per geluk opgemerkt door een meisje dat door het dorp liep. Ze vroeg hulp aan vrijwilligers en het kleine meisje werd gered.
Darcy is een heel vriendelijk meid. Ze kan goed opschieten met zowel honden als katten. Ze is speels, zoals een puppy van haar leeftijd hoort te zijn. Loopt heel goed aan de lijn. Gewend aan het stadsleven. Behandeld en gevaccineerd.

More
Image-empty-state.png

Klepa! 37 cm exhuishond op zoek naar gezin!

2

year(s) old

Hier is onze lieve Klepa-boy, hij heeft een vriendelijk karakter. Zeer dol op volwassenen en kinderen, gesocialiseerd op 100% . Uitstekend tijdens wandelingen aan de lijn, met katten is geen ervaring. Kan op een appartement of huis wonen. Compact, niet groot formaat.
Zeer dol op spelen, socialiseren, past in elk gezin. Klepa is een Maatje en een echte vriend. Hij is zeer aanhankelijk.

More
Image-empty-state.png

Darcy

1

year(s) old

Maak kennis met Darcy, een charmante 1-jarige mannelijke herder mix met een gewicht van 26 kg en een lengte van 65 cm. Darcy is gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en parasietvrij en is klaar om zijn nieuwe thuis te vinden.

More
Image-empty-state.png

Pavlov

1.5

year(s) old

Wij stellen voor: Pavlov
Lief en social is deze zoete jongen!
Sugar boy is 1.5 jaar oud.
Zeer aanhankelijk, lief en tam
Mensgericht: geen gram agressie, noch naar mannen, vrouwen, kinderen, noch naar andere honden.

Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.

Past in elk gezin

More
Image-empty-state.png

Baby Malysh op zoek naar geluk!

3

year(s) old

Wat weten over deze lieverd, Baby Malysh: deze hond is heeft een klein hartje
Als een pup werd Baby weggehaald bij slechte mensen. Ze sneden in zijn oor en sneden zijn onderlip eraf. Baby is meer dan een jaar in het asiel geweest. In die tijd zijn al zijn wonden geheeld en Baby heeft goede hoop om een thuis te vinden.

More
Image-empty-state.png

Choco heeft kleur van opal en hart van een vriend!

0.1

year(s) old

Onze Choco is snel, actief, aanhankelijk, onafhankelijk, met een ongelooflijke paleo-papal kleur, vergelijkbaar met een vos-zwarte marmot, of met een bos kat.
Trouwens, en karakter op Choco dezelfde vos-kat, het meisje heeft een scherpe en onderzoekende geest, nieuwsgierig, slim en sluw.
Zo'n exemplaar!

Het meisje kan goed opschieten met mensen, zowel mannen als vrouwen, en nog beter met kinderen, want zij is ook nog een kind, dus ze hebben zoveel gemeen en ze speelt graag met ze en knabbelt heerlijk uit hun handen.

Choco geniet van elke gelegenheid om met mensen te socialiseren, aan de lijn te lopen en rond te rennen.
Sociaal en gezellig 100%, ze houdt ervan om nieuwe plaatsen te verkennen en met speelgoed te spelen.
Een lief, intelligent kind.

More
Image-empty-state.png

Ani Luka 54 cm slim en lief!

2

year(s) old

Ani Luka is een lieve schoonheid, slim, intelligent meisje, altijd in een vrolijk en lief, open voor de wereld.
Ze voelt mensen perfect aan, probeert hem in alles te behagen, staat klaar om met jouw te zijn en je dagen te kleuren met leuke spelletjes, wandelingen en liefde.
Ze begroet je altijd met een glimlach, rent vrolijk mee tijdens een wandeling en knuffelt je achteraf dankbaar.
Haar favoriete bezigheid is een leuke wandeling maken en spelen.
Ani Luka is makkelijk en gelukkig te trainen, leert snel
Zij leert snel commando’s en loopt rustig aangelijnd. Met honden ravotten vind ze zeer leuk.

More
Image-empty-state.png

Lily

4

year(s) old

Gentle Lily wacht op haar baasjes!
Baby Lily is, net als haar naam, een zachtaardig en aanhankelijk meisje.
De vriendelijke en vrolijke schoonheid wacht om opgemerkt te worden, bespeeld en geaaid te worden.
Je hoeft maar een wandeling te maken en de voorpootjes van dit slimme meisje liggen al op je borst te wachten om geaaid en gekrabd te worden.
Lily is heel sociaal, sluit vriendschap met andere honden, een mens van haar leven is zeer belagrijk voor haar, Vrienden maken met Lily is gemakkelijk.

More
Image-empty-state.png

Bob en Vzhik leuk koppeltje laat niemand onverschillig!

3

year(s) old

Het lieve koppel Bob en Vzhik zal niemand onverschillig laten, want het zijn twee brokken vreugde en positiviteit, liefde, geven en absoluut vertrouwen.

Hun weg naar huis werd traag, omdat de twee broertjes op het verkeerde moment en op de verkeerde plaats werden geboren, waar ze verzorgd, geliefd en op de arm gedragen zouden moeten worden.
Bob en Vzhik hebben samen veel meegemaakt, elkaar gesteund en beschermd, zo goed als ze konden en overleefd, maar nu zijn alle nare dingen voorbij en zijn ze op de goede weg en rennen ze over de finishlijn naar hun nieuwe thuis.

More
Image-empty-state.png

Demi zwart wit schoonheid

1

year(s) old

Demi's verhaal, dit verhaal gaat over hoe een kleine puppy, die bijna geen kans had om te overleven op een enorme bouwplaats, kreeg een overlevenskans van het lot. Demi werd als kleine puppy gevonden in de koude winter. Ze was erg mager en bang. Tussen de grote honden die de bouwplaats bewaakten, leek ze nog kleiner en weerlozer. Er was maar één oplossing: Demi van de straat halen. Er werd een tijdelijk fostergezin voor haar gevonden.

More
Image-empty-state.png

Ringo is een lieve herder!

0.7

year(s) old

Ringo is de aardigste jongen van het type herder. Zeer aanhankelijk, slim en vrolijk. Gehecht aan mensen, niet opdringerijk. Kan goed overweg met honden en katten. Hij kan met iedereen meteen overweg. Aan de riem wandelen is uitstekend

Werd door vrijwilligers gevonden nabij een winkelcentrum.
Woont momenteel in het asiel.
Volledig gevaccineerd, gezond, gecastreerd

Geschatte geboortedatum: april 2023

More
Image-empty-state.png

Snow boy hij is Belgie! Kom hem bezoeken!

0.5

year(s) old

Snow boy (Snowball) is een prachtige sneeuwwitte baby met rosse vlekken. Zeer vriendelijk, goed omgang met mannen en vrouwen, van vreemden is niet bang, rent meteen naar hen voor contact. Leeft in een gemeentelijk asiel met andere pups, kan goed met hen opschieten, domineert niet.
Slim, begrijpt alles, geen leider. Aan de leiband is perfect.

Snow boy kwam naar het asiel met zijn moeder en twee zusjes. Ze zijn van een bouwterrein gehaald. Mama is geen grote hond, hoogte 38 cm en gewicht 12 kg. Papa onbekend
Gevaccineerd, gezond, niet gecastreerd voor zijn leeftijd. Wordt niet groter dan 45 cm en zal wegen maximaal 15 kg.

More
Image-empty-state.png

Stepka

4

year(s) old

Wij stellen voor: ons Stepka:
Stepka komt van Karelië, helemaal in het noorden, naast Finland. Hij nu woont in een opvanggezin
Wat weten wij over Stepka:
Geboortedatum - 01.06.19, in de schaft - 60 cm, gewicht - 24 kg.
Gecastreerd
Loopt goed aan de riem, kan trekken in het begin, maar met beetje begeleiding stopt met trekken

More
Image-empty-state.png

Dina

3

year(s) old

Dina is looking for a home. Dina is 3 years old. Very well-mannered dog.
Perfectly walks on a leash. Likes other dogs company and children of all ages.

More
Image-empty-state.png

Venja

1

year(s) old

Hier is ons Venja. Een moie reu.
Venyja is aanhankelijk, contact, vriendelijk, goed met katten, uitstekend aan de lijn.
We zoeken een gezin zonder kleine kinderen voor de jongen. Onze Venja is bang voor kleine kinderen

Geboortedatum 20.05.2022

Hoogte 50 cm, gewicht 17 kg.

More
Image-empty-state.png

Melody

0.6

year(s) old

In het goede koninkrijk, in het hondenrijk, verscheen een kleine prinses Melody. Ze was zo zachtaardig dat ze smolt als een sneeuwvlokje bij de aanraking van mensenhanden. Haar oren bereidden zich voor op
de belangrijkste gebeurtenis in het leven van elke prinses-kroning.., Daarom wezen ze zo nadrukkelijk naar boven en leken ze nu al langzaam werden als de statige, puntige oren van edele honden. Mooie Melody-slim, delicaat en sierlijk, door haar jonge leeftijd.

More
Image-empty-state.png

Sonja

6

year(s) old

Onze Sonja - Sonechka is een ongelooflijk aandoenlijk en delicaat meisje, voor wie een persoon absoluut alles wordt in deze wereld. Haar pure hondenziel wil altijd tederheid en liefkozingen en elke keer als ze iemand ziet, begint Sonya te dansen van de overvloed aan gevoelens. De kleine meid houdt van knuffelen (in de letterlijke zin van het woord), geen ontmoeting of wandeling gaat zonder. En als ze in je ogen kijkt met haar donkere grote kralen van onder de wimpers, kun je smelten van deze blik.
Sonia heeft een klassieke grijs-witte kleur, een witte borst en lichte sokken aan haar voeten. Maar voor alle uiterlijke "gewoonheid" is er iets subtiel speciaals in deze hond. Of het nu de zijdezachte vacht is (die boven verwachting glad en aangenaam lijkt), of die directe oprechte blik, haar vertrouwdheid en bereidheid om toegewijd te zijn aan haar persoon, dit alles kan niet anders dan wederzijdse, eerbiedige gevoelens voor haar opwekken.

More
Image-empty-state.png

Floris

2

year(s) old

Floris is een onuitputtelijke bron van vreugde en positiviteit.
Ze is altijd in een stemming, altijd klaar om te socializen en nieuwe kennissen te maken. Haar energieke aard is benauwd in haar voliere en als ze wel gaat wandelen, is ze echt gellukig.

More
Image-empty-state.png

Dina

7

year(s) old

Onze Dina is heel nieuwsgierig! Het meisje zit nooit stil, is heel actief, vrolijk en heel nieuwsgierig, wil als een kind overal aan meedoen. Heel gezellig, de grappenmaker kan op je schoot klimmen, of je lang niet meer loslaten en als een klein mannetje op zijn achterpoten in een knuffel gaan staan.
Dankzij haar aanhankelijke karakter kan Dina goed opschieten met haar soortgenoten en met mensen aan wie ze zich sterk hecht. Geweldig aan de lijn, prachtig en gehoorzaam. Ze zal een geweldige metgezel en vriend zijn voor jou en je gezin.

More
Image-empty-state.png

Arni

4

year(s) old

Arnie is een grote, heldere, sneeuwwitte, zelfstandige, zelfverzekerde en knappe hond. Qua gedrag is hij actief, positief, energiek en absoluut zelfredzaam.
Arnie houdt van wandelen, als het mooi weer is loopt hij graag lange afstanden met zijn baasje. Als het regent, ligt hij graag aan de voeten van zijn baasje terwijl deze op het terras thee zit te drinken, Arnie stoort zijn baasje niet en kijkt graag uren naar de druppels die vallen.

More
Image-empty-state.png

Bond

6

year(s) old

Bond is een knappe, jonge en zeer aanhankelijke jongen.
Bond is een ongelooflijk rustige en aanhankelijke hond die veel aandacht nodig heeft.... De jongen heeft een weinig benijdenswaardig leven achter de rug: eerst op straat, nu in een asiel. Bond socialiseert graag met mensen, loopt goed mee tijdens een wandeling en heeft de riem onder de knie! Bond kijkt uit naar vrijwilligers, rent het winterhuis uit en doet er alles aan om ze aandacht voor hem te laten hebben en met hem te laten praten.

More
Image-empty-state.png

Buddy

1

year(s) old

Buddy kwam als puppy naar het asiel en bracht zijn jeugd door in een kleine kooi. Maar hij heeft zijn vriendelijke en vrolijke karakter niet verloren.

More
Image-empty-state.png

Elza

5

year(s) old

Elza. Een lief teefje.
Een echte pointer. Alle eigenschappen komen overeen met het ras. Intelligente, evenwichtige, mooie en sterke hond!
Elza's verhaal is verbazingwekkend. Ze kwam zelf naar het huis van de vrijwilliger. Ze liep gewoon naar de poort van het huis en na een uitnodiging kwam ze binnen en bleef daar. Elza had kennelijk een tijdje op straat gezworven, want ze was erg mager en at gulzig voedsel. Ze is nu veilig bij een fostergezin. Ze eet en slaapt. We zoeken een gezin zonder katten liefst met kennis van het ras!

More
Image-empty-state.png

Kito

7

year(s) old

Hier is ons Kito!
Kito is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Kito. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Kito!
We begrijpen nog steeds niet waarom zo'n spectaculaire en aantrekkelijke vent in het asiel verblijft, want alle gasten zijn dol op hem! Vrolijk, statig, ongelooflijk knap (zijn zachte en glanzende vacht maakt je gek, zelfs in een asiel!), vriendelijke Kito reageert altijd vrolijk op alle tekenen van aandacht. Kito is dol kinderen en van andere dieren.
Kito loopt goed aan de lijn, is gehoorzaam en heeft veel potentieel - hij heeft alleen een beetje aandacht en liefde nodig. Kijk maar eens goed naar deze jongen, zijn vriendelijkheid zal je zeker overhalen! Geef deze jongen een thuis, zo'n hond is een schat!

More
Image-empty-state.png

Solja

2

year(s) old

Hier is ons Solja, dochter van Kira, 2 jaar oud, gewicht 20 kg, hoogte 53 cm.
Mooie zonne kleur en grappige oortjes
Zachtaardig, speels, actief, houdt van veel wandelen. Zeer contactvaardig, geen agressie in deze lieverd. Is gesteriliseerd en volledig gezond.

More
Image-empty-state.png

Valencia

1

year(s) old

Valencia, geboortedatum 18-05-2022, iets ouder dan 1 jaar. Valencia werd gevonden in een doos op straat in het dorp Vyoshki in de regio Moskou. Haar zus Marta werd bij haar gevonden, dezelfde roodharige schoonheid, ze werd meer dan een half jaar geleden geadopteerd in Estland.
Valencia woont in een geweldig pleeggezin in een flat waar ze geliefd en verzorgd wordt. Maar elke hond wil zijn eigen thuis en zijn echte baasjes, zodat het voor altijd zou zijn. Ze is een zeer aanhankelijke, gehoorzame, mensgerichte hond. Leeft met katten en andere honden naast elkaar in absolute vriendschap. Erg dol op kinderen.

More
Image-empty-state.png

Maxim een zonnige hond!

2

year(s) old

Maxim is het toonbeeld van vriendelijkheid en weldadigheid. Zijn ziel staat open voor de wereld en
Maxim is klaar om de hele wereld te omarmen. Omdat Maxim oprecht gelooft dat de wereld mooi is, dat het leven mooi is, zou iedereen van elkaar moeten houden. Hij is geboren met een gevoel van universele liefde en geluk.
En zelfs de wrede wetten van het weeshuisleven konden Maxim nog niet bederven.

More
Image-empty-state.png

Basil

0.11

year(s) old

Basil heeft een heerlijk karakter, hij is een volgzame, vriendelijke, gevoelige (zelfs een beetje verlegen), aanhankelijke en zeer zachtaardige jongen.
Voor zijn leeftijd kun je Basil rustig noemen, met een gemiddelde activiteit, hij zal nooit op je hoofd springen of je omver lopen, dat is voor hem absoluut niet vreemd.
Maar hij zal tegen je aan kruipen, in een knuffel gaan zitten, je neus likken en dan weer wegrennen om met zijn vriendjes te gaan spelen.

More
Image-empty-state.png

Plombir

1

year(s) old

Wij stellen voor: Plombir
Plombir zoekt gezin, hij is precies een jaar oud.
Volledig gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd.
Zeer aanhankelijk, lief en tam

More
Image-empty-state.png

Christofer

3.5

year(s) old

Hier is ons Christofer!
Een echte Jack Russell. Christopher is een echte vertegenwoordiger van dit ras! Hij is heel actief en leergierig! Gezond. Houdt van eten, wandelen en in de buurt van een persoon zijn. We zoeken voor Christopher een gezin zonder kleine kinderen en honden. Helaas heeft onze jongen met beide een negatieve ervaring. Als je de jongen wilt ontmoeten, kom dan naar hem toe. Hij wacht op je.

More
Image-empty-state.png

Dyrek

7

year(s) old

Wij stellen voor: Ons Dyrek
Als je naar deze lieve jongen kijkt, zijn sterke poten, waanzinnig mooie kleur, zijn pluizige staart met een wit puntje, dan wil je hem gewoon knuffelen en kussen.

More
Image-empty-state.png

Malta

0.6

year(s) old

Malta. Een meisje. Alles aan deze puppy zegt dat ze de beste gaat worden. De beste in alles. In spelletjes, in reizen, in het leven thuis en in het huisje! Malta is heel intelligent en oplettend, heel verstandig en geduldig. Ze luistert zo goed naar mensen dat je zou denken dat ze onze taal begrijpt. Malta werd, net als haar zusjes Nice en Monaco, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef haar een kans!

More
Image-empty-state.png

Monaco

0.6

year(s) old

Monaco. Een meisje. Zeer intelligent, ongewoon contact, zoals alle puppies nieuwsgierig. Teder en heel knuffelig meisje. Leert alles gewoon op de vlieg. Houdt van kinderen, kan goed opschieten met familieleden, tolerant tegenover katten. Als je een trouwe en intelligente vriend wilt, dan is Monaco wat je nodig hebt! Monaco werd, net als haar zusjes Nitsa en Malta, door vrijwilligers op straat gevonden. De meisjes werden opgevangen en kregen onderdak, eten en de geruststelling dat ze snel weer thuis zouden zijn! Alle drie hebben ze geweldige huiselijke vaardigheden. Geef ze een kans!

More
Image-empty-state.png

Gosha

8

year(s) old

Wij stellen voor ons Gosha:
Als je naar Gosha's foto kijkt, denk je waarschijnlijk dat hij een herdershond is? Nou, dat is hij niet. Gosha
- is een metis van een kat. Hij is net zo gezellig, aanhankelijk, tastbaar, net iets meer en hij spint als
als een echte kat.

More
Image-empty-state.png

Barry

0.9

year(s) old

Onze Barry is charmant!
Je kunt niet anders dan naar hem glimlachen. Onze vrolijke worst op pootjes.

Hij is de meest positieve, vrolijke en aanhankelijke van zijn grote familie. Hij staat klaar om urenlang te knuffelen en zijn liefde en aandacht aan mensen te geven.
Barry is gewoon dol op mensen.
Maar ook om te rennen, spelen met vriendjes Barry met alle vier de pootjes VOOR, want spelen is beweging, vreugde en altijd een goed humeur.

More
Image-empty-state.png

Elsa - een pointer hond

5

year(s) old

Elsa. Een lief teefje.
Een echte pointer. Alle eigenschappen komen overeen met het ras. Intelligente, evenwichtige, mooie en sterke hond!

More
Image-empty-state.png

ANITA

1

year(s) old

schoonheid

More
Image-empty-state.png

Amadeus

1

year(s) old

Amadeus, 1 jaar oud. Een kleine, terriërachtige, zeer vriendelijke grijskleurige hond

More
Image-empty-state.png

Aramis

2

year(s) old

Aramis heeft pluizig vacht en is erg knap.
Vriendelijk, matig actief hij houdt van mensen, komt onmiddellijk met iedereen in contact. Communiceert uitstekend met kinderen. Getraind aan de lijn de lopen. Past in elk gezin, ook met honden.

More
Image-empty-state.png

Baranya

1

year(s) old

Baranya, bijzondere schoonheid uit Abchazië

More
Image-empty-state.png

Barosh

0

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Belza

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Bereginya

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Bingo

5

year(s) old

Bingo is pure positiviteit! Hij stopt geen seconde in zijn zoektocht om de wereld rondom hem te verkennen en nieuwe kansen en vrienden te vinden.

More
Image-empty-state.png

Bongo

5

year(s) old

Bongo is een heel verstandige hond, hij is heel rustig en speelt alleen als het gepast is. Hij houdt van rust en, natuurlijk, van een goede maaltijd!

More
Image-empty-state.png

Bruce 1

6

year(s) old

Bruce. Een favoriet van de vrijwilligers.
Bruce is een vrolijke, vriendelijke en extraverte hond.
Hij houdt ervan om bij mensen te zijn, wandelt en loopt goed aan de lijn.

More
Image-empty-state.png

Bruks

5

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Cammi

1

year(s) old

Deze kleine zonnestraal met de prachtige naam Cammi kwam een maand geleden in het asiel aan. In het begin was ze verlegen, maar toen opende ze zich als een kleine wilde bloem en bleek ze het liefste schepsel te zijn.

More
Image-empty-state.png

Cash

4

year(s) old

CASH! De energie en vriendelijkheid van deze hond is zijn visitekaartje.
Cash is een lachende hond, klaar om de wereld te omarmen!
Hij maakt graag wandelingen en speelt graag met iedereen om hem heen, zowel mensen als honden. Hij is ongelooflijk open en vriendelijk.

More
Image-empty-state.png

Cherry

1

year(s) old

Family dog

More
Image-empty-state.png

Chess

3

year(s) old

Echte positieve hond! Houd van mensen, ondanks zijn trieste geschiedenis. Chess was op de straat geboren .

More
Image-empty-state.png

Cleo

0.8

year(s) old

Nog echt jong en leuke hondje! Ze woont in de pleeggezin met andere honden en kleine kinderen. Makkelijke karakter. Altijd positief, vriendelijk, niet druk.

More
Image-empty-state.png

Cosmos

6

year(s) old

Hier is ons Cosmos!
Cosmos is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Cosmos. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Cosmos!

More
Image-empty-state.png

Cuba

1

year(s) old

Het is een ras pomsky ( een mix van husky en pomerans spitz),

More
Image-empty-state.png

Deyma

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Dipsy

3

year(s) old

Een jonge en sierlijke schoonheid met een perfect karakter, ze aanbidt iedereen om haar heen! Ze is een heel zachtaardig, aanhankelijk hondje, ze heeft menselijke aandacht nodig

More
Image-empty-state.png

Elon

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Elvis een speciale hond!

2.6

year(s) old

Elvis is 12,5kg, ongeveer 45-47cm groot, ongeveer (dierenarts schatting) 2,6-3 jaar oud. Hij is een aanhankelijke, zachtaardige hond. Met alle gezinsleden zal hij vriendelijk zijn, maar hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen

More
Image-empty-state.png

Emily 1

2

year(s) old

Deze hond heeft geen speelgoed of traktaties nodig, hij heeft de aandacht en het gezelschap van mensen nodig.

More
Image-empty-state.png

Emmy

year(s) old

Zachte jonge Emmy ( 10.05.2022)

More
Image-empty-state.png

Fred

5

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Goldie

1

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Happy

4

year(s) old

Happy is een geweldige en vriendelijke hond! Hij is aangetrokken tot mensen, goed gesocialiseerd, houdt van kinderen en wordt goed behandeld door andere honden. Hij zal goed passen in een gezin met een regelmatige levensstijl. Samen wandelen in het bos, spelen met speelgoed en tijd doorbrengen met mensen zijn Happy's favoriete bezigheden.

More
Image-empty-state.png

Irka

1

year(s) old

familie hond!

More
Image-empty-state.png

Janna

3

year(s) old

Janna , liefste hond!

More
Image-empty-state.png

Jozzy

0

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Julia

1

year(s) old

Julia zeer goed overweg met alle honden en katten, raakt nooit in conflict.
Slim en snel van begrip. Loopt goed aan de leiband, trekt niet. Als hij alleen blijft, jankt of blaft hij niet. Zeer vriendelijk met kinderen.

More
Image-empty-state.png

Katharina

2.5

year(s) old

If you're looking to add a bundle of love and wisdom to your life, consider adopting the amazing Katharina! This sweet and understanding dog has triumphed over a challenging past and is now ready to bring joy and companionship to a forever home.

More
Image-empty-state.png

Keytel

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Kira

0.4

year(s) old

Kira is een klein 4,5 maanden oud meisje pup.

Kira is dol op spelen, dol op kinderen en niet bang voor grote honden. Speelt met kinderen en met katten.

More
Image-empty-state.png

Kosmos

7

year(s) old

Hier is ons Kosmos!
Kosmos is een hond waar je alleen maar van kunt dromen! Heb je een beste vriend nodig? Dat is onze Kosmos. Een reisgenoot? Het gaat zeker over hem! Een aanhankelijk en zachtaardig huisdier? Er is niemand beter dan Kosmos!

More
Image-empty-state.png

Lala

1

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Lilibeth

3

year(s) old

Lilibeth is een leuke hond. Vriendelijk. Mensgericht. Ze woont in de pleegezin met andere dieren. Maar voor Lilibeth liever de enige hond zijn ( ze kan jaloers zijn voor attentie) .

More
Image-empty-state.png

Lisa

2

year(s) old

Charmante Lisa

More
Image-empty-state.png

Lotta ~12 kg ~ 45 cm, vriendelijk en makkelijk karakter

0.101

year(s) old

Lotta is een middelgroot hondje met een makkelijk en vriendelijk karakter. 10 maanden oud, 12 kg voor 45 cm in schouders..

More
Image-empty-state.png

Macey

0.5

year(s) old

Macey is een heel aparte kleine dame. Zoals alle puppies is ze zeer actief en levendig, maar wat haar onderscheidt van de groep zijn haar alerte ogen en de manier waarop ze probeert de situatie in de leefruimte en tijdens de wandeling onder controle te houden.

More
Image-empty-state.png

Maximus

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Midea

0.1

year(s) old

Medea is an extraordinary and vibrant young dog, showcasing a stunning bright red coat with opal hues – a truly eye-catching companion. She's the ideal addition to any family, offering friendship and warmth as a wonderful companion.

More
Image-empty-state.png

Mira

0.4

year(s) old

Mira is een klein 4,5 maanden oud meisje pup.
Kira is dol op spelen, dol op kinderen en niet bang voor grote honden. Speelt met kinderen en met katten.

More
Image-empty-state.png

Molly

1

year(s) old

Jonge zachtaardige Molly

More
Image-empty-state.png

Monty

7

year(s) old

Wij stellen voor: Monty! een eeuwige optimist
Hij is al lang in het asiel, maar hij ziet eruit als een twee maanden oude pup die met zijn mama en zusjes naar het asiel kwam. Desondanks is Monty niet teruggetrokken, niet wanhopig en klaar om zijn liefdevolle en zorgzame baasjes te vinden.

More
Image-empty-state.png

Nancy 1

3

year(s) old

Nancy straalt een buitengewoon positieve energie uit, die alles om haar heen verlicht, maar zij is erg op haar hoede voor alles wat nieuw is, dus is er wat meer geduld en begrip met haar nodig om haar zover te krijgen dat zij zich openstelt.

More
Image-empty-state.png

Nora 2

12

year(s) old

Nora is een anti-stress hond. Ze heeft veel charme en levenslust. Nora aanbidt alle mensen en staat 24 uur per dag klaar voor gezelschap. Nora is bereid om met elke gast te gaan wandelen of gewoon te gaan zitten knuffelen, gewoon om dicht bij een persoon te zijn. Nora mist veel aandacht en genegenheid in het asiel, ze is zo aangetrokken tot mensen

More
Image-empty-state.png

Ollie

2

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Poesha 1

3

year(s) old

Poesha 2, 56 cm in shoulders, 26 kg

Poesha is een rustige hond. Heeft stabiele geest. Ze is kalm en vriendelijk. Echte mensgericht. Houd van attentie. Loopt goed aan de lijn, trekt niet.

More
Image-empty-state.png

Pusha

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Ralisa

6

year(s) old

Ralisa is het soort hond dat van aandacht houdt, ze is van alle kanten goed: mooi, intelligent en gewoonweg aanbiddelijk.

More
Image-empty-state.png

Roksalana

1

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Sirius

3

year(s) old

Hier is onze Sirius! Als een geheime planeet - zwart met een witte ster op zijn borst. Zeer aardig, aanhankelijk, lief. Alles wat genoeg is voor echte vriendschap!
Sirius is een prachtige hond met een grote, mooie ziel.

More
Image-empty-state.png

Skazka

4

year(s) old

Ons Skazka (vertaald van sprookje) is de ziel van gezelschap. Ze doet graag alles, zolang er maar iemand in de buurt is. Ze heeft zoveel vreugde en direct plezier, ze is onvermoeibaar speels, maar tegelijkertijd ligt ze graag bij je op de bank.

More
Image-empty-state.png

Snoopy 2

2

year(s) old

Snoopy is knap als een god, gebouwd als een cipres.
Maar Snoopy's belangrijkste kwaliteit is zijn positiviteit. Hij ontvangt iedereen met vreugde en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht.

More
Image-empty-state.png

Solaris

2

year(s) old

Hier is Solaris, dochter van Kira, 2 jaar oud, gewicht 20 kg, hoogte 53 cm.
Mooie zonne kleur en grappige oortjes
Zachtaardig, speels, actief, houdt van veel wandelen. Zeer contactvaardig, geen agressie in deze lieverd. Is gesteriliseerd en volledig gezond.
NM

More
Image-empty-state.png

Tajna

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Tamaris, rustige metgezel

3

year(s) old

More
Image-empty-state.png

Tibet

5

year(s) old

More