top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Zaza

Zaza raakt snel gewend aan mensen en heeft grote belangstelling voor hen. Ze is dol op kinderen en volgt ze op de hielen.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

19/04/23

Zaza geboren ( een schatting) 01.07.2021 18kg 57cm, gevaccineerd, gesteriiseerd en heeft een paspoort.

Zaza is een middelgrote hond met een grote ziel en een bescheiden karakter. Zaza kwam als pup naar het asiel vanuit Astrakhan, 1700 km van Moskou. Ze is onverschillig tegenover katten en vriendelijk tegenover honden. Ze is helemaal niet agressief. Heel slim, maar verlegen en bescheiden, maar volledig mensgericht! Gewent tot 3 keer per dag wandelen, loopt perfect aangelijnd. Leert snel bij
Zaza raakt snel gewend aan mensen en heeft grote belangstelling voor hen. Ze is dol op kinderen en volgt ze op de hielen.
Als je haar verdrietige en toegewijde ogen ziet, en de liefde waarmee ze je aankijkt, begrijp je niet hoe zo'n hond anders niet in het gezin, en in het asiel zit! Alleen honden weten zo oprecht lief te hebben!!!
We zoeken iemand met een vriendelijk hart en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor Zaza.
Wordt een geweldige vriend en metgezel voor het hele gezin! Past in elk gezin!
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (Alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page