top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Nora 2

Nora is een anti-stress hond. Ze heeft veel charme en levenslust. Nora aanbidt alle mensen en staat 24 uur per dag klaar voor gezelschap. Nora is bereid om met elke gast te gaan wandelen of gewoon te gaan zitten knuffelen, gewoon om dicht bij een persoon te zijn. Nora mist veel aandacht en genegenheid in het asiel, ze is zo aangetrokken tot mensen

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

09/04/23

maak kennis met onze Nora:
Nora is een anti-stress hond. Ze heeft veel charme en levenslust. Nora aanbidt alle mensen en staat 24 uur per dag klaar voor gezelschap. Nora is bereid om met elke gast te gaan wandelen of gewoon te gaan zitten knuffelen, gewoon om dicht bij een persoon te zijn. Nora mist veel aandacht en genegenheid in het asiel, ze is zo aangetrokken tot mensen. Maar één keer per week krijgt Nora alleen mensen te zien als vrijwilligers haar komen bezoeken. Het is verbazingwekkend dat Nora na vele jaren in het asiel niet wanhopig is geworden of haar interesse in het leven heeft verloren. Haar natuurlijke optimisme en hoop op een betere toekomst lijken haar in de glans te houden waar alle vrijwilligers en gasten van houden.
Nora houdt ervan om naar buiten te gaan en te stoeien als een kind. Ze probeert voortdurend de andere honden bij haar spelletjes te betrekken. Maar haar spelletjes lijken soms een beetje op dominantie, niet alleen over de meisjes maar ook over de pestkoppen, maar onze Nora is een hond met karakter en als er iets is, komt ze voor zichzelf op. Je hoeft niet bang te zijn voor haar activiteit, want Nora is zeer adequaat en reageert goed als er een beroep wordt gedaan op momenten van overdreven vrolijkheid. In de loop der jaren is Nora rustiger geworden in haar spel en toleranter tegenover andere honden. Ze loopt met ongeveer 20 andere honden in het asiel, maar ze kiest zelf met wie ze wil spelen en vrienden wil zijn, ze accepteert geen beledigingen van andere honden en zal niet vechten, maar haar baasje laten zien waar ze thuishoort. Nora had jarenlang een vriend Johnny, een grote en opvallende terriër, in het asiel. Nora en Johnny hadden een zeer warme band en speelse spelletjes. Na de vroegtijdige dood van Johnny kan Nora nog geen beste vriend vinden.
Ondanks haar hoge leeftijd is Nora in grote vorm, alert en actief. Natuurlijk is ze niet meer in staat om kilometer lange wandelingen te maken en zeer actieve spelletjes te spelen. Maar dat is niet het belangrijkste. En het belangrijkste voor Hera is nu om te genieten van de omgang met mensen, om dichtbij te zijn, om nodig te zijn, om geliefd te zijn. Ik hoop dat er iemand zal zijn die Nora zal belonen voor al die jaren in het asiel, toen ze de hoop niet opgaf en bleef wachten op hem, haar nieuwe vriend.
Nora loopt heel goed aan de lijn.
Ze is ongeveer 50 cm schofthoogte.
Ze is visueel gezond. Gevaccineerd. Gesteriliseerd.
Geboortejaar - 2010 (volgens het asiel)
Woont in het asiel sinds augustus 2013

bottom of page