top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Lyolik

Maak kennis met onze Lyolik ( 07.08.2020), 32 cm en 5 kg. Dit is weer zo'n "verjaardagscadeau voor een kind",

Breed:

York terrier

Sex:

Male

Born:

Format:

Small

Place of Residence:

Russia

Added:

Maak kennis met onze Lyolik ( 07.08.2020), 32 cm en 5 kg. Dit is weer zo'n "verjaardagscadeau voor een kind", in het begin was hij nodig, werd hij geliefd en vertroeteld, maar het kind groeide op, er verschenen andere interesses en de favoriete hond werd een onnodige last. Zo belandde het huisdier Lyolik in maart 2023 plotseling in een dierenasiel. Het was een ware verschrikking voor hem om na de sofa in een krappe kooi terecht te komen. Vrijwilligers brachten hem na quarantaine onder bij een tijdelijk gezin. En nu helpt onze organisatie om een echt gezin te vinden voor dit jongetje. Lyolik is heel contactvaardig, sociaal en actief, energiek, nieuwsgierig en speels, hij is volledig mensgericht en heeft behoefte aan communicatie met mensen, hij springt meteen in je armen. Hij loopt perfect aan de lijn, houdt van wandelen, is schoon. Hij rijdt perfect in de auto vrij in de kooi (in de kooi zal hij janken en om vrijheid vragen), hij zal graag met zijn familie reizen. Hij is in alles geïnteresseerd, hij zal overal bij je zijn, hij zal je met alles helpen :-)). Hij is braaf bij de dierenarts. Hij is rustig met andere honden, hoewel hij kan grommen als hij eet. Lyolik is ook vriendelijk met katten, maar als een kat wegloopt, gaat hij er natuurlijk achteraan. We zoeken een gezin met ervaring in het houden van honden van dit ras. Lyolik is gezond, gevaccineerd en gecastreerd.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium, hond castratie, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page