top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Lyalya 1

Lyalya is een bescheiden, teder meisje met matige activiteit, zeer zachtaardig en aanhankelijk. Bij het ontmoeten van nieuwe mensen aarzelt zij een beetje, maar als zij oprechte aandacht voelt, wordt zij snel moediger.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

14/04/22

Lyalya is een bescheiden, teder meisje met matige activiteit, zeer zachtaardig en aanhankelijk. Bij het ontmoeten van nieuwe mensen aarzelt zij een beetje, maar als zij oprechte aandacht voelt, wordt zij snel moediger. Lyalochka reikt zielsgelukkig de hand naar de mensen, naar iedereen die langs haar verblijf komt, ze strekt haar pootjes uit, alsof ze wil zeggen: "Haal me weg uit deze kooi! Lyalya werd als kleine pup naar het asiel gebracht en heeft nooit iets anders gezien dan die kooi, maar haar ziel hunkert intuïtief naar vrijheid en het gelukkige leven dat ergens achter de omheining van het asiel bestaat.
Lyalya is vriendelijk met andere honden en speelt graag met hen, maar soms doen ze haar pijn, en onze Lyalecka is zo tactvol en verlegen dat ze niet altijd kan opboksen tegen deze brutale honden.
Als je Lyalecheka een beetje beter leert kennen en haar aanmoedigt, verandert ze voor je ogen en wordt ze moediger en zelfverzekerder.
De natuur heeft Lyalya geen mooi, merkwaardig uiterlijk gegeven, gewoon een zwarte hond. Maar Lyalochka heeft een gevoelig en vriendelijk hart, een mooie en zachte ziel. En dit is een echte schat, die Lyal's toekomstige familie trots zal maken
Lyalya is geen fan van luidruchtige feestjes, ze zou het best passen in een rustig gezin met een afgemeten levensstijl, die al hun vrije tijd met de hond zullen doorbrengen.

Lyalya is gezond, gevaccineerd en gecastreerd.
Ze is ongeveer 50cm lang en weegt ongeveer 20kg
Chipnummer 643 094 100 486 407

Geboortedatum 7 augustus 2017.
in het asiel sinds oktober 2017
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/lyalya

bottom of page