top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Lisko

Lisko is onze kleine jongen, een vriendelijke, aanhankelijke, onwerkelijke pluche hond. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - al het beste in hem. Pluche oren, schattig uiterlijk, vol menselijkheid en energie, over de rand slaand. Lisco is zelfverzekerd genoeg, met een nieuwsgierige neus en intelligente blik, een goed groeiende hond, betrouwbaar, intelligent, gehoorzaam. Niet verlegen, niet bang, houdt van mensen, hij deelt gul zijn warmte en glimlach met iedereen: komt aan zijn voeten, geeft een klopje en daar, je bent getekend door geluk!

Breed:

Sex:

Male

Born:

22 August 2022

Format:

Place of Residence:

Added:

Lisko is onze kleine jongen, een vriendelijke, aanhankelijke, onwerkelijke pluche hond. Kracht, gestalte, kleur, uiterlijk, intelligentie, karakter - al het beste in hem. Pluche oren, schattig uiterlijk, vol menselijkheid en energie, over de rand slaand. Lisco is zelfverzekerd genoeg, met een nieuwsgierige neus en intelligente blik, een goed groeiende hond, betrouwbaar, intelligent, gehoorzaam. Niet verlegen, niet bang, houdt van mensen, hij deelt gul zijn warmte en glimlach met iedereen: komt aan zijn voeten, geeft een klopje en daar, je bent getekend door geluk! Lisko houdt van wandelen, stormt altijd met zijn lichaam vooruit als een pijl die uit een boog wordt afgevuurd. Hij is trainbaar, kent veel commando's, is graag op het trainingsveld en wordt gemotiveerd door eten en lof. Ook Lisko is de beste metgezel, klaar om alle plannen die je hebt te vervullen: reizen, wandelen in het bos, sportief wandelen, hij kan zelfs met je meedoen aan de race, hij heeft overal zin in en kracht voor. Hij houdt van verkennen, hij houdt van leren, hij is snel van begrip en hij houdt van plezier maken. Leer Lisco kennen, geniet van de rit, en we weten zeker dat je een warme vriendschap zult sluiten, een stap dichter bij de liefde. Eén blik op je met zijn bruine ogen, neervallen aan je voeten, zijn poot uitstrekken en tegen zijn borst aan kruipen, en alles zal duidelijk worden - zonder Lisko nergens. De kleine man zal een prachtig gezinshuisdier zijn, een speelkameraadje voor kinderen en een trouwe vriend voor een volwassene.
Hond. Gezond, gevaccineerd, gecastreerd.
Gewicht-27 kg. Hij is 57 cm groot.
Geboortedatum 22 augustus 2022.
Chip 643110800395512
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 435 ( transport naar Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page