top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Lala

Breed:

Mix

Sex:

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

Tere kleine Lala ( 15.06.2023), 45 cm en 12kg. Een vrijwilliger vond haar op straat in september 2023, ze was een kleine puppy. Nu is Lala opgegroeid en is ze een schattige jonge dame. Ze is volledig gesocialiseerd en is gewend om bij een gezin te wonen. Er wonen andere honden in het huis van de vrijwilliger en Lala is vriendelijk en leuk om mee te spelen. Ze is eerder rustig dan actief. Thuis (als ze geen aandacht krijgt of alleen gelaten wordt) ligt ze rustig in haar bed met speeltjes of een kauwbot, blaft niet zonder reden en kauwt niet op dingen. Ze is echter niet helemaal alleen gelaten, alleen in het gezelschap van andere honden. Er is geen agressie in haar gedrag of temperament. Ze is zachtaardig en gevoelig, op het eerste moment kan ze verlegen zijn bij een nieuw persoon, maar maakt snel contact en vertrouwt de persoon: bij de dierenarts is het gedrag perfect. Ze houdt van lange wandelingen, loopt goed aan de lijn, schoon, uitstekend gedrag in de auto, baden en borstelen - geen problemen. Lala zou een geweldige metgezel zijn voor een actief gezin met kinderen en een andere leuke hond, ze heeft zeker een sociaal leven nodig! Lala is gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd, ze heeft een elektronische chip en een dierenpaspoort met reisvaccinaties. We zoeken een actief en verantwoordelijk gezin voor haar!
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 435 (transport naar België, vaccinaties, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page