top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Erica

Een beetje over wat we je kunnen vertellen over Erica. Ze is erg gereserveerd en erg verloren. Het is duidelijk dat niet alle honden in een asiel thuishoren en dat geen van hen dit lot verdient.
En dus zijn we op zoek naar een thuis en familie voor Erica. En we hopen van harte dat er een thuis wordt gevonden. Moge er een familie voor Erica gevonden worden.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

18/12/21

Wij stellen voor: Erica.
Ze verscheen zomaar uit het niets in onze gelederen. Natuurlijk worden honden gedropt in de gelederen, gedropt zonder waarschuwing, gewoon gedropt. We kunnen gissen en verhalen verzinnen over waar ze verscheen in het asiel, deze Erica, nu onze Erica. Misschien heeft iemand dit meisje in de val gelokt om haar in de opvang te stoppen, misschien was het zelfs iemands wens om haar te helpen.... om haar te redden. Als mensen eens wisten waartoe ze honden veroordelen als ze ze naar een asiel sturen. Alle honden hebben verschillende verhalen. Maar we zullen nooit de waarheid weten... Hoe en waarom eindigen honden in een asiel!? Waarom is dit kleine meisje, dit stille en bescheiden meisje, in een opvangtehuis terechtgekomen?! Vragen, vragen, vragen... Hoe dan ook, de hond is in het asiel en nu heet ze Erica.
Een beetje over wat we je kunnen vertellen over Erica. Ze is erg gereserveerd en erg verloren. Je krijgt het gevoel dat ze gedomesticeerd is, maar met een vrije wandeling, want ze loopt aan de leiband, maar meer op een onbewust niveau omdat ze een persoon volgt in plaats van aan de leiband te gaan wandelen. Erica is nu ongeveer een maand in het asiel en ze zit altijd rustig bij de deur van het verblijf en wacht op haar beurt, wachtend tot ze bekeken of geaaid wordt. We weten niet of ze naar het winterverblijf gaat of de nacht doorbrengt bij de deur van het verblijf - telkens als we verblijf 186 passeren, zien we haar ogen naar ons staren. Ze springt niet van vreugde of overprikkeld als er vrijwilligers verschijnen, ze zit gewoon en wacht. Als ze haar uitlaten om te gaan wandelen, vliegt ze niet weg om te rennen, ze loopt naast je en kijkt je in de ogen. Ze gedraagt zich net als Weiss, die nu al meer dan een jaar gelukkig aan huis gebonden is. Ze doet alsof ze volledig gedesoriënteerd is en niet weet wat er aan de hand is of waar ze is. Dit soort gedrag van honden vestigt de aandacht op zichzelf. Het lijkt niet normaal te zijn. Zulke honden hebben zeker universele wijsheid. Het is duidelijk dat niet alle honden in een asiel thuishoren en dat geen van hen dit lot verdient.
En dus zijn we op zoek naar een thuis en familie voor Erica. En we hopen van harte dat er een thuis wordt gevonden. Moge er een familie voor Erica gevonden worden.


Ze is een meisje. Schofthoogte 55 cm. Gewicht 30 kg.
Geboortedatum (volgens het asiel) 01.08.2018.
Datum van opname - 08.10.2021.
Gevaccineerd, gecastreerd, chip 643094100732847
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/erica-1

bottom of page