top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Disha

Mix Yorkshire Terrier

Breed:

Mix

Sex:

Female

Born:

Format:

Klein

Place of Residence:

Added:

Kleine jonge Disha (29-01-2022), 23 cm en 3,3 kg. Vrijwilligers vonden haar in maart 2023 op straat en brachten haar naar een opvangcentrum. Na quarantaine en vaccinaties is ze klaar voor een nieuw leven en zoeken we een gezin voor deze beauty. Een hond met een goed karakter, positief, contact, niet zenuwachtig, redelijk. Ze gedraagt ​​​​zich in elke situatie kalm, eerst kijkt ze naar een nieuwe persoon, ze springt niet meteen in haar handen. Ze gedraagt ​​zich rustig bij de dierenarts en in de auto, is bevriend met katten en honden, loopt goed aan de lijn, netheid. We weten niet of ze alleen thuis kan blijven, maar gezien haar kalme aard kunnen we aannemen dat ze dat wel kan. Ze woont nu bij een tijdelijk gezin op het platteland. Disha is gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd, ze heeft een elektronische chip en een paspoort met vaccinaties. We zoeken een rustig, verantwoordelijk gezin voor haar, met voldoende vrije tijd om voor de hond te zorgen.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page