top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Destiny

Destiny is zacht in elke zin. Onze baby Destiny is de kleinste van het nest, de rustigste en meest bescheiden. Haar uiterlijk is heel mooi en haar ogen zijn vol warmte.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

Destiny is zacht in elke zin. Onze baby Destiny is de kleinste van het nest, de rustigste en meest bescheiden. Haar uiterlijk is heel mooi en haar ogen zijn vol warmte.
Als pup van 2 maanden werd Destiny naar het asiel gebracht en leeft daar met haar broertjes en zusjes, met haar schoonheid alleen schijnend op de muren van de vieze kooi. En deze pup is inderdaad ongewoon mooi: gouden haar, honingkleurige ogen, en ze ziet eruit als een zoete honing, met een snuit en neus als een baby cantharel, kleine wenkbrauwen en hoekige oren. Het is minstens een minuut waard om in haar ogen te kijken, en je begrijpt meteen haar karakter: zeer goedmoedig, aanhankelijk meisje, gezellig, altijd dicht bij de man, subtiel zijn stemming aanvoelend, begrijpend vanaf het begin. Ze heeft één seconde je aandacht nodig, één blik, één aanraking. Onze Destiny is een beschouwende hond. Ze bewondert jou, de natuur en de stroom van het leven, ze geniet van elke dag, gewoon omdat hij er is. De mens zal haar aanbidden, maar zichzelf vervelen- no way, ze is een dame. Destiny - zacht als een pluche knuffel, je kan eindeloos haar oren strelen en lieflijk de neus kussen. Ze heeft geen behoefte aan drukte en feestjes, ze waardeert de rust, stilte en het comfort van thuis, ze ligt graag naast je op de bank. Destiny heeft nooit ruzie met andere honden op straat en is altijd blij om hen te ontmoeten en zich met hen te mengen. Zou een tweede hond kunnen worden. Baby houdt van de natuur, wandelingen in het park, in het bos en altijd een geliefd baasje in de buurt. Geef Destiny een thuis, en ze zal je bedanken met toewijding en liefde! Baby zal uw leven in heldere kleuren schilderen en u onvergetelijke geluksmomenten bezorgen, en de beste metgezel voor wandelingen en gezamenlijke sit-ups is gewoon niet te vinden.
Meisje. Zdorov, gevaccineerd, gesteriliseerd.
In de schoft 53 cm. Gewicht 23 kg.
Chip 643110800395516
Geboortedatum 22 augustus 2022.
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 435 ( transport naar Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page