top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Dana is een gouden hond!

Dana werd gered in de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Iemand had haar vastgebonden in het bos en haar voorpoot was beschadigd. Toen vrijwilligers haar vonden, kon de poot niet meer worden gered en moest worden geamputeerd. Nu woont Dana in Brussel in een opvangtehuis samen met katten en andere honden.
Dana heeft laten zien dat ze een heel lieve hond is, mensgericht en dol op kinderen. Begrijpt goed wat ze tegen haar zeggen.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

19/11/23

Dana heeft laten zien dat ze een heel lieve hond is, mensgericht en dol op kinderen. Begrijpt goed wat ze tegen haar zeggen.
Op straat heeft ze de neiging om elke hond te begroeten. Ze rotzooit niet met agressieve honden, ze is bereid om met vriendelijke honden te spelen.
Dana gedraagt zich goed met katten.
Wandelingen: ondanks haar fysieke eigenaardigheid (haar rechtervoorpoot ontbreekt) houdt Dana van actieve wandelingen, dus is het nodig om haar anderhalf uur per dag uit te laten
geboren 25122021
58 cm, 22 kg
Curator NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport naar België, vaccinaties, castratie, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page