top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Babush

Babush is een zeer vriendelijke en mensgerichte hond.
Babush was buiten op straat gezet deze winter en hij wist niet wat hij moest doen en hoe hij op straat moest overleven. Zo liep hij achter mensen in de hoop dat iemand hem naar huis zou nemen. Hij belandde in een asiel waar hij absoluut niet gelukkig is. Hij houdt heel veel van mensen, loopt mooi aan de leiband, hij is heel intelligent, rustig en stabiel. Hij kan ook als tweede hond geplaatst worden, al verkiest hij het gezelschap van mensen. Babush is gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en hij wacht met enorme hoop om geadopteerd te worden. Hij zou al zijn liefde en vriendschap aan zijn nieuwe familie willen geven

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

Babush, geboren 25.12.2021, 20 kg 55 cm.
Babush is een zeer vriendelijke en mensgerichte hond.
Babush was buiten op straat gezet deze winter en hij wist niet wat hij moest doen en hoe hij op straat moest overleven. Zo liep hij achter mensen in de hoop dat iemand hem naar huis zou nemen. Hij belandde in een asiel waar hij absoluut niet gelukkig is. Hij houdt heel veel van mensen, loopt mooi aan de leiband, hij is heel intelligent, rustig en stabiel. Hij kan ook als tweede hond geplaatst worden, al verkiest hij het gezelschap van mensen. Babush is gezond, gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en hij wacht met enorme hoop om geadopteerd te worden. Hij zou al zijn liefde en vriendschap aan zijn nieuwe familie willen geven.
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport naar Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page