top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Amber (Wanda)

Amber (Wanda) is de ziel van elk feest. Kijk naar deze mooie ogen! Ze doet alles graag, zolang er maar iemand in de buurt is. Ze heeft zoveel vreugde en directe vrolijkheid, ze is een speelse hond, maar ze ligt ook graag bij je op de bank.
Amber woont nu in een gezin en kent alle gewoontes van een thuishond.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

30/09/23

Als u een slimme, attente en zeer liefdevolle hond wilt, dan is Amber wat u nodig hebt! Het maakt haar niet uit of ze je kent of je nog nooit gezien heeft. Zij is blij om u te zien.
Ze is geweldig met een leiband! Ze kan goed luisteren als je met haar wilt praten, het enige wat ze niet kan is praten :-) !
Als je op twee benen loopt en menselijk spreekt, ben je Amber s idool en zal ze je aanbidden!
Amber woont momenteel in een gzin in het brusselse en wordt herplaatst door te hoge leeftijd van haar adoptant (87). Amber heeft volgens haar trainer ong 1,5 uur per dag wandeling nodig, wat kan moeilijk nu

Teefje. Ze is 55 cm in de schaft en weegt ong 22 kg.
Geboortedatum augustus 2018.

Gevaccineerd, gesteriliseerd, chip
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (Alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page