top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Alaska 2

Hier is ons Alaska!
Vrolijk, energiek, ongelooflijk, optimistisch! Ze heeft veel positiviteit en is altijd in een opperbeste stemming, die ze met jou kan delen! Aanhankelijk, sociaal, levendig en actief meisje in een mooie pluizige vacht charmeert op het eerste gezicht! Maar toch geeft Alaska de voorkeur aan honden gezelschap - communicatie met mensen! Een mens is voor haar het leven! Alaska is een gezelschapshond, die altijd in de buurt is!

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

14/10/23

Hier is ons Alaska!
Vrolijk, energiek, ongelooflijk, optimistisch! Ze heeft veel positiviteit en is altijd in een opperbeste stemming, die ze met jou kan delen! Aanhankelijk, sociaal, levendig en actief meisje in een mooie pluizige vacht charmeert op het eerste gezicht! Maar toch geeft Alaska de voorkeur aan honden gezelschap - communicatie met mensen! Een mens is voor haar het leven! Alaska is een gezelschapshond, die altijd in de buurt is! Het meisje loopt perfect aan de lijn, houdt van lange gezamenlijke wandelingen, begrijpt alle woorden die aan haar gericht zijn!

Vriendelijk met honden en katten. Ze wacht heel erg op haar familie, die haar elke keer weer hoopvol in de ogen kijkt.

Geboortedatum volgens de opvanggegevens 01.03.2019.

In het asiel sinds oktober 2022

Gezond, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt.
Curator NM / KP Lu
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes

bottom of page