top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Alaska

Alaska, geboortedatum 28.09.2021, hoogte 58 cm, 19 kg, gechipt, gevaccineerd, gestiriliseerd, heeft een paspoort.
Alaska is een raszuivere Yakutian husky die samen met haar zusje Moita uit de verre stad Yakutsk (noorden van Rusland) is meegebracht.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

18/04/23

Alaska, geboortedatum 28.09.2021, hoogte 58 cm, 19 kg, gechipt, gevaccineerd, gestiriliseerd, heeft een paspoort.
Alaska is een raszuivere Yakutian husky die samen met haar zusje Moita uit de verre stad Yakutsk (noorden van Rusland) is meegebracht. De meisjes hadden een vlucht van 12 uur naar Moskou achter de rug en waren erg moe. In Jakoetsk werden ze niet goed behandeld en de meisjes waren wat bang. Maar geleidelijk aan, al in het asiel in Moskou, begon Alaska meer vertrouwen te krijgen. Nu leeft Alaska in het asiel, kent de leiband goed, schiet goed op met andere honden, katten, mensen, kinderen, ze is niet agressief, heeft een groot springvermogen (ze springt gemakkelijk over hoge hekken). Alaska houdt van rennen en spelen met honden in de speeltuin. Heel weinig mensen kennen het ras: Yakut husky, maar het zijn honden, die onlangs een grote populariteit hebben gekregen door hun uiterlijk en rustige karakter. Geschikt voor elk gezin met een rustige instelling en bereid om de zachtheid en verlegenheid van deze uitzonderlijk mooie hond te waarderen. En de Alaska zal zijn gezin terugbetalen met liefde en tederheid.
NM

De adoptie gebeurt via de vereniging met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( vervoer, vaccinatie, elektronische chip, wettelijke documenten voor de invoer van een hond in Europa)
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als vereniging blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page