top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Zina

Zina is ons meisje: ze loopt en socialiseert perfect met andere honden, eet met plezier lekkers uit de handen van vrijwilligers en kijkt iedere gast met ongelooflijk mooie ogen aan.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

09/04/23

Zina kwam in april 2016 naar het asiel als pup (ze is geboren in januari 2016).
Zina is 49 cm, 23 kg
PS Zina woont momenteel op foster - een prive opvang met enkele andere honden. Dus geen asiel.
Zina is ons meisje: ze loopt en socialiseert perfect met andere honden, eet met plezier lekkers uit de handen van vrijwilligers en kijkt iedere gast met ongelooflijk mooie ogen aan.
Ja, ze rent niet naar iedereen toe, ze is heel rustig en evenwichtig, op het eerste moment van kennismaking bestudeert Zina de mensen heel aandachtig, kijkt recht in hun ogen, alsof zij bereid is in je ziel te kijken en te leren of je een mens bent en het waard om van te houden, en misschien gewoon op zoek naar haar baasjes en probeert ze te vinden.
Ze heeft een zeer zachte, zijdeachtige vacht, die heel prettig aanvoelt.

Ze loopt aan de lijn en wordt graag achter de oren gekrabd. Een beetje aandacht en deze schoonheid zal smelten en je ongelooflijke liefde geven! Kom en maak kennis met Zina, probeer met haar te communiceren, misschien ben jij de juiste persoon die ze kan vertrouwen, waardoor ze een kans krijgt om eindelijk haar thuis te vinden. Je hoeft Zinka alleen maar te laten zien wat liefde is en ze zal je trouwste vriend en familielid worden.
Zina past in gezin met kinderen, honden, katten
Zina is gesteriliseerd. Gevaccineerd. In goede gezondheid.

Datum in het asiel 26.04.2016
NM
De adoptieprijs is €400 (vlucht/reis, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven u begeleiden en ondersteunen bij de adoptie en plaatsing van onze honden.

bottom of page