top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Snoopy 2

Snoopy is knap als een god, gebouwd als een cipres.
Maar Snoopy's belangrijkste kwaliteit is zijn positiviteit. Hij ontvangt iedereen met vreugde en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

25/04/22

Snoopy is knap als een god, gebouwd als een cipres.
Maar Snoopy's belangrijkste kwaliteit is zijn positiviteit. Hij ontvangt iedereen met vreugde en heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. Ja, het leven in het asiel is niet gemakkelijk, maar zolang je jong bent, zijn alle ontberingen gemakkelijk te dragen. En als je van nature optimistisch en positief bent, zie je de wereld om je heen in heldere kleuren. Dat is precies hoe onze Snoopy is. Hij is vriendelijk en loyaal, niet alleen tegenover mensen, maar ook tegenover zijn medemensen. Snoopy houdt ervan om rond te rennen en met andere honden te spelen, maar hij houdt er ook van om met hen te knuffelen als hij kan, want hij heeft een zachtaardige en aanhankelijke ziel. Aan de buitenkant is Snoopy een grote, statige hond, maar in zijn hart is hij een harig poesje.
Een andere eigenschap van Snoopy is zijn natuurlijke intelligentie en trainbaarheid. Toekomstige baasjes zullen een heel interessant leven hebben met Snoopy, samen zullen ze veel spannende activiteiten bedenken, samen ontdekkingen doen en genieten van de gewoonste dingen. Snoopy is een veelzijdige hond. Hij kan 's morgens een paar kilometer hardlopen in het park, 's middags puzzelen, en natuurlijk een hapje eten om 's avonds met hem op de bank tv te kijken.

jongen
Is gezond, gevaccineerd en gecastreerd
Geboortedatum Mei 2019
in het asiel sinds september 2019
Chip 643 094 100 659 421
Ongeveer 60cm hoog
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/snoopy-altijd-met-een-glimlach

bottom of page