top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Pushkin

Pushkin, geboren op 01.10.2021. 33 kg, 66 cm schofthoogte, gevaccineerd, gecastreerd, heeft een paspoort. Pushkin is een gekruiste Russische Borzoi. Pushkin werd gered uit Yakutia en naar Moskou gebracht (9.000 km van Moskou).

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

30/04/23

Pushkin, geboren op 01.10.2021. 33 kg, 66 cm schofthoogte, gevaccineerd, gecastreerd, heeft een paspoort. Pushkin is een gekruiste Russische Borzoi. Pushkin werd gered uit Yakutia en naar Moskou gebracht (9.000 km van Moskou). We kennen de geschiedenis van Pushkin voor Moskou niet, maar we hebben hem de laatste tijd goed bestudeerd. Pushkin woont thuis in hartje Moskou. Deze prachtige hond heeft zich goed aangepast aan de stedelijke omgeving. Hij is gewend aan 2-3 keer wandelen, hij verwent en kauwt niets in huis, en hij is vriendelijk met katten en andere honden. Pushkin is een sterke, slimme, jonge en liefdevolle hond, gemakkelijk te trainen en wacht op elke ontmoeting met de hondengeleider. Hij staat klaar om met zijn soortgenoten te spelen, maar als je hem naar huis roept en hem aan de lijn neemt, rent hij graag naar mensen toe. Buiten reageert hij alle honden - klien en groot en wil met hen spelen, zonder agressie.
Pushkin is geschikt voor elk gezin met een actieve levensstijl.
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (Alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page