top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Pablo

Hoi, ik ben Pablo.
Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste! Ik hou er niet alleen van om in je armen gehouden te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem en de veiligheid van je huis te voelen. Ik wil echt voelen en begrijpen dat ik je familie ben en dat er een plekje voor mij is in je hart. Ik realiseer me dat je er een klein kind bij krijgt dat ondeugend zal zijn, zoals alle kinderen.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

18/10/23

Hoi, ik ben Pablo.
Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste! Ik hou er niet alleen van om in je armen gehouden te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem en de veiligheid van je huis te voelen. Ik wil echt voelen en begrijpen dat ik je familie ben en dat er een plekje voor mij is in je hart. Ik realiseer me dat je er een klein kind bij krijgt dat ondeugend zal zijn, zoals alle kinderen. Maar ik zal liefde en warmte in uw huis brengen, ik zal mijn best doen om u niet teleur te stellen en u een groot plezier te doen. Ik hou van lekker eten, want ik ben een jong groeiend organisme. Ik weet nog niets van de wereld en voor mij is alles nieuw: geluiden, smaken, andere dieren. Ik wil echt dat je me leuk vindt en weet dat je bij mij niet bang zult zijn, want mijn mama zorgt voor me en ik ben nog nooit door iemand gekwetst. Ik heb broers en zussen, maar ik heb mijn eigen huis nodig. De persoon die voor me zorgt, vertelt me dat ik zo lief en schattig ben, dat ik de enige op de hele wereld ben. Haal me snel op, ik ken je nog niet maar ik mis en hou nu al van je!
Pablo is ongeveer 1 maand geleden aangekomen in Belgie
Jammer door gezondheidsproblemen van zijn huidige adoptante moeten wij een nieuwe thuis zoeken voor deze lieverd.

Gevaccineerd. Niet gecastreerd door de leeftijd

Geboortedatum 14.05.2023
curator NM/KP/Lju
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page