top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Marfusha

Marfusha heeft alle componenten van een gelukkig leven: een mooie, heldere kleur, kraaloogjes, witte sokjes aan haar voeten, een schort op haar borst, zachte oren, een zwarte leren neus en zachte warmte die uit heel haar lichaam komt. Haar favoriete bezigheid is spelletjes spelen en communiceren met haar mens, haar favoriete plek voor kusjes is haar snuit.

Breed:

Sex:

Female

Born:

22 August 2022

Format:

Place of Residence:

Added:

Er zijn honden die geliefd zijn door de zon, gestreeld door de zon en een warme kleur hebben gekregen. Gecombineerd met het vriendelijkste karakter en de adoratie van mensen zijn zulke honden goud waard! Onze Marfusha heeft alle componenten van een gelukkig leven: een mooie, heldere kleur, kraaloogjes, witte sokjes aan haar voeten, een schort op haar borst, zachte oren, een zwarte leren neus en zachte warmte die uit heel haar lichaam komt. Haar favoriete bezigheid is spelletjes spelen en communiceren met haar mens, haar favoriete plek voor kusjes is haar snuit. Marfusha is vriendelijkheid en charme, vrolijkheid en zoetheid in één hond. Ze concentreert zoveel liefde dat als je haar ziet, een gevoel van schoonheid en zuiverheid je omhult. Hij charmeert je, betovert je, laat je dansen en je zult hem niet kunnen weerstaan. Levendig, uitgaand en vreedzaam, intelligent en bedachtzaam - allemaal kwaliteiten die een fijne gezelschapshond zullen maken. Ze is nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen, interactie met mensen, training zal een plezier voor haar zijn.
Voor Marfusha zien we een zee van vriendelijkheid en tederheid, een groot gezin en hondenvrienden. Een gezin dat haar als hun eigen kind zal nemen, haar manieren en gedrag in huis zal leren, haar lieve neusje zal kussen en haar een nieuw gelukkig leven zal geven.
Een teefje. Gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd.
Ze is 54 cm groot. Gewicht 24 kg.
Chip 643110800395515
Geboortedatum 22 augustus 2022.
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport naar Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page