top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Macey

Macey is een heel aparte kleine dame. Zoals alle puppies is ze zeer actief en levendig, maar wat haar onderscheidt van de groep zijn haar alerte ogen en de manier waarop ze probeert de situatie in de leefruimte en tijdens de wandeling onder controle te houden.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

13/02/22

Macey kwam met haar moeder en broers en zussen in de herfst van 2021 naar het asiel. Ze werden gevonden op een landweggetje in de buurt van het dorp - de hond beschermde een doos met 10 baby's erin en liet niemand in hun buurt komen. Het had de hele nacht gesneeuwd, de puppies waren nat en bevroren. De moeder slaagde erin ze te voeden, maar moest een pelsjager bellen om de pups weg te halen. Zo zijn ze in het asiel terecht gekomen. De puppies werden gescheiden in sectoren en Macey leeft nu in hetzelfde verblijf met haar broers en zussen.
Macey is een heel aparte kleine dame. Zoals alle puppies is ze zeer actief en levendig, maar wat haar onderscheidt van de groep zijn haar alerte ogen en de manier waarop ze probeert de situatie in de leefruimte en tijdens de wandeling onder controle te houden. Maisy kan toegeven aan de speelsheid van haar broers en is geen voorstander van blikvoer, hoewel ze dat natuurlijk graag zou willen. Maar als ze het niet leuk vindt om vastgehouden te worden, loopt ze gewoon weg. Als ze denkt dat de hond aan de andere kant van de bar verdacht is, zal ze je dat laten weten met een luide blaf. Waarschijnlijk zal Maisy één baasje kiezen en een trouwe metgezel en partner zijn. En ze heeft echt iemand nodig die haar karakter en principes waardeert en deze kleine leert hoe te leven in deze grote wereld.
Maisy loopt zelfverzekerd aan de lijn, kan goed opschieten met haar broers en zussen en is geïnteresseerd in andere honden.

GirI, gevaccineerd, gezond, gecastreerd
Schofthoogte 44cm
Geboortedatum september 2021
Onderdak sinds december 2021
Chip 643094100698766
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/macey

bottom of page