top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Kenzo reserved

Hij is een echte Wolfshpitz. Honden van dit ras zijn vriendelijk en vreedzaam. Ze hechten zich erg aan hun baasjes. Kunnen goed opschieten in hetzelfde huis met andere huisdieren, komen niet in conflict met honden. Het is een ideale metgezel voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Het compacte formaat van de Wolfspitz en zijn vermogen zich aan alle omstandigheden aan te passen, maakt het mogelijk hem in een stadsflat te houden. Goed voor een gezin zonder kinderen.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

30/03/23

Hier is ons Kenzo. Een reu.
Kenzo's verhaal is heel eenvoudig. De pup werd in het gezin gekocht en in het begin was alles heel goed. Er werd met hem gespeeld en rondgelopen en er werd van hem gehouden. Maar zoals het gebeurde, begon de jongen te groeien van een schattige klomp vacht tot een onhandige tiener pup. En hij leek niet meer zo schattig. Bovendien woonde hij op een appartement en kon het ventje niet wachten tot zijn baasjes thuiskwamen van hun werk en deed alle "zaken" thuis. De baasjes vloekten tegen hem en Kenzo begreep niet waarom.... De eigenaren waren niet klaar voor een puppy. Niet klaar om hem tijd te geven voor wandelingen en spelletjes, voor training en verzorging. Zo kwam Kenzo bij de vrijwilligers terecht en wij zoeken voor hem een nieuw thuis.
Wat kan ik over hem zeggen. Hij is een echte Wolfshpitz. Honden van dit ras zijn vriendelijk en vreedzaam. Ze hechten zich erg aan hun baasjes. Kunnen goed opschieten in hetzelfde huis met andere huisdieren, komen niet in conflict met honden. Het is een ideale metgezel voor mensen die een actieve levensstijl leiden. Het compacte formaat van de Wolfspitz en zijn vermogen zich aan alle omstandigheden aan te passen, maakt het mogelijk hem in een stadsflat te houden. Goed voor een gezin zonder kinderen.
reu
geboortedatum 03/05/2022
gezond, gechipt, gevaccineerd
schofthoogte ongeveer 38 cm
gewicht ongeveer 8 kg
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page