top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Darcy

Maak kennis met Darcy, een charmante 1-jarige mannelijke herder mix met een gewicht van 26 kg en een lengte van 65 cm. Darcy is gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en parasietvrij en is klaar om zijn nieuwe thuis te vinden.

Breed:

Mixed

Sex:

Male

Born:

22 November 2022

Format:

Place of Residence:

Abroad

Added:

11/12/23

Darcy's reis begon toen hij alleen op straat werd ontdekt, maar nu gedijt hij goed in een tijdelijk thuis. Deze lieve en vriendelijke pup is ongelooflijk gehecht aan mensen en heeft een volgzame en gezellige houding. Hij maakt moeiteloos contact met zowel bekende gezichten als onbekende honden tijdens wandelingen.

Zijn intelligentie straalt er vanaf, want hij reageert op commando's in het Duits, loopt sierlijk aan de lijn en herkent gemakkelijk zijn eigen naam. Energiek en nieuwsgierig, Darcy omarmt nieuwe ervaringen met enthousiasme.

Darcy is goed gemanierd, met een strikt buitentoiletritueel, uitstekend gedrag tijdens autoritten en rustige nachten. Hij gaat opvallend goed om met alleen thuis zijn.

Is jouw huis de perfecte match voor Darcy? Als je op zoek bent naar een liefdevolle, intelligente en gezellige metgezel, overweeg dan om Darcy een deel van je gezin te maken.

bottom of page