top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Basil

Basil heeft een heerlijk karakter, hij is een volgzame, vriendelijke, gevoelige (zelfs een beetje verlegen), aanhankelijke en zeer zachtaardige jongen.
Voor zijn leeftijd kun je Basil rustig noemen, met een gemiddelde activiteit, hij zal nooit op je hoofd springen of je omver lopen, dat is voor hem absoluut niet vreemd.
Maar hij zal tegen je aan kruipen, in een knuffel gaan zitten, je neus likken en dan weer wegrennen om met zijn vriendjes te gaan spelen.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

14/09/23

Basil past perfect in een gezin als tweede (en verdere) huisdier. Hij is vriendelijk voor zijn soortgenoten en van nature trouw aan katten.
Hij heeft een makkelijk karakter en een goedmoedige inborst waardoor hij zich zonder problemen bij elk collectief kan voegen en alle bestaande regels accepteert.
En menselijk gezag zit standaard in hem ingebouwd, respecteert zowel volwassene als kind, schiet goed op met kinderen, is niet bang voor ze.

Als je op zoek bent naar een trouwe en aardige vriend, met wie je met evenveel plezier een boswandeling kunt maken als op de bank liggen, dan is Basil zeker je optie.
Deze jongen is een echte gulden middenweg.

Geschatte geboortedatum. - 7 oktober 2022
In het asiel sinds december 2022
Schofthoogte - 57 cm, gewicht - 22-24 kg.
Gevaccineerd, behandeld, gezond
Gecastreerd
NM

NM/KP/Lju
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page