top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Snezhok

Prachtige zachtaardige en jonge Snezhok

Breed:

Mix

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

Prachtige zachtaardige en jonge Snezhok ( sneeuw), 08.09.2022, 44 cm en 8 kg. Hij is een sierlijke en pluizige puppy. Zijn verhaal is het meest banale, hij is een verjaardagscadeau voor een kind. Zoals het vaak gebeurt: het kind speelde korte tijd met de puppy, de puppy groeide op en werd een last. Vrijwilligers brachten hem naar het dierenasiel voor quarantaine, vaccinaties en castratie. Nu woont hij in een tijdelijk gezin en is hij helemaal klaar om een echt gezin te vinden! Hij is een geweldige hond met een heerlijk karakter en uitstekend gedrag. Snezhok wandelt drie keer per dag, loopt goed aan de lijn, toilet alleen op straat! Bij de dierenarts en in de auto gedraagt hij zich perfect! Hij is een slimme, makkelijk trainbare en lieve hond, hij is vrolijk en sociaal, aanbidt iedereen om hem heen en volwassenen, en kinderen, en honden, en katten, en hamsters! Hij vertrouwt nieuwe mensen meteen, gaat op contact af en heeft aandacht en genegenheid van een persoon nodig. Hij heeft delicate pluisjes zoals een Yorkshire Terrier, moet verzorgd worden door een trimsalon. Dit hondenkind past in een gezin met kinderen en andere sociale honden. Snezhok is gezond, gevaccineerd en gecastreerd, hij heeft een elektronische chip en een paspoort voor op reis met vaccinaties. We zijn op zoek naar een verantwoordelijk gezin met ervaring in het opvoeden van puppies.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium, hond castratie, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page