top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Shpendik

Breed:

Mix

Sex:

Male

Born:

Format:

Klein

Place of Residence:

Added:

Maak kennis met het hondenkind Shpendik (06.01.2023), 5,5 kg en 26 cm Hij is al een half jaar oud, hij is klein, ondermaats, hij zal niet groot worden. Van nature is hij bescheiden, kalm, vriendelijk, ontroerend en zachtaardig. Hij heeft zijden vacht. Hij loopt al aan de lijn, gedraagt ​​​​zich perfect bij de dierenarts en gedraagt ​​​​zich over het algemeen ideaal bij een persoon. Er waren 6 puppy's: vijf zwarte en één rode Shpendik, de kleinste en weerloze van allemaal. Ze kwamen allemaal in een dierenasiel terecht. Shpendik is door de quarantaine heen gekomen en heeft de nodige vaccinaties gekregen. Nu helpen we bij het vinden van een warm thuis en liefhebbende ouders voor deze baby. Shpendik had geluk, hij werd overgeplaatst naar een tijdelijk gezin, waar hij opgroeide en dik werd, hij heeft een goede eetlust. Hij is niet dominant, er is geen agressie, hij komt niet in conflict met honden, maar wil liever met iedereen bevriend zijn. Hij zal een goede vriend zijn voor zowel katten als konijnen en kinderen. Nu woont hij op een rustig platteland, ver weg van het gehuil van sirenes en het lawaai van de stad. Hij blijft alleen thuis, maar wel met andere honden in het gezelschap. Nu is dit een geweldig klein pupje, je kunt er zelf een ideaal maatje uit opvoeden. Shpendik is gezond, gevaccineerd en gecastreerd, hij heeft een elektronische chip en een reispaspoort. Als je je liefde wilt delen en een zwerfhond blij wilt maken, is het misschien Shpendik?
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page