top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Rico

Eén ding zeggen we met volle verantwoordelijkheid: Rico is perfect. Rico's eetlust, goede manieren, zindelijkheidstraining, lopen aan de lijn zijn allemaal UITSTEKEND! Hij is een zeer aanhankelijke en knuffelige jongen. Hij is graag bij mensen in de buurt. Let goed op alles wat er om hem heen gebeurt, verliest de persoon niet uit het oog, want mensen zijn alles voor Rico!

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

30/08/23

Hier is ons Rico!
Het leven van een hond hangt volledig af van de mens. Hij kan een lang, gelukkig, gevoed en warm leven leiden. Of hij kan verhongeren of alleen pap op water eten zonder vlees, op straat slapen en helemaal geen genegenheid en warmte ervaren. We weten niet waarom Rico in het asiel terecht is gekomen, we hebben geen duidelijke gezondheids- of gedragsreden gevonden. Eén ding zeggen we met volle verantwoordelijkheid: Rico is perfect. Rico's eetlust, goede manieren, zindelijkheidstraining, lopen aan de lijn zijn allemaal UITSTEKEND! Hij is een zeer aanhankelijke en knuffelige jongen. Hij is graag bij mensen in de buurt. Let goed op alles wat er om hem heen gebeurt, verliest de persoon niet uit het oog, want mensen zijn alles voor Rico!

Geboortedatum 27.07.2021

Gewicht 7kg. Schoftgrotte 28 cm.
NM/ Lju KP
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (reis kosten, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes

bottom of page