top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Nika2

Breed:

Mix

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Holland

Added:

Maak kennis met de ondeugende Nika (11/01/2021), 38 cm en 8 kg. Ze kwam in oktober 2022 naar haar familie in Nederland. Helaas kon ze door de situatie in het gezin daar niet meer blijven en zijn we weer op zoek naar een nieuw gezin voor haar. Nu is ze bij onze vrijwilliger in Nederland. Ze is een zeer gevoelige zachtaardige hond, zeer mensgericht, heeft menselijke steun en goedkeuring nodig, ze is heel zachtaardig en aanhankelijk. Ze zal een paar dagen nodig hebben om aan de nieuwe omgeving te wennen. Nika is vriendelijk met de andere twee honden in het gezin. Ze kan de ene hond in het gezin zijn of de tweede, op voorwaarde dat de eerste hond ook aardig en aanhankelijk is. Nika zal graag naast je op de bank liggen en je favoriete serie kijken :-), op de hondenspeelplaats speelt Nika goed met andere honden, ze heeft niet met katten geleefd, ze probeert achter straatkatten aan te rennen. Ze houdt van actieve wandelingen in het bos, spelen met stokken en speelgoed. Als je niet snel bent op je fiets, zal ze naast je rennen, niet wegrennen. Tijdens het wandelen loopt ze goed mee aan de lijn. Grote honden en kleine kinderen maken haar bang, maar dit heeft niets met agressie te maken, ze probeert zich alleen op deze manier te verdedigen. Nika is geweldig bij de dierenarts en vindt het heerlijk om in de auto te rijden. Thuis blijft ze alleen, maar met andere honden slaapt ze rustig in haar bench (deurtje blijft natuurlijk open). Nika houdt heel veel van water, houdt van zwemmen en spelen met een bal in het water. Ze zal een ideale metgezel zijn voor een rustig gezin op een rustig platteland, vooral voor alleenstaanden: met haar zal je leven schitteren met nieuwe kleuren. Dit moeten echter mensen zijn met ervaring en een stabiele psyche, die niet flauwvallen van hondengeblaf of gejank, mensen die dieren kunnen begrijpen. Nika is gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd, ze heeft een Europees paspoort en een elektronische chip. Je kunt haar ontmoeten in Leimuiden (ND).
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 365 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page