top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Martin

Ik ben Martin. Ik ben nog steeds alleen en op zoek naar een familie, ik weet niet hoe het is om er een te zoeken maar mijn curator zei dat ik dat moest doen. Ik heb nooit een familie gehad, ik ben geboren in een kennel en ik ben een mestizo (kruising) .

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

22/11/23

Ik ben Martin. Ik ben nog steeds alleen en op zoek naar een familie, ik weet niet hoe het is om er een te zoeken maar mijn curator zei dat ik dat moest doen. Ik heb nooit een familie gehad, ik ben geboren in een kennel en ik ben een mestizo (kruising) . Dus toen ik volwassen werd en niet verkocht raakte (want ik ben maar een kruising) veranderde mijn leven in een nachtmerrie, ik werd losgelaten in een roedel volwassen honden waar ik "leerde leven". Ik werd gebeten en kreeg beet in mijn hoofd, nee nee, ik heb een sterke schedel, beschadigde alleen de huid, liet een litteken achter in de vorm van een ster (curator zegt dat dit een geluksteken is en ik zal worden gevonden door haar mijn Mama). Daarna begon ik me te verstoppen en 's nachts te eten. Maar vrijwilligers haalden me daar weg en ik kwam in het huis waar ik nu woon. Ik vind het hier leuk, ze hebben me geleerd om overdag te eten, er is genoeg eten, ik begon te groeien en ze vertellen me - ik ben knap geworden, ik geloof ze, want andere honden begonnen met me te spelen, waarschijnlijk omdat ik echt knap ben. Ik vind alles leuk, hoe en waar ik woon, maar de curator staat erop dat puppies in een gezin moeten wonen.
Hoe dan ook, ik ben een knappe puppy ( 8 maanden oud ) en ik ben op zoek naar een gezin.

8 maanden oud, gecastreerd, gevaccineerd, hoogte 32 cm, gewicht 8kg.
Curator NM/KP Lju

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport naar Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page