top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Mark

Mark is een typische vertegenwoordiger van zijn ras. Mark Toyterriër. Knap, brutaal, onveerstandbaar en egoïstisch. Mark accepteert en begrijpt liefde en aanbidding, tolereert geen druk op zijn persoonlijkheid, houdt niet van ruzies en luid geschreeuw, een volwassen stabiel gezin zal bij hem passen. Hij tolereert geen minachting, maar tegelijkertijd heeft hij een enorm hart en kunnen alle gezinsleden erin passen. Hij heeft echt een gezin nodig, veel ongebruikte liefde en tederheid. Hij is er ook zeker van dat zijn gezin beschermd moet worden. Mark kan goed overweg met andere honden en katten, maar kleine kinderen lijken hem vreemde en onvoorspelbare planeten, dus hij mijdt ze. Hierdoor zoeken wij voor hem een ​​gezin zonder kinderen, om geen stress te creëren voor zowel Mark als de kinderen

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

12/11/23

Mark is een typische vertegenwoordiger van zijn ras. Mark Toyterriër. Knap, brutaal, onveerstandbaar en egoïstisch. Mark accepteert en begrijpt liefde en aanbidding, tolereert geen druk op zijn persoonlijkheid, houdt niet van ruzies en luid geschreeuw, een volwassen stabiel gezin zal bij hem passen. Hij tolereert geen minachting, maar tegelijkertijd heeft hij een enorm hart en kunnen alle gezinsleden erin passen. Hij heeft echt een gezin nodig, veel ongebruikte liefde en tederheid. Hij is er ook zeker van dat zijn gezin beschermd moet worden. Mark kan goed overweg met andere honden en katten, maar kleine kinderen lijken hem vreemde en onvoorspelbare planeten, dus hij mijdt ze. Hierdoor zoeken wij voor hem een ​​gezin zonder kinderen, om geen stress te creëren voor zowel Mark als de kinderen.

Gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, gewend aan de leefregels in huis.
Zijn leeftijd is 5 jaar, lengte 30 cm, gewicht 3 kg.
curator NM / KP Lju
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page