top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Lera

Lera is een klein hondje, 32 cm, met een gewicht van 7,3 kg. Lera zal een geweldige hond zijn voor alle gezinsleden, vriend en kameraad. Lera heeft een liefdevol thuis nodig.

Breed:

Sex:

Female

Born:

1 May 2021

Format:

Place of Residence:

Abroad

Added:

21/01/24

Lera is een klein hondje, 32 cm, met een gewicht van 7,3 kg.
Lera werd op straat gevonden in ernstige toestand, vrijwilligers namen haar mee naar huis en nu woont ze bij een pleeggezin.
Lera bleek een hele slimme, lieve, zachtaardige hond te zijn, ze paste zich snel aan het huis aan. Aanhankelijk, vriendelijk, Lera begrijpt alles. Goed opgevoed in huis, matig actief, speelt graag, houdt van wandelen, loopt goed aan de lijn, zorgt voor kleine tieners, is gewend om op straat naar het toilet te gaan. Erg dol op knuffelen en naast elkaar liggen. Lera heeft een kleine eigenaardigheid - ze leunt lichtjes op haar rechter voorpoot tijdens het wandelen. Lera is onderzocht door een orthopeed. Er waren geen breuken, waarschijnlijk een verstuiking of een aangeboren eigenaardigheid. Maar dit weerhoudt Lera er niet van om te rennen, spelen en wandelen.
Lera zal een geweldige hond zijn voor alle gezinsleden, vriend en kameraad. Lera heeft een liefdevol thuis nodig.
Gevaccineerd, gesteriliseerd.

NV
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 435 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page