top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Laima

Laima geboren 10.10.2021.
Als een puppy kwam Laima in goede, lieve handen. Laima was geliefd en gelukkig, maar de eigenaar werd ernstig ziek en Laima vond geen plaats in het nieuwe gezin van zijn familieleden. Dus kwam ze als 6 maanden oude puppy in de koude winter op straat terecht. Laima zwierf lange tijd rond tot ze bij bouwvakkers terechtkwam. Zij zorgden voor haar en gaven haar te eten. In de lente beviel Laima van 6 prachtige puppies. Vandaag zijn alle pups gelukkig in hun gezin, en Laima is op zoek naar haar beste en enige familie. Laima is geweldig met kinderen, katten en kittens, want ze moest haar tijdelijke onderkomen niet alleen delen met haar puppies, maar ook met 2 katten en hun kittens.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

31/10/23

Laima geboren 10.10.2021.
Als een puppy kwam Laima in goede, lieve handen. Laima was geliefd en gelukkig, maar de eigenaar werd ernstig ziek en Laima vond geen plaats in het nieuwe gezin van zijn familieleden. Dus kwam ze als 6 maanden oude puppy in de koude winter op straat terecht. Laima zwierf lange tijd rond tot ze bij bouwvakkers terechtkwam. Zij zorgden voor haar en gaven haar te eten. In de lente beviel Laima van 6 prachtige puppies. Vandaag zijn alle pups gelukkig in hun gezin, en Laima is op zoek naar haar beste en enige familie. Laima is geweldig met kinderen, katten en kittens, want ze moest haar tijdelijke onderkomen niet alleen delen met haar puppies, maar ook met 2 katten en hun kittens. Vaak kwamen er kinderen naar hen toe rennen om met de kleintjes te spelen. Laima zal een geweldige vriend zijn voor alle leden van het gezin. Geef haar een thuis, liefde en zorg en ze zal je hetzelfde antwoorden.
Laima is actief, kent de leiband, 60 cm, 23 kg.
Curator NM/KP Lju
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (reis kosten, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes

bottom of page