top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Keytel

Breed:

Mix

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

Dit is onze unieke Keytel (25-06-2020), 53 cm en 20 kg. Hij is gedrongen, heeft korte benen, bezadigd en zelfverzekerd. Dit is een hondenpersoonlijkheid, hij veroorzaakt universeel respect voor zichzelf met zijn gedrag en karakter. Hij heeft geen haast, hij is altijd in een kalme gemoedstoestand, niets irriteert of maakt hem zenuwachtig, hij heeft geen angsten en fobieën. We weten weinig over zijn vorige leven: in september 2022 verscheen hij in de buurt van zomerhuisjes (we weten niet waar hij vandaan kwam), mensen merkten hem op en informeerden de vrijwilligers. Hij belandde in een dierenasiel, kwam door quarantaine en veterinaire controle, kreeg alle nodige vaccinaties. Sinds maart 2023 woont hij bij een tijdelijk gezin. Dit is een rustige, onverstoorbare, emotioneel ingetogen hond, hij is gericht op communicatie met een persoon, gehoorzaam en begripvol, dit is een echte gezelschapshond. Hij zal rustig naast je lopen aan de lijn, hij zal rustig naast je liggen terwijl je tv kijkt. Keytel is vriendelijk met andere honden in het gezin, toont geen interesse in katten. Ook op straat gedraagt ​​​​hij zich kalm, er is geen agressie. Hij gedraagt ​​zich perfect in de auto en bij de dierenarts. Keytel is gezond, gevaccineerd en gecastreerd, heeft een elektronische chip en een reispaspoort. We zoeken een rustig, verantwoordelijk gezin voor hem!
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page