top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Jefke, hij is in Brussel!

Maak kennis met onze Jefke ( 29.01.2018), 10 kg en 40 cm.

Breed:

Mix

Sex:

Male

Born:

Format:

Small

Place of Residence:

Belgium

Added:

Maak kennis met onze Jefke ( 29.01.2018), 10 kg en 40 cm. Hij is een wijze zelfstandige hond, hij is opgegroeid en heeft veel meegemaakt: hij had kogelwonden toen hij bij de vrijwilligers kwam. Hij is nu in grote fysieke vorm, sterk en gespierd. Hij heeft een onafhankelijk karakter en zal een trouwe vriend en metgezel voor je zijn. Maar je pesten, rondspringen of aandacht vragen is niet zijn stijl. Hij zal wachten tot een man genoeg tijd voor hem heeft. En met bevende dankbaarheid zal hij je aandacht voor hem aanvaarden, met tederheid zal hij je in de ogen kijken. Hij is helemaal niet agressief, schiet goed op met honden die al in een pleeggezin zijn geweest en is vriendelijk tegen nieuwe honden, en rustig tegenover katten. Maar als hij wordt aangevallen door een andere hond zal hij niet zwijgen en terugvechten, hij is een echte man :-)). Hij is misschien wat verward in een vreemde omgeving, maar hij leert snel en gaat op contact af, is mensgericht, laat zich aaien en luistert dankbaar naar je stem, gehoorzaam. Hij woont nu twee maanden bij een pleeggezin, hij is gewend om aan de leiband en het tuigje te lopen, schoon te maken, alleen buiten te toiletteren, in de auto en bij de dierenarts ( hij tolereert echter geen lange reizen en rijden in een fietskar ). Hij is perfect. Hij gedraagt zich ook perfect in huis: niet blaffen, niet zeuren en niet kauwen. In het algemeen is deze hond een vriend, een gezelschapshond, hij vergezelt u op wandelingen in het bos en ligt rustig naast u op de bank, terwijl u naar uw favoriete show kijkt. Jefke is gezond, gevaccineerd en gecastreerd. Hij heeft een elektronische chip en een européen paspoort. U kunt hem ontmoeten in 1040 Brussel.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.


bottom of page