top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Jacia (Brussel)

Jacia, 1.5 jaar oud, 8kg, 38 cm, verblijfplaats: Brussel

Breed:

Kruising Franse Bulldog - Jack Russell

Sex:

Female

Born:

8 January 2022

Format:

Klein

Place of Residence:

Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België

Added:

24/11/23

Jacia is een zeer gevoelige, liefdevolle en loyale ziel. Ze kan in het begin een beetje verlegen zijn als ze je niet kent, maar als je haar vertrouwen hebt is ze het meest aanhankelijke, grappige en trouwe hondje ooit. Ze wil je volgen, vraagt je aandacht en knuffels en geeft je veel meer liefde terug. Ze is grappig en erg speels en probeert met elke hond die ze tegenkomt te spelen. Als er geen honden in de buurt zijn, is ze blij met haar speelgoed. Ze maakt dus makkelijk vrienden met andere honden (reu of teef, die van haar roedel thuis of nieuwe honden op straat). Ze kan een perfect speelkameraadje zijn. Jacia is gewend om met katten samen te leven, respecteert hun grenzen of speelt met ze als ze dat toelaten. Jacia zit vol energie, ze houdt van en heeft behoefte aan actieve wandelingen, en ze zal je zeker in goede conditie houden! Jacia zou goed passen bij een actief gezin dat houdt van wandelen, natuur, hondenparken.... Als jullie al een stabiele en speelse hond hebben, zou ze een perfecte match zijn met bijna elk soort hond. Jacia kan in een stad wonen maar voelt zich niet op haar gemak in druk en lawaaierig verkeer. Momenteel is ze in Brussel in een pleeggezin met 2 andere honden. Jcia is waarschijnlijk kruising van verschillende terriërachtige honden. Kom eens op bezoek!
1,5 jaar oud, 8kg voor 38 cm, volledig gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt, heeft een dierenpaspoort, is zindelijk en looKom haar bezoeken in Brussel! Loopt goed aan de lijn. Adoptie in België, Nederland, Frankrijk.
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (reis, vaccins, sterilisatie, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.
Als u interesse heeft in Jacia, stuur ons dan snel een e-mail naar:
marina.petconnect.belgium@gmail.com of petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
* Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect VZW -ASBL (Marina, vrijwilliger)

bottom of page