top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Hazel (Belka)

Hoe vaak vrijwilligers geen woorden hebben om te vertellen wat voor fantastische honden in het asiel zijn. Hoeveel liefde, vriendelijkheid en begrip ze te geven hebben voor niets. Als je onze Hazel leert kennen, als je maar één keer met haar praat, dan laat je dit kleine meisje met haar oneindig liefde, hart, zachte en zachtaardige aard. Hazel is de meest tengere en sierlijke van haar vijf zusjes.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

16/09/23

Een heel zachtaardig en aanhankelijk meisje. Met haar inherente meisjesachtige zachtheid en tactvol is Hazel niet opdringerig in de communicatie met volwassenen en kinderen: stormt niet naar hen,
maar wacht geduldig op de aandacht van vrijwilligers, terwijl haar meer volhardende zusjes springen en strelingen eisen.
Vanwege de zachtheid Hazel wordt vaak lastig gevallen door haar oudere zussen en lijdt veel onder hun druk.
en zoekt bescherming bij de vrijwilligers. Maar als Hazel met de rustige, niet-dominante honden wandelt,
transformeert ze voor haar ogen en wordt ze vrolijk, speels en ongeremd.
Hazel is favoriet bij alle gasten van het asiel. Het is onmogelijk om geen gemeenschappelijke taal te vinden, want ze kijkt naar iedereen met nieuwsgierigheid en charme.
Ze houdt van genegenheid en knuffels. Zo'n zachtaardig wezen als Hazel is erg verdrietig en ongemakkelijk in het asiel, ze trekt haar pootjes door de tralies naar bezokers, naar iedereen die voorbij komt in de hoop dat ze wordt opgemerkt aandacht te krijgen en haar mee naar huis te nemen.
Hazel is gezond, gesteriliseerd, behandeld tegen parasieten en ingeënt volgens leeftijd.
Aangeleerd aan het tuigje.
Schofthoogte ongeveer 55cm
Gewicht ongeveer 23kg
teefje
Geboortedatum - februari 2022
leeft in het asiel sinds mei 2022
curator NM/KP/ NO
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page