top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Fifi

Fifi: lief karakter, rustig, speels en grappig

Breed:

Kruising Pekinees

Sex:

Female

Born:

7 February 2022

Format:

Klein

Place of Residence:

Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België

Added:

24/11/23

Fifi is een echte schat, het is niet mogelijk om niet verliefd op haar te worden :)
Heel lief karakter, rustig en grappig tegelijk, ze kan mensen snel vertrouwen, vooral als je haar genegenheid toont en met een lekker snoepje op zak hebt. Heel trouw aan haar baasje ze zal je graag overal volgen en vragen om je knuffels en je aandacht. Gemakkelijk om mee samen te leven. Zindelijk. Loopt goed ann de lijn. Houdt van wandelingen, vooral in de natuur, velden en bossen, en van lange avonden op de bank :)
Kan samenleven met andere honden, niet dominant, zal hun goede speelkamaradje zijn. Met nieuwe honden op straat is Fifi meestal neutraal. Ze kan een beetje bang zijn voor hele grote of te actieve en dominante honden als die op haar afstormen.
Dikke kattenvriend - ze heeft altijd met katten geleefd en houdt van hun gezelschap. Fifi is geen liefhebber van overvolle plaatsen zoals markt, feest, luidruchtige bar, ze kan bang zijn van vuurwerk en als er heel druk verkeer is in een stad. Voor de rest is alles prima. Ze zal meer gelukkig zijn in een rustigere landelijke omgeving.
Voor deze kleine schoonheid zoeken we een verantwoordelijke, stabiel en toch actief gezin dat haar als een prinses zal behandelen. Ze zal je teruggeven met tien keer meer de trouw, vele kusjes en knuffels. Als je een afgesloten tuin hebt is dat een groot pluspunt.
~1.5 jaar oud, ~7.5 kg, ~34cm, gevaccineerd (rabiës, complex vaccin), gesteriliseerd, gechipt, heeft een dierenpaspoort. U bent welkom om haar te bezoeken in haar pleeggezin in regio Brussel.
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes. Beschikbaar voor adoptie in Belgie en Nederland.
Als u interesse heeft in Fifi, stuur ons dan snel een e-mail naar:
marina.petconnect.belgium@gmail.com of
petconnectbelgium@gmail.com met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
* Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect VZW -ASBL (Marina, vrijwilliger)

bottom of page