top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Fedya

Het is geweldig om te horen dat Fedya, de kleine rode hond, zo'n lief en aanhankelijk karakter heeft ondanks de moeilijke start in zijn leven. Het is triest dat hij werd gevonden vastgebonden aan een boom en dat hij honger heeft geleden, maar het is duidelijk dat hij een groot vertrouwen in mensen heeft behouden.

Breed:

pekiness

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

abroad

Added:

27/10/23

Het feit dat Fedya vriendelijk is tegenover andere honden en geen aandacht besteedt aan katten is een positief kenmerk. Zijn vermogen om snel te leren en de gevestigde orde in huis te volgen, maakt hem een probleemloze huisgenoot. Het is ook goed om te horen dat hij goed loopt aan de lijn en gewend is aan regelmatige uitlaten.

Het is duidelijk dat Fedya goed is verzorgd, aangezien hij is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Met een hoogte van 31 cm en een gewicht van 9 kg, klinkt hij als een compacte en comfortabele metgezel.

Hopelijk krijgt Fedya nu het liefdevolle en zorgzame thuis dat hij verdient, waar hij kan genieten van een gelukkig en zorgeloos leven na zijn moeilijke start.

bottom of page