top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Elvis een speciale hond!

Elvis is 12,5kg, ongeveer 45-47cm groot, ongeveer (dierenarts schatting) 2,6-3 jaar oud. Hij is een aanhankelijke, zachtaardige hond. Met alle gezinsleden zal hij vriendelijk zijn, maar hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

06/04/23

Elvis is 12,5kg, ongeveer 45-47cm groot, ongeveer (dierenarts schatting) 2,6-3 jaar oud. Hij is een aanhankelijke, zachtaardige hond. Met alle gezinsleden zal hij vriendelijk zijn, maar hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen. Zeer tam als hij aan zijn familie went. Zit graag in je handen en speelt graag. Bij voorkeur in een gezin zonder kleine kinderen. Onverschillig tegenover katten, kan goed overweg met zijn soortgenoten, maar de dominante honden kan reageren. De leiband lopen kent hij, maar kan bang zijn van een grote mensenmassa.
Elvis zou heel graag in een rustige plek wonen.
Op dit moment woont Elvis bij een fostergezin.
NM
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page