top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Cashemir

Hij zal goed passen in een gezin met kinderen, hij zal vrolijk achter speelgoed aanrennen en al het plezier van kleine vriendjes delen.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

Jonge actieve Cashemir ( 25.06.2022), 45 cm en 11 kg. Als het in je leven aan plezier ontbreekt, zal Cashemir dit snel verhelpen: hij is energiek, nieuwsgierig, beweeglijk en sociaal. Hij houdt van mensen, is makkelijk te leren kennen en te vertrouwen, wordt graag vastgehouden en houdt van aandacht. Hij zal goed passen in een gezin met kinderen, hij zal vrolijk achter speelgoed aanrennen en al het plezier van kleine vriendjes delen. Hij is vriendelijk met alle honden, maar het is beter om hem in een gezin te plaatsen waar ook een vrouwelijke hond is. Hij werd twee maanden geleden door vrijwilligers op straat gevonden, blijkbaar was hij verdwaald. Maar niemand reageerde om zijn familie te vinden. Hij ging naar het dierenasiel, onderging een veterinaire quarantaine, werd gevaccineerd en gecastreerd, en is nu klaar om zijn nieuwe ouders te vinden. Onze Cashemir is lief, teder en sociaal, hij is blij met elke minuut die hij met mensen doorbrengt, is er plaats voor zo'n hond in een dierenasiel? Natuurlijk niet! We hopen, met jullie hulp, een warm thuis en liefdevolle ouders voor hem te vinden in België. Chasheir is gezond, gecastreerd en gevaccineerd, met een elektronische chip en een reispaspoort!
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transportkosten, vaccins, hond sterilisatie, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page