top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Bijou! wat voor een schatje!

Wij stellen voor: ons Bijou!
Bijou, geboren op 14.02.2022, 5 kg, 22 cm, gevaccineerd, steriel, gechipt, verwerkt, heeft een paspoort.
Bijou zoet broodje, schoonheid en wezel.
Bijou is een rasechte mops uit de kennel. De eigenaar van de kennel is overleden en het hondje kwam in een asiel terecht. Door verkeerde voeding heeft Bijou allergieën ontwikkeld, waardoor ze alleen speciaal hypoallergeen voer mag eten en zeker niet van tafel gevoerd mag worden. Ze blijft ook allergiepillen slikken. Het meisje is erg beweeglijk, gehoorzaam, houdt van spelen, knuffelen en kusjes geven. Ze schiet goed op met alle honden en katten. Ze bewaakt haar bakje. Voor Bijou zoeken we een gezin dat bekend is met dit ras en alle nodige zorg voor een mopshond.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

04/02/24

Wij stellen voor: ons Bijou!
Bijou, geboren op 14.02.2022, 5 kg, 22 cm, gevaccineerd, steriel, gechipt, verwerkt, heeft een paspoort.
Bijou zoet broodje, schoonheid en wezel.
Bijou is een rasechte mops uit de kennel. De eigenaar van de kennel is overleden en het hondje kwam in een asiel terecht. Door verkeerde voeding heeft Bijou allergieën ontwikkeld, waardoor ze alleen speciaal hypoallergeen voer mag eten en zeker niet van tafel gevoerd mag worden. Ze blijft ook allergiepillen slikken. Het meisje is erg beweeglijk, gehoorzaam, houdt van spelen, knuffelen en kusjes geven. Ze schiet goed op met alle honden en katten. Ze bewaakt wel haar bakje. Voor Bijou zoeken we een gezin dat bekend is met dit ras en alle nodige zorg voor een mopshond.
Curator NM/OL
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 450 ( transport naar België, vaccinaties, castratie/sterilisatie, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page