top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Banan.

Breed:

Mix

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Russia

Added:

Jonge sierlijke Banan ( 15.10.2022), 56 cm, 17 kg. We kunnen ervan uitgaan dat dit een mix is ​​van beaglerassen: hij heeft lange slanke benen, hij is erg gracieus en lijkt erg op de genen van de Golden Retriever. Dit is een ideale hond voor elk actief gezin, inclusief gezinnen met kinderen. Hij heeft een stabiele psyche, geen fobieën, geen agressie. Hij reageert niet op plotselinge onverwachte geluiden of bewegingen, 100% rustige hond. Hij is heel lief en aanhankelijk met iedereen, houdt van mensen, kinderen, honden en katten, komt niet in conflict met andere honden. Deze hond is een pacifist, hij geniet van het leven en is vriendelijk voor de realiteit om hem heen. Hij werd als puppy gevonden door vrijwilligers, hij zat in quarantaine bij een dierenasiel, nu woont hij bij een tijdelijk gezin op het platteland. Hij went aan de riem, is schoon, bij de dierenarts en in de auto gedraagt ​​hij zich perfect. Hij is heel zachtaardig met kleine dieren: hij probeert voor puppy's en katten te zorgen. Hij reageert niet op onbekende honden, fietsen, auto's. Dit is nu een prachtige tienerpup, je kunt hem opvoeden tot de perfecte metgezel! Banan is gezond, gevaccineerd en gecastreerd, hij heeft een elektronische chip en een reispaspoort. We zoeken een actief, verantwoordelijk gezin voor hem met ervaring in het opvoeden van grote honden.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page