top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Wels

Wels is representatief en goed gebouwd voor een bulldog. Perfecte verhoudingen van poten en spaken, wat zeldzaam is voor dit ras en alleen kan worden gewaardeerd door amateurs en kenners van het ras.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

03/09/23

Wels is representatief en goed gebouwd voor een bulldog. Perfecte verhoudingen van poten en spaken, wat zeldzaam is voor dit ras en alleen kan worden gewaardeerd door amateurs en kenners van het ras. Mooi, evenwichtig karakter, leergierig zoals alle bulldogs, maar in tegenstelling tot veel fascinerende bulldogs schakelt hij gemakkelijk en reageert hij op de stem en commando's. Houdt van aandacht en wandelingen, zal een geweldige vriend en metgezel zijn. Kan goed opschieten met andere honden, zowel binnen als buiten, maar kan zijn voerbak bewaken. Tolereert geen panibratrie van vreemden, maar zal de eigenaar alles toestaan, zodra het van hem zal houden en beginnen te respecteren. Immers, bulldogs kunnen niet gedwongen worden om iets te doen, met hen kun je alleen onderhandelen en overtuigen met hun autoriteit. Als je een liefhebber van bulldogs bent, zul je kunnen waarderen dat Vels een van de beste vertegenwoordigers van dit ras is.

Gevaccineerd, gecastreerd.

schoft grote 35 cm. Gewicht 8kg.
NM/ KP Lub

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page