top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Varja

Hoi, en ik ben Varja.
Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste en de mooieste! Ik hou er niet alleen van om vastgehouden te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem te voelen en de veiligheid van je huis. Ik wil echt voelen en begrijpen dat ik je familie ben en dat er een plekje voor mij is in je hart. Ik realiseer me dat je er een klein kind bij krijgt dat ondeugend zal zijn, zoals alle

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

19/09/23

Hoi, en ik ben Varja.
Ik ben klein, maar ik ben niet zomaar een persoon, ik ben je beste en de mooieste! Ik hou er niet alleen van om vastgehouden te worden en de warmte van je handen en tederheid te voelen, ik hou er ook van om je adem te voelen en de veiligheid van je huis. Ik wil echt voelen en begrijpen dat ik je familie ben en dat er een plekje voor mij is in je hart. Ik realiseer me dat je er een klein kind bij krijgt dat ondeugend zal zijn, zoals alle kinderen. Maar ik zal liefde en warmte in uw huis brengen, ik zal mijn best doen om u niet teleur te stellen en u een groot plezier te doen. Ik hou van lekker eten, want ik ben een jong groeiend organisme. Ik weet nog niets van de wereld en voor mij is alles nieuw: geluiden, smaken, andere dieren. Ik wil echt dat je me leuk vindt en weet dat je bij mij niet bang zult zijn, want mijn mama zorgt voor me en ik ben nog nooit door iemand gekwetst. Ik heb broers en zussen, maar ik heb mijn eigen huis nodig. De persoon die voor me zorgt, vertelt me dat ik zo lief en schattig ben, dat ik de enige op de hele wereld ben. Haal me snel op, ik ken je nog niet maar ik mis en hou nu al van je!

Gevaccineerd.
Foto mama beschikbaar

Geboortedatum 14.05.2023
NM/KP/Lju
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page