top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Tisha

Hallo, mijn naam is Tisha!
Ik ben nog maar 3 maanden oud en ik ben op zoek naar mijn mama en papa omdat mijn vorige familie me in de steek heeft gelaten. Ze hebben me achtergelaten op een parkeerplaats met grote vrachtwagens vlakbij een drukke snelweg. Maar er gebeurde een klein wonder - een vrijwilliger vond me daar. Nu zit ik in een pleeggezin, op zoek naar mijn echte familie, waar ik deel van zal gaan uitmaken.

Breed:

kruising

Sex:

Male

Born:

1 July 2023

Format:

middelgroot

Place of Residence:

Added:

01/10/23

Zoals alle kinderen ben ik speels en nieuwsgierig, volwassenen zeggen dat ik heel slim ben en snel leer. En ze prijzen me vaak om het feit dat ik niet tevergeefs blaf, maar alleen een beetje als ik speel. Nu woon ik in een landhuis, dus mijn favoriete bezigheid is in de tuin spelen en op onderzoek uitgaan. Ik heb ook een beste vriend - een kat Musya, we spelen daar vaak samen. Eigenlijk kan ik het heel goed vinden met andere katten, honden en kinderen. En ik vind het ook leuk om auto te rijden en me als een volwassene te gedragen als ik op reis ben - rustig uit het raam kijkend met een slimme blik. Ik zal opgroeien tot een mooie, intelligente en zeer, zeer trouwe vriend, en ik ben er helemaal klaar voor om een huisdier te worden!

Geboortedatum - 1 juli 2023.
Gevaccineerd. Niet gecastreerd door de leeftijd.
Gewicht - 5,5 kg.
curator NM / KP Sv
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page