top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Soda (Brussel)

Kleine Soda is op zoek naar een thuis

Breed:

kruising jack russel

Sex:

Female

Born:

Format:

klein

Place of Residence:

Brussel

Added:

02/08/23

Onze kleine Soda is op zoek naar een thuis. Dit teefje kruising van jack russel vertegenwoordigt heel goed dit ras : vol energie, nieuwsgierig, grappig, trouw maar ook zelfstandig. Soda is extreem trouw en gehecht aan haar baas. Ze heeft haar focus op jou. Ze kan in het begin erg verlegen zijn als ze je nog niet kent en ze zal wat tijd nodig hebben om je te leren kennen en je te vertrouwen, maar als dat eenmaal gebeurd is, blijft ze graag bij je in de buurt, ligt naast je voeten als je zit te werken, slaapt naast je (als dat mag) en geniet en geeft knuffels. Zoals veel jack russels houdt ze nog steeds van haar zelfstandigheid en heeft ze haar ruimte nodig: ze zal alleen rusten in haar gezellige mand en haar eigen gang gaan nadat ze een tijdje bij je in de buurt is geweest. Zofa houdt niet van lawaaierige drukke plaatsen en ze zou typisch bang zijn van kleine, luide en zeer actieve kinderen, dus die stress willen we haar natuurlijk liever besparen. Zoals veel honden vertrouwt ze dames sneller, en met mannen wat minder, maar alles hangt af van hoe je je gedraagt en soms hoe lekker het koekje is !
Soda werd naar een asiel gebracht toen ze nog maar een puppy was en omdat ze klein en verlegen was, groeide ze op met katten zodat ze aan hen gewend is en er vriendelijk mee omgaat. Later heeft ze in pleeggezinnen gezeten met zowel katten als honden dus ze kan zich perfect in het gezin integreren als tweede hond of als gezelschap voor je katten. Ze is niet dominant, geen voedselagressie.
Soda werd naar een asiel gebracht toen ze nog maar een puppy was en omdat ze klein en verlegen was, groeide ze op met katten zodat ze aan hen gewend is en er vriendelijk mee omgaat. Later heeft ze in pleeggezinnen gezeten met zowel katten als honden dus ze kan zich perfect in het gezin integreren als tweede hond of als gezelschap voor je katten. Ze is niet dominant, geen voedselagressie.
Soda houdt van wandelen. Natuurlijk geeft ze de voorkeur aan groene gebieden zoals bossen, parken, weiden en ze houdt vooral van water. Elke keer als ze een waterplek ziet moet ze absoluut dichterbij komen en in het water lopen en rennen, dat maakt haar zo gelukkig! Wandelingen in de stad kunnen ook, maar drukke straten vindt ze wat minder ontspannend. Maar het belangrijkste is dat je naast haar bent! Loopt goed aan de lijn en is perfect zindelijk. Met andere nieuwe honden of mensen buiten is ze in het begin wat verlegen. Ze zal niet als eerste hallo gaan zeggen en gewoon naast je blijven. Ze kan een beetje bang zijn als de andere hond erg groot en te enthousiast is. Thuis kan ze heel rustig zijn, ze blijft het liefst in haar mand. Als er een andere hond of kat is, zal ze na een tijdje met hen spelen. Ze kan heel speels zijn als ze volledig ontspannen is en als ze zich thuis voelt. Zoda is een smulpaap en houdt vooral van paté en rauwkost of een lekker droog kippetje.
Thuis kan ze heel rustig zijn, ze blijft het liefst in haar mand. Als er een andere hond of kat is, zal ze na een tijdje met hen spelen. Ze kan heel speels zijn als ze volledig ontspannen is en als ze zich thuis voelt. Soda is een smulpaap en houdt vooral van paté en rauwkost of een lekker droog kippetje. Ze is geen grote blaffer, ze kan alleen blaffen als er iemand achter de deur staat, om je dat te laten weten.
Voor Soda zoeken we een verantwoordelijk, stabiel en rustig gezin zonder kleine kinderen dat bereid is om in het begin wat tijd te investeren om Soda te laten wennen aan het nieuwe gezin en de nieuwe omgeving. Soda is een geweldige en zeer aanhankelijke hond en ze heeft je hulp nodig om haar zelfvertrouwen verder te vergroten en haar naar een hoger niveau te tillen. Ze heeft een echte baas nodig : teder en lief maar zelfverzekerd. Sofa is jong en moet haar energie kwijt dus het is belangrijk dat je actief bent en graag elke dag wandelt in de natuur. En ze zal je in vorm houden! Een tuin (goed omheind en ontsnappingsbestendig) is zeker een belangrijk pluspunt.
~ 2 jaar oud, ~5 kg, ~30cm. Gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipped, heeft een pet passport, zindelijk. Zofa woont in regio Brussel bij onze vrijwillige pleeggezin in gezelschap van andere hond. U bent welkom om haar komen bezoeken!
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

Als u interesse heeft in Soda, stuur ons dan snel een e-mail naar:
marina.petconnect.belgium@gmail.com of petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect
(ML)

bottom of page