top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Sherry

Sherry is een prachtige meid met pluche glanzend haar en een witte vlek op haar borst. Zeer aanhankelijk, actief, vriendelijk, met een opgewekt karakter. Geweldige houding naar mannen en vrouwen, vreemden zijn niet bang, gaat meteen naar contact Leeft in een asiel met twee zusjes. Goed met honden, met katten is niet vertrouwd, maar als pup, zal vrienden. Gewend aan wandelen. Verstandig, loopt goed aan de lij

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

22/10/23

Sherry is een prachtige meid met pluche glanzend haar en een witte vlek op haar borst. Zeer aanhankelijk, actief, vriendelijk, met een opgewekt karakter. Geweldige houding naar mannen en vrouwen, vreemden zijn niet bang, gaat meteen naar contact Leeft in een asiel met twee zusjes. Goed met honden, met katten is niet vertrouwd, maar als pup, zal vrienden. Gewend aan wandelen. Verstandig, loopt goed aan de lijn.

Kwam naar het asiel met twee zusjes, woonde met mama op de parkeerplaats. Mama is een heel klein, kortbenig hondje.
Sherry zal niet meer dan 40 cm, blijkbaar in de familie waren teckels, poten kotkiye.
Gevaccineerd, gezond. Niet gesteriliseerd. Leeftijd 4 maanden

Geschatte geboortedatum - 20 juni 2023.

Schofthoogte 33cm gewicht 7kg.
curator NM / KP An kor
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page